Bir sabah uyansam ve hiç evlenmemiş olsam

benim kocamı anlattın sanki. Adım atmasını bekleme canım atmazlar. küsmek kadına has bişeydir ama erkekler bizlerden daha beter olmuş

Kimse sana cephe almıyor
Nasıl bunu böyle algılayabiliyorsun ki
Neden cephe alalım yani
Konuyu anlatmışsın
Sebebi bu olabilir dedik
Cephe alma sözüme takılmayın, ne varmış hamileysen diyenler oluyor ya, yani tanımadığım kadından duymak bile garip hissettiriyoken bu muameleyi asıl eşimden görmek nasıl hissettirir bi düşünün anlamında dedim, yoksa cephe gibi gördüğüm bişey yok aksine buradaki yorumların herşeyin farkına varmamı sağlayacağını bildiğim için buraya iç döküyorum Zaten

Ya kocan çok garip yani bilemiyorum
Bence al karşına konuş de ki ben yoruldum bu saçma sapan çocukça didişmeden
Anlaşacaksak yetişkin gibi anlaşalım
Hala saçma sapan davranırsa terapiste gitmeyi teklif et
O da olmaz öh artık yani

Güzelim adam biliyor beklenti icinde oldugunu. Susmak naiflik degildir her zaman. Sen onu takmayip mutlu olmaya bak. Bu bensiz niye mutlu alla alla özür beklerdi normalde yoksa bensizlige alisio mu desin. Daha bireysel olmaya calis. Hamile oldugun icin ilgi beklemen normal evet haklisin böyle davranmamasi gerekir ama insanlar bi iliskide tek basina degismezler. Sen de degistigin icin değişiyor o. Sen eskisi gibi olursan arada sevgi varsa o da eskisi gibi olur. Otur uzunca bir düşün aranizin cok iyi oldugu zamanlari sen nasildin o nasildi?.. Adam kendini mutlak bi sekilde hakli gorurken sen cekip gitsen bile umursamaz ki ben hic gormedim vah tuh bu samanthaya neler yaptim bin pismanim diyen. Adamlar genelde yarim kalmis guzel iliskiler icin üzülür. Iki tarafin birbirini tukettigi tum cirkinliklerini gordugu iliskilerden sonra baskalarini bulmalari saniye almaz. Sanma ki yoklugun dank etsin. Hatasini bilene trip atilir. Ona hatali oldugunu daha farkli yollardan gostermelisin en iyi sen tanirsin ama genelde kendine yeten ilgi beklemeyen beklenti icinde olmaksizin mutlu az konusan guzel yemek yapan guzel görünen istekli tutkulu kadinlari seviolar pisliklrr :) az dirdir cok icraat

Bu halinle gidemezsin gitsen de psikolojikmen toplayamazsın. Eşinin yaptıkları yanlış ancak sen de hata ediyorsun. Kusurlu insandan kusursuz sevgi bekliyorsun. Bekleriz bekledim ben de. Ancak erkeklerin dünyası bi garip. Sen iyiysen iyiler senin gerginliğin sıkıntın hamilelik sinirin herseyi kişisel algılayıyorlar sana yardım etmesi gerekirken.... Diyeceğim o ki sakın beni anlasın moduna girme üzülen sen olursun. Hiç bir yere de gitme o çocuğu tek basına yapmadın o da sıkıntısını çekecek. Eşin düzelmez ancak bi tık daha iyi olması senin elinde küsmesine izin verme. Küsmek işine gelir onların bak adam çıkmış gitmiş. Bir de en çok takıldığım bu adam benim kıymetimi ne zaman bilecek demişsin kendini bu kadar önemseme altın yalnızca sarrafın elinde değer görür. Pırlantayı ancak ondan anlayan bilir. Kendini mükemmel görürsen hatalarını göremezsin. İlk kez baba olacak sanırım. Bir süreç olabilir belki iç dünyasında bi problemi var. Babasız büyüdü ise korkuları olabilir. Yada kaygı ediyordur maddi olarak ne oldugunu ancak sen keşfedebilirsin. En yakını sensin. Malesef en çok ihtiyaç duyduğun dönemde ben de benzer şeyler yaşadım herseyi unutabiliyorum ama hamile iken beni üzdüğü anları unutamıyorum. Ve sürekli olarak birikim yap çocugun için. Tamamen ona guvenme misafiri iptal et deyip çekip gitmesi baya kötü. Ancak dediğim gibi tüm yolları denemeden çekip gidersen pişman olursun

Canım ya kıyamadım sana, Allah bir an önce ferahlık huzur versin inşallah.
Ben o hamile halimleyi gayet iyi anladım, hamileliğin duygusal ağırlığı, içinde bir can taşıyor olmanin verdiği daha bir özen görme, özel hissetirilme isteği..
Bunların tam tersi kaba Saba bir adam olunca karşında yaşadığın çıkmazlar ..
Çözüm önerim yok inşallah kafasına dank eder
Sende takmamaya, mutlu olmaya çalış..
İmkanın varsa sosyal ortamlara gir..

cephe?
hep böyle alıngansanız zor bir insan olabilirsiniz.
aynayı kendinize çevirin biraz bence.
eski konunuzu da okumuştum. hamile halimle hamile halimle.. hasta değilsiniz.
ha eşinizin tartışma adabından haberi yok o ayrı.
rest çekip durmak çözüm getirmez.

Ben aranızda hiç iletişim görmüyorum sanki ikinizde sürekli tartışmaya hazır ve her konuda haklı çıkma isteği o yüzden tartışmak için hiç bir fırsatı kacirmiyorsunuz. Evlilik terapistine gidin olmadı böyle yaşanmaz hergun kavga etmek için eve gelmenin bi anlamı yok

Siz, hamile kaldığınız için eşinizden özel ilgi bekliyorsunuz ama eşiniz duygusuz biri.
Üzerinizde baskı kurarak sizi hizaya getirmeye çalışıyor.
Bu adamdan incelikler beklemeniz hata bence.
Belki küsmek kavga etmek yerine daha yapıcı olmalısınız.
Güç savaşına dönmüş ilişkiniz ama eşinizi böyle yola getiremezsiniz.

işte o halinden vazgeç.
evet hamilesin dünya üzerindeki milyonlarca kadının olduğu gibi.
güçlü dur biraz. senin bu halimle bu halimle tavrın mız mızlık olarak yansıyor çünkü.
ha biz önemli değiliz ama eşine de böyle yansıyordur.
bir hamile diye bu kadar nazlanan beni bırakıp gidemez istediğimi söylerim alt metni veriyorsun adama.

Kocan öküz bence..
Bıkmış olsan da sen o öküzü seviyorsun..
Şimdi bi yere kalmaya gitsen uzak olsan gelince yine affedersin..
O değişmez sen belki hormonlar düzelince değişirsin..
Hayırlısı olsun hakkınızda..

Karşılıklı olarak tepkileriniz çok aşırı..

Biraz daha az iletişim mi kursanız?
Mesafe iyidir bazen.

Hamilelik sana iyi davranmasini saglamayacaktir. Okus cunku adam. Hamile olmakla da bekledigin ilgi gelmwyecektir. Cunku degisiklik sende adam da degil. Bu zamana kadar nasil davrandi isen olmamis. Simdi de tersini yap. Baktin o da olmuyor, birak bu adami gitsin.

Anladığım kadarıyla mutsuz bir evliliğin içinde gebe kalmışsınız.
Boşanmaya da niyetiniz yok galiba.
Eğer bu evliliği sürdürmeye niyetiniz varsa eşinizle az muhatap olun.
Kendinize ve bebeğinize odaklanın.
Ben diğer arkadaşlar gibi ne varmış hamileysen demiyorum,evlat büyük bir nimet ve anladığım kadarıyla bu nimete sahip olmak da çok kolay olmuyor.
Evet kendi kendini şımart.
Sevdiğin hobiler edin,onları yap.
Eşle de mümkün olduğu kadar az görüş.

Ka
kadınlar hamile kalınca hamilelik hormonu erkeğe, erkekte olması gereken sabır ise kadına geçiyor bence. Sanki sen değil de o hamile. Kendi derdinle uğraşırken bir de onu nazlanacaksın yani

Hamilelik sana iyi davranmasini saglamayacaktir. Okuz cunku adam. Hamile olmakla da bekledigin ilgi gelmeyecektir. Cunku degisiklik sende adam da degil. Bu zamana kadar nasil davrandi isen olmamis. Simdi de tersini yap. Baktin o da olmuyor, birak gitsin.

Evliliklerde bazen sevmek sevilmek yetmiyor ya. Cok degisik birsey ama bir kimya bir maya var ve o tutmayinca olmuyor.Sizdeki de tutmamis malesef.Zorluyorsunuz siz ama olmuyor.Uzuldu cunku esinizi seviyor ve ondan ilgi sevkat bekliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…