Bir rezalet bayram günü de benden

Ne alaka konuyu içselleştirmek? Yorum yazdığım her konuyu neden içselleştireyim? Hanımefendi lohusalık dediğimiz şeyin süresinin tıbben konuşuyorum 4 aya hala devam etmesi bilimsel açıdan mümkün değil. Bilmiyorsunuz orasını anladıkta araştırsaydınız keşke diretmeden önce. Haksız çıkmamak için saçmalıyorsunuz

Tamam bilinçdışı gerçekleşiyor mesele zaten kişinin o derece gözünün dönmesinde. Öfke kontrolü olmayan insanın o derece gözü kararır. Sonrasında tekrar ayn şey yaşanmasın diye destek almasını öneriyorum. Bu tedavi gerektiren bir durum. Konu sahibi hem kendinin hem çocuklarının hem diğer insanların canını tehlikeye atmış. Siz kalkmış çok iyi yapmışsınız yazmışsınız. Bu bakış açısıyla zaten beni anlayabilmeniz veya ortak bir paydada buluşmamız mümkün değil, uğraşmayın bence

Bu kadar sabrı nereden buluyorsunuz gerçekten.
Beni kimse bir adım daha attırtamazdı bu şekilde, kimle anlaştıysa sevgili eş varsın gitsin onunla.
Sizin sıkıntınız aslında vereceğiniz tepkileri tam yerinde yani görümceniz ve eşiniz yanyanayken ikisini de vermemek olmuş, sonrası kendinize eziyet.
Hakkınızda hayırlısı olsun inş

2 küçük bebekle neden yollara düştünüz ki ? Gitmeyin eşiniz tek gitsin. Kaynımın mezuniyeti var 5 ay sonra, 4 ay sonrada kuzenimin düğünü. Bebeğim olacak, ikisine de gitmem küsen küssün. Sizde 2 bebekle gitmemeliydiniz bilmem eş teyzesi eş halası ne gerek var.

Koronanin gözünü seveyim ne güzel yoktu öyle akraba falan. Burada yapacağınız şey net şekilde istediğinizi söylemekti. Eşiniz sizi korumak zorunda değil. Arabaya binilince ben gidemeyecegim çocuklar durmuyor. Ve net şekilde arkasında durmanız lazım. Sonra da hayır mı diyor çevirin bir taksi gidin. Kartınız bu adamda değilse tabii.

Çok geçmiş olsun. Yerinizde ben olsam gitmezdim. Benim de 1,5 aylık bebeğim oldu. Bu bayram bir yere gitmedik. Kalabalığa da virüs nedeniyle girmek istemedik. Hem de çocukla çok zor dedik. Sanırım sizin eş çocuk bakımından pek anlamıyor. Baştan keşke her şeyini ona da yaptırsaydınız, işte haftasonları verip uyusaydınız anlardı bence. Neyse artık olan olmuş. Sinir krizi için lütfen tekrarlarsa destek alın. Boşanmaya karar vermişsiniz. İnşallah çocuklarınızla mutlu huzurlu bir hayat sürersiniz. Bundan sonraki bayramda verirsiniz kucağına kendi ailesini çocuk bakarak gezer artık bol bol. Görür ne demekmiş.

Hem boşansam mı düşüncesi kafanızda var hem de herkesin göreceği şekilde öfke nöbeti geçiriyorsunuz. Boşanma durumu olursa görümceniz çocukları şahiy olurlar öfke kontrolü yok diye çocukların velayetini almaya kalkışırlar. o yüzden öfkenizi içinizde biriktirmeden anında tepki verirseniz zaten bu kadar ileri de gitmezler hem de siz kontrolü elinizde tutarsınız. Anneyseniz öfke nöbeti geşçirme lüksünüz yok malesef...

Canım benim hiç kendini suçlama ben seni o kadar iyi anlıyorum ki evet trafikte seyir halinde onların yaşanması üzücü olmuş ama sen demek ki o raddeye gelmişsin ve bunun hesaplamasını yapamamışsın bu tip adamları çok iyi biliyorum kadını cileden çıkartırlar ve sonra da hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmek isterler o tip adamların anneleri
veya kardeşlerin de çok iyi biliyorum aynen anlattığın gibi olur Ben seni çok iyi anlıyorum neden o kadının tabiri caizse kocaman çocuğu ödevi kalacak diye bir yerden kalkarken senin minnacık bebeğinin uyku düzeni dolayısiyla niye kalkilmıyor senin hayır dediğin yere neden gidiliyor sen yok sayılıyorsun o konularda çok çok haklısın sana bir şey söyleyim bunlar sana kafayı yedirir gerçek söylüyorum bak sen bunlarla baş edemezsin ha eşin şu anda geri adım atmış yorumlardan anladığım kadarıyla bilmiyorum affeder misin ama şöyle Ben onu biliyorum yine aynı olacak tarzında bir şey söylemişsin yani şöyle düşündüm ben senin yerinde olsam içimi soğutacak ve o insanlara komutanın bende olduğunu kesin ve net bir dille ifade edecek bir davranış biçimi bulur esime bunu yaptırırdım yapmasını söylerdim diğer türlü affetmezdim bilmiyorum ben çok üzüldüm seni çok iyi anladım ve sana çok üzüldüm Allah inşallah senin ve evlatlarının yardımcısı olsun canım benim

Haklıyken dedigim şey ona sorulmadan önemsenmeden bir eşya gibi davranarak getirilip götürülmesine sinirlenmesi. Sinirlenmekte haklı, sinirlenebilir ama hepimiz her gün kimlere kimlere sinirleniyoruz. O siniri kontrol edebilmek gerek.

Haksız olduğu nokta sinirini bu şekilde yansıtıp çocukları korkutup herkesin hayatını riske atması Kocasina fiziksel zarar vermesi.

Birikmiş birikmiş patlamışsın demedim aslında. Sinirlenebilir, tahammülü azalabilir, kötü bir eş varsa bunlar daha coşkulu yaşanabilir ama sinirini kontrol etmeli. Bu tepkilerde çok haksız

Amin amin ne ?dua mi ettiniz ki amin diyorsunuz tanımadığınız insanlara. Burda anlatılan kısa bir olay olduğu için insanlar öyle demiş olabilir. Ağzınızi böyle dua ve beddualara alıştırmayin lütfen

Sevgili konu sahibi bulunduğunuz durum kötü tabiki. Ailesini dinleyemen eş var mi acaba diyorum kendi kendime. Tabiki çok ayıp etmiş ama evliliğiniz eğer bunun dışında iyiyse konuşun eşinizle belki düzeltmek ister hatasını anlar

Konuyu görümce odaklı anlatmışsınız ama sorun eşiniz. O sizin ne istediğinizi umursamadığı için böyle sorunlar yaşıyorsunuz.
Ve eşinizin yaptığı benim aklımın almadığı bir şey. Eşe danışmadan kafana estiği gibi plan yapmak vs tahammül edilemez bir saygısızlık seviyesi bana göre. Çanta mı taşıyorsun yanında? Hayatını geçirmek için evlenip boy boy çocuk yaptığın insana ne istediğini sormak çok mu zor, bi tarafın mı düşecek bunu yapsan?
Mutlaka gidilmesi gerekiyorsa da zahmet edip 2 cümleyle açıkla.

Sinirlenmekte haklısınız ve çocukların yanında sinir krizi geçirecek, kendinizi, eşinizi paralayacak noktaya geldiyseniz boşanmanız herkes için daha iyi olur. Bu tavrı ilk değil diyorsunuz zaten.

Rezil olan bayram veya gün değil
Nasil bir mantikla içinde cocuklarinizin da bulunduğu ve haraket halinde olan bir arabanin sürücüsüne saldirirsiniz?

Küçük bebekle bayram ziyareti yapılmıyor malesef.. hem ufacık çocuğu bir sürü insan içine sokmak da sağlık açısından doğru değil. Ben kv evinde kaldım. Kocamla görümcelerim 7 sülalelerini gezdiler. He çocuğumun düzeni yine değişti evi yabancıladı uyumadı ama en azından kafam rahattı her kafadan bir ses çıkmıyordu. Ay Allah’ın gücüne gitmesin ama covid 19 zamanında en çok bu bayram kapanmalarını seviyordum.

Tamam sizi ve yaşadıklarınızı anlamaya çalışıyorum ama beş yıl boyunca sorunlu giden bir evlilikte neden iki çocuk?Tamam bir tane olsun onu da anlarım ama ikinci çocuk daha dört aylık.Siz birazda kendi ellerinizle yazmışsınız kaderinizi,bu adam hep aynıymış,sizi kandırmamiş ki.Yılların birikimi olarak cinnet geçirdiğinizi söylüyorsunuz ama yine de yaptığınız hareketi haklı çıkaracak bir davranış değil bu.

Hem esinizde hem sizde problem var. Bebegim 4 aylik ve tek cocugum var. Kimse beni gorumcelerim, annem ve kayinvalidem disinda bir yere goturemez(hepsi bebegime bakar, yemegimi yiyip, cayimi icebilirim). Ayrica esimdr gitmek istemez çünkü bebegime beraber bakiyoruz ve ne kadar zor oldugunu biliyor. Nereye gidip ne yapabilecegimi yani kapasitemin farkindayim, zorlamaya gerek yok yani. Huzursuz olacaksanız, idare edemeyecekseniz gitmeyecektiniz. Ya da esiniz suraya gidelim dediginde ya bizi eve birak ya taksiyle eve gidelim diyecektiniz. Saldirinca daha mi iyi oldu

Keşke kontrol edebilseydiniz kendinizi. Çocuklar ne korkmustur kim bilir. Ama bunun sorumlusu kesinlikle siz değilsiniz. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Coğu kişi ne var bunda falan demiş ama yaşamayan bilmez. İki bezli bebekle helak olup karsiliginda böyle davar bir kocanın anlayişsiz muamelesine maruz kalmak insanı cidden çileden çıkarır. Gorumceye asiri sinir oldum. Resmen durumunuzu gördüğü halde meydan okumuş size. Daha beterini yaşar inşallah. Size ne desem bilemedim. Boyle kıt beyinli adamlarla uğraşmak zordur. Ya bosanacaksiniz yada bazı kararlar alacaksınız. Bu adamın ailesiyle mümkün mertebe bir araya gelmemek ve adamin idrak kapasitesinin eksilerde olduğunu kabullenip beklentilerinizi ona göre ayarlamak gibi. Başka türlü dert sahibi olursunuz sizede çocuklarınizada yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…