- 7 Ocak 2016
- 10.301
- 49.630
Akan bir trafik yoktu .Sırf tepki geldi kıvırıyor demesinler diye yazmadım ama gorumceyi bıraktık .Zaten oturduklari yer ıssız bir yer .Sokağın çıkışında oldu .Yine haksizim zaten ama resmen bire bin katılıyor .Yok üstüne saldirmisim ,üstünü başını yirtmisim eşimin .Yok orasi araba,insan ,hayvan kayniyormus .Her olayda dalga geçecek konu aramayı bırakın.Beni saksaklayin demiyorum ama bu kadın neden bu hale gelmiş diye soran da çok az .
Benim o anki psikolojim olayın bu yönünu onemsemedigi için ayrınti verme gereği duymadım .Cinayet mi işlendi de ayrıntisi ile olay yerini tarif edicem.Trafigin akış yogunlugunu ,sokağın durumunu bildiricem size .Olumsuz elestiriye de açığım .Zaten belirttim sonda.Lutfen objektif olun diye ama sırf muhalefet olmak için yazdığınız çok belli .Yazmış olmak için yazmayın .Tepki geldi kıvırıyorsunuz gayet. İlk mesajda eşime saldırdım araba sürerken sonra saldırma yok oldu. Şimdi trafik akmıyor oldu. İnandırıcı gelmiyor bana konuya sonradan eleştirilince yapılan eklemeler. Trafiğin akmıyor olması da geçerli bir sebep değil. Kontrolü kaybedip park halindeki araca, elektrik direğine, yayaya, eve çarpma, kaldırıma çıkma ihtimali olmuyor mu trafik akmayınca? Bire bin katılmıyor yazdıklarınız üzerinden yorum yapıyoruz. Siz habire fikir değiştiriyorsunuz. Ayrıca madem haksızsınız biliyorsunuz neyin savunmasına geçtiniz bu kadar? Dalga da geçmiyor kimse ayrıca dalga geçmek ne alaka?
Neden bu hale geldiğinizi yazmışsınız bu hale gelinecek bir sebep yok ortada. Ne olursa olsun bu hale gelmenizi aklayacak bir durum da olamaz zaten. Yetişkin bir insan olarak öfke kontrolünü yanınızda iki küçük çocuğunuzun varken sağlamak zorundasınız.
Konudaki diğer ayrıntılar bir yana, ki zaten araba içinde yaşanılanların yanlış olduğu söylendi, hiçbir durum ve şarttan memnuniyet duymayan kadınları ayrı tutuyorum, bayramları ailelerin bir araya geldiği anlardan çıkarıp kadınların stres topuna dönmesine sebep anlayışsız erkeklerdir bence.Bayram gezmesini beceremeyecekseniz gezmeyin. Bayramlar kutlanmak için terör estirmek için değil.
Ben malesef artık ona tatlı dille konuşamıyorum .Çünkü bircok defa konuştuk .Daha iki hafta önce yine kayinvalidelere gittik .Büyük kizim durmadı ağladı .Kalkalım dedim kalkmadı .Yine kavga .Arkasından ablası kalkin artık dedi kalktı .İki buçuk yaşındaki kızım 40 dakika agladiktan sonra kalktık
Benim o anki psikolojim olayın bu yönünu onemsemedigi için ayrınti verme gereği duymadım .Cinayet mi işlendi de ayrıntisi ile olay yerini tarif edicem.Trafigin akış yogunlugunu ,sokağın durumunu bildiricem size .Olumsuz elestiriye de açığım .Zaten belirttim sonda.Lutfen objektif olun diye ama sırf muhalefet olmak için yazdığınız çok belli .Yazmış olmak için yazmayın .
Kimseyi kandirdigim falan yok .Kendime de çocuklarıma da zarar verdiğim için boşanma kararı aldım .Kendisine de söyledim .En doğrusu bu olacak ..Öncesi var çünkü .Ben patladım sanırım .Anlatsam çok uzun olacaktı .Eski konularım duruyor .Kültür farkı var .Yürümüyor .Ayrıntılı konu anlatmıyorsanız yazdığınız kadarına yorum gelecek haliyle müneccim değiliz, hadise gerçekleştiren yanınızda da değildik. Kendinizi doğru düzgün anlatırsanız ona göre yorum alırsınız. Trafiğin akış yoğunluğu da sokağın durumu da saldırının şiddeti de zerre önemli detaylar değiller zaten. Siz habire hafifletmek için yeni ayrıntı ekliyorsunuz. Başkasına yazdığım mesajı dahi alıntılayıp olay şöyle olmadı böyle oldu bilgisi ekleyen sizsiniz. Olumsuz eleştiriye de açık falan değilsiniz. Ne kendinizi ne bizi kandırın
Kimseyi kandirdigim falan yok .Kendime de çocuklarıma da zarar verdiğim için boşanma kararı aldım .Kendisine de söyledim .En doğrusu bu olacak ..Öncesi var çünkü .Ben patladım sanırım .Anlatsam çok uzun olacaktı .Eski konularım duruyor .Kültür farkı var .Yürümüyor .
Hayır düzelmiyor .Çünkü çok fazla konu yaşandı .Eski konularım da var .Ve hep aynı .Eşim ailemle konuştum.diyor ama ya konuşmuyor ya da etkili bir konuşma yapmıyor .Çünkü herkes yine aynı ve aynı şeyler yaşanmaya devam ediyor .Bosanacagim karar verdim .Kısır döngüye döndü çünkü .İkna edici konustugu için inandım ve ikinci çocuğu yaptım .Pandemi olduğu için de çok görüşmüyorduk .O rahatlığa ,huzura güvendim .Tamam, bu tür öfke patlamaları yanlış, bunda hemfikiriz. Bunun tekrarlanmaması için konu sahibi bir önlem alacaktır. Kendi için olmasa bile çocukları için yapar bence. O zaman ben buradan sormuş olayım, bu konuda ne yapmayı planlıyorsunuz?
Ama tek sorun konu sahibinin öfkesi değil. Tetikleyici başka çünkü. Kocası ve halden anlamaz ailesi diye bir unsur var. Bu koca ve ailesi olduğu sürece konu sahibinin sinirleri hep bozuk olacak çünkü. Yani o kriz arabada değil de evde gerçekleşseydi nasıl yorumlar yapardık, ona da bakmak lazım bence.
Bu kocanın düzeleceği var mı konu sahibi? Yoksa boşanacak mısınız?
Açtım şimdi .Yürümüyorsa ayrılın. Herkes için en doğrusu bu olur. Profilinize de sınırlama getirmişsiniz eski konularınızı göremeyiz o yüzden
Eşinize söylediniz mi boşanma kararını?Hayır düzelmiyor .Çünkü çok fazla konu yaşandı .Eski konularım da var .Ve hep aynı .Eşim ailemle konuştum.diyor ama ya konuşmuyor ya da etkili bir konuşma yapmıyor .Çünkü herkes yine aynı ve aynı şeyler yaşanmaya devam ediyor .Bosanacagim karar verdim .Kısır döngüye döndü çünkü .İkna edici konustugu için inandım ve ikinci çocuğu yaptım .Pandemi olduğu için de çok görüşmüyorduk .O rahatlığa ,huzura güvendim .
Evet söyledim .Eşinize söylediniz mi boşanma kararını?
Sanırım eşiniz devamlı inanıp affettiğiniz için sizi ciddiye almıyor. Bunu da muhtemelen unutursunuz diye düşünüyordur. Biraz uğraştırır sonra unutur diyordur.
Emin misiniz peki?Evet söyledim .
Ayrıntılı konu anlatmıyorsanız yazdığınız kadarına yorum gelecek haliyle müneccim değiliz, hadise gerçekleştiren yanınızda da değildik. Kendinizi doğru düzgün anlatırsanız ona göre yorum alırsınız. Trafiğin akış yoğunluğu da sokağın durumu da saldırının şiddeti de zerre önemli detaylar değiller zaten. Siz habire hafifletmek için yeni ayrıntı ekliyorsunuz. Başkasına yazdığım mesajı dahi alıntılayıp olay şöyle olmadı böyle oldu bilgisi ekleyen sizsiniz. Olumsuz eleştiriye de açık falan değilsiniz. Ne kendinizi ne bizi kandırın
Siz de amma taktınız ha. Herkesin sorunları olduğuna dair yorumlar yapacağınıza ben konuyu niye bu kadar icsellestiriyorum diye siz görünün bence. Yok lohusalik şu kadar sürer yok öfke kontrolünüz yok. Anayasanın ilk üç maddesi mi bu canim başkasının ki uzun sürer size ne.Ayrıntılı konu anlatmıyorsanız yazdığınız kadarına yorum gelecek haliyle müneccim değiliz, hadise gerçekleştiren yanınızda da değildik. Kendinizi doğru düzgün anlatırsanız ona göre yorum alırsınız. Trafiğin akış yoğunluğu da sokağın durumu da saldırının şiddeti de zerre önemli detaylar değiller zaten. Siz habire hafifletmek için yeni ayrıntı ekliyorsunuz. Başkasına yazdığım mesajı dahi alıntılayıp olay şöyle olmadı böyle oldu bilgisi ekleyen sizsiniz. Olumsuz eleştiriye de açık falan değilsiniz. Ne kendinizi ne bizi kandırın
Evet eminim .Çok önce almam gereken karardı ama cesaret edemedim .Kendime ne kadar zarar verdiğimi gördüm .Emin misiniz peki?
Şu açıdan soruyorum, boşanma kelimesi nihayete ermeden sık sık dillendirildiğinde amiyane tabirle yalama oluyor. Yani eğer sinirle verilen, biraz sakinleştiğinizde vazgeçebileceğiniz bir kararsa o zaman etkisiz bir koz olmaktan öteye gitmez.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Umarım tez zamanda feraha çıkarsınız.Evet eminim .Çok önce almam gereken karardı ama cesaret edemedim .Kendime ne kadar zarar verdiğimi gördüm .
Çok teşekkür ederim sağolun .İnşallah .Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Umarım tez zamanda feraha çıkarsınız.