Bir rezalet bayram günü de benden

Eşiniz vurdum duymaz , ablası işgüzar, siz ise boşuna cinnet geçirip kendinize zarar vermişsiniz, eve gidip bir güzel kavganızı yapip bir daha asla bayram da ailesi ile beraber gelmeyeceğinizi belirtip kesin sınır koyabilirdiniz...

Valla ben de eş ailesini ziyaret edip hemen arkadaşa geçeceğim diyerek çıktım, yani bahane bulup kaçmak en iyisi yoksa kavga kaçınılmaz..

Olan olmuş ona yorum yapmaya gerek yok şu saatten sonra.
Ben bundan sonra ne yapmalıyım?’a odaklanırdım yerinizde olsam.
Öncelikle görümcemle olan ilişkime ciddi bir mesafe koyardım.
Ben de hem görümceyim hem çok sevdiğim bir görümcem var.

Ardından araç kullanan eşime saldıracak kadar nasıl kendimi kaybettim? Sorusuna cevap arardım.
Bu noktaya neden ve nasıl geldim?
Buradan nasıl dönerim?

Son olarak da eşimle konuşurdum.
İkimiz konuşarak çözemiyorsak profesyonel destek alırdım.

İki küçük çocukla boşanmak bu kadar kolay telaffuz edilmemeli.
Önce tamire, düzeltmeye uğraşmak lazım.
Olmuyorsa, düzelmiyorsa boşanma son çaredir bana göre.

Allah sıkıntınızı gidersin inşallah.

Arkadaşlar kadın trafikte içinde iki bebek olan aracı kullanan adama saldırıp üstünü başını yirtmis.... Bebeğin birkac saat huzursuz olup ağlaması buna bahane gösterilebilir mi ? Gerçekten mi? Bunun bı tık üstü görümceme( kaynima, baldizima, patronuma, komşuma...vs vs.) sinir oldum ondan bebeğimi bogdum öldürdüm vakası... Gelişmiş bir ülkede o koca veya devlet o çocukları bı daha bu ebeveyne ömrü billah göstermezdi. De nerde bizde o baba , nerde bizde o devlet, nerde bizde o bilinç?

Son düzenleme:
Üstelik bunu yapan bir eğitimci,öfke kontrolü olmayan bir eğitimci.

Herkes birbirine saldırsın,bu mu çözüm yolu?

Ben olsam taksi çağırır çocuklarla evime giderdim. Beni adam yerine koymayan koca da çocuksuz eşsiz gitsin bakalım bayram ziyaretlerine. Ne halleri varsa görsünler kocayla görümce umrumda olmaz. Beni yok sayanı ben dünden yok sayarım. Kendinizi çok ezdiriyosunuz küçük çocuk bile adam yerine koymamış.

Adam kadina arabada saldirmus olup üstün basin yirtmis olsa yinede "Cok iyi yapmis. Bir cinnet herseyi cözer" yazarmiydiniz acaba. Kimsenin kimseye saldirmaya hakki yok. Heleki arabada kücük cocuklar varsa

Hah öyle saça böyle tarak der, aynısını yapardım. Gidince de anahtarı kapının arkasında "unutur", kapı zilini de kapatır, çocuklarla deriiiiin bir uykuya yatardım.

İyi o zaman çocukların bacaklarından tutup balkondan da atabiliriz dediğimiz yapılsın diye. Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir. Aman ne olacak ? Bı daha dogururuz, Yeter ki sözümüz geçsin. Öyle mi?

Görümcenizi, kızını, eşinizi vs geçtim burada en büyük problem sizde.
Değil 4 aylık bebekle kapı kapı gezmek maksimum gideceğim yer kv, annemler vs olurdu.
Ben henüz doğurmadan bu kadar net konuşuyorum çünkü bu bayram gittiğim yer gerçekten bu kadar kendim oturamıyorum uzunca diye.
Buna kimse de bir şey diyemez eşimi de gaza getiremez. Siz hatayı net olmamakla yapmışsınız.
Gidelim ama çok oturmayalım, kapı kapı gezmeyelim demek yerine gidemem diyecektiniz baştan.
Ayrıca eşiniz görümcenizle gitseydi diyenlerde var ne münasebet telefon diye bir şey var çift gidilemeyen yerleri arayıp bayramlarını gayet güzel kutlayabilirdi.

Önceki konularınıza hakim değilim;ama kusura bakmayın yazdığınız sebeplerden bayram günü araç kullanan eşinizin üzerine atılıp, kendinizi, ailenizi hatta diğer araçlardaki insanları tehlikeye atacak kadar sinir krizi geçirip üst baş yırtacak kadar olay yaratmanıza çok şaşırdım. Keşke çocukları alıp kendiniz taksiyle eve gitseydiniz.

Şükür ki canınıza bir şey olmamış. İnsan yaşadığını bilir diyelim; peki bu adam birden böyle olmadıysa, o zaman neden iki bebek diye sordum kendi kendime.

Öfke kontrol probleminiz var, doğrudur belki de bu hâle gelene kadar çok şey yaşamışsınızdır;ama tehlikeli olmaya başlamış, lütfen destek alın.

Boşanın ya da boşanmayın diyemem;ama ilk önce öfke probleminizi çözmeniz lazım. Sonra kocanızla destek mi alırsınız, görümceyle mesafeli mi olursunuz, boşanır mısınız bilmem;ama sizde cinnet geçirip çocuklarınıza bile zarar verecek öfke gördüm. Geçmiş olsun.

Sanırım kendi ailenizi değil eş ailesini gezmişsiniz evet 2 bebekle sadece bakımını ,ilgisini siz üstleniyorsanız gezmek çok zor .Bence evde kalmalıydınız eşiniz ve görümceniz birlikte gidebilirdi aile ziyaretlerine bebek rahatsız eşim gelemedi derlerdi.

Kadın asla boşanmayacak buraya yazdigina bakmayın.taksi çağırıp eve dönecek ozguveni olsa zaten bunları yasamazdi. Eğitimci olmasi da ben de bir şey ifade etmiyor. Sitede sıkıntı yaşayıp değer görmeyip susup oturan kadınların çoğu ogretmen zaten.
Yazdığım genel değil üye ve eş ailesine dair görüşlerim.Kadin iki çocukla bu adamı çekmeye devam edecek zaten bari geri adım atmasinda azıcık rahat etsin. Böyle adamlar kadın taksi çağırıp gitse anlayışla mi karsilayacak sanıyordunuz.

Yaptığınız yanlış. Size hak vermiyor ama anlıyorum. Eşiniz olaylar silsilesinde en hatalı kişi. Görümceniz kendini düşüyor, evlatlarını da o mantıkla belli ki büyütüyor. Çok üzülüyorum böyle durumlara. Yardımcı olacağı, destek olacağı yerde; böyle bencil düşünen bir çocuk yetiştirmek, görümcenizin de zaten bir yansıması.
Herkes bir günden bir şey olmaz demiş ama 3 4 aylık bebekler düzenleri bozulunca aşırı hassaslaşıyor ve bakım vereni yıpratıyor. Anne ve babanın onun düzenine uyum sağlaması ya da ortamı bebeğe göre düzenlemesi en uygun olan.
Öncelikle bu sinir krizleri daha önce yaşandı mı? Tetikleyen şey çocuklarınızın bu koşuşturmada yıpranması mı? Yoksa sizin önemsenmemeniz, yok sayılmanız nedeni ile kendinizi değersiz hissetmeniz mi? Bunu düşünün. İkisi de çok insani sakın bir eleştiri ya da farklı bir bakış açısı ile sorduğumu sanmayın. Sonuçta hiç kimse yok sayılmayı istemez, hele ki hayat arkadaşı tarafından.
Eşinizin tavrı karakteri ile alakalı ise bir ömür sinir krizleri geçirip ne kendinizi ne de çocuklarınızı yıpratmaya değmez. Bir anlık gaflet, düşünememe sorunu ise; daha çok sorumluluk verin. Böylece sizi daha iyi anlayacaktır ve hayatı sizinle paylaştığını kavrayacaltır. Son olarak psikolojik yardım almanızı tavsiye ederim. 2 küçük çocuk ve yaptığınız meslek itibari ile yoruluyor, yıpranıyor olabilirsiniz. Hele ki bunları destek olmadan tek başınıza göğüslüyorsanız biraz mola size iyi gelecektir. Sevgiyle kalın

Aynen çocuğunu umursamayan ana baba kardeşinin ağzıyla konuşan babası annesinden daha iyi ebeveyn olur . Sizinle aynı fikirdeyim. Bence hatta kadını hapse atalım görümce ve kv baksın çocuğa ülkemizin pis kadınları bu gelinler yok mu bu gelinler ne hakla sinir krizi gecirebilecegini sanıyor anlamıyorum . Kendini fasulyeden nimet saymış insan falan zannediyor kendini oysa ki o bir gelin

Lohusa dönemi mi? Lohusalık maksimum 6-8 hafta sürer. Konu sahibinin bebeği 4 aylık. Lohusa dönemi falan kalmamış artık. Sırf kadının öfke kontrolü olmayışını aklayacağız diye hep bir sebep bahane olarak kullanılıyor bu sitede hamilelik hormonları, lohusa dönemi, lohusa depresyonu...

Hayır tam aksine, Pearl bu bağırır çağırır delirir oturur yerine diyecekler. Kocasının ona tavrı değişmedikçe 16 yaşında velet bile takmamaya başlamış onu. Benim gorumcenin kocası bile bisey olunca benim gözümün içine bakar kocamın yanında, Katip ne diyecek diye.

Valla ben de eş ailesini ziyaret edip hemen arkadaşa geçeceğim diyerek çıktım, yani bahane bulup kaçmak en iyisi yoksa kavga kaçınılmaz..
Sen tek mi çıktın canım.Benim eşim kalkmasaydı, ben başka yere gitmeyip, direk eve gelecektim. Ve ona ders olsun diye, güzel bir kavga edecektim.Gündüzden insanı yakalayınca bırakmıyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…