Bir rezalet bayram günü de benden

Üffff gerildim Araba, taksi, minibüs... görümceniz bunların ne anlama geldiğini biliyor mu? Kusura bakmasın da bu olaydan sonra asla onun lafıyla gittigim yerden kalkmazdım. Binsin taksiye gitsin nereye gidecekse, hem milletin peşinr takılıyor hem de insanların onun duygu, düşunce, ahlak görüşlerine göre davranmasıni bekliyor. Nesiniz siz kukla felan mı?

Bu arada sinir krizini anladım ama konu sahibi araba kullanan adama niye saldırdıniz hadi kontrolü kaybedip kaza yapsanız çocuklarınızı düşünün öncelikle . Görümce arabadan inmeden kriz geçirin gerekirse inmeyecektiniz arabadan o bacak kadar boyuyla konuşan çocuğun dediğini doğru çıkarmışsiniz. Görümceden daha mı kıymetsiz sizin cocuklarinizin korkması falan

Sinir krizi olayı sanırım bi birikimin patlaması. Bazen böyle tutarsın tutarsın sonra ufacık bişeyde patlar. Bardağı taşıran son damla. Teyzelere gitmek için arabaya bindiğinizde beni eve bırakın öyle geçin diyecektiniz. Bırakmıyorlarsa atlasaydınız bir taksiye eve gitseydiniz. Gidip oturup kendinizi iyice doldurmuşsunuz. Peki şimdi nasılsınız eşiniz ne yaptı sinir krizi sonrası?

Bunun icin patlanmaz demek oncesi de var ama gorumceye asiri uyuz olup siniri esten cikardiysaniz oda olabilir
Ziyaret felan bahane belkide patlamaniz icin birsey gerekiyordu
Koca buyuk problemli herkes arasinda anlasiyor size donup soran yok

Koca insanı saymazsa, eşiyle beraber karar vermezse, her şeyi fısır fısır aileyle görüşürse kadına kaynanada laf söyler, kayınpederde bacak kadar yeğende
Ayar oldum konuya
Keşke deseydiniz görümceye çok gezmek istiyorsan kocanı alıp çıksaydın.
Senin keyfine göre gezemeyiz çocuklar mahvoldu diye
Bu tipler ortalığı karıştırır fısır fısır arkadan iş yaparlar sonra siz evde birbirinize girersiniz o keyfini yapar evine döner.

Bence 4 aylık cocukla en baştan bayram ziyareti yapmayacaksınız.esiniz kendi kardeşini de alıp gitseydi yani...cocugum 2 yaşında ben bu sene ilk kez onunla bayram ziyaretine gittim,uykusu gelince de eve dönüp uyuttum.
Yani bilemedim bu raddeye gelene kadar kocanın her sözünü dinlemeyecektiniz. Ayrıca boşanmaya karar vermeden önce psikologa gidip biraz daha olaylara objektif bakmanizi tavsiye ederim. 2 çocuğu olan birine hemen bosan diyemem ortada fiziksel şiddet ya da aldatma yoksa

Herkes erkeği suçlamış da kadının yaptıkları çok mu normal? Eşi gelip konuşmadıysa , kendisi eşine derdini anlatsaydı , kendini yırtıp çizicek , adama araba kullanırken saldıracak kadar kendinden geçiyosa bu çok mu normal? Çocuklarının hayatını tehlikeye atmışsın en başta kimseye bişey demeye hakkın yok şu durumda

Keşke sinir krizi gecirmeseydiniz ama olan olmuş artık. Destek almanız iyi olur belli ki sizin içinizde olaylar çığırından çıkmış.

Burada çocuğun bir gün uyumasa ne olur falan diyenleri de anlayamadım ben şahsen. Ne münasebet canım? Sadece anne ve baba gezmeye gitmiş olsalar çocuğa göre ayarlayacaklardı kendilerini. Böyle bir sorun olmayacaktı. Millete "ayıp olur" diye çocuğunun ihtiyaçlarını görmezden gelme olayı eski nesillerde kalsın lütfen ya. Şu zihniyetten bir çıkın artık.

Sinir krizi olayı sanırım bi birikimin patlaması. Bazen böyle tutarsın tutarsın sonra ufacık bişeyde patlar. Bardağı taşıran son damla.
Ben bunu anlamıyorum. Öyle birikmiş birikmiş ondan patlamış kadıncağız guzellemesi yapamayacağım çünkü hangi koşullarda olursa olsun, anne olmuş bir kadının önceliği çocuğu olmalı. Bırak içinde çocukların olduğu bir aracın içinde sinir krizi geçirip şoförune saldırmayı, anılarındaki bayram hatıraları temiz kalsın diye onların yanında gülümsemeyi bile bırakmamalısınız. Ya o evden hiç çıkmayacaktiniz ya da ne diyecekseniz eşinize yalnızken diyecektiniz. Okumuş öğretmen olmuş üstelik arka arkaya 2 bebek yapacak kadar kendinize guvenmissiniz ama saçma bir kapris yüzünden canlarını tehlikeye atmışsınız.pes diyorum.

Çocukların yanında, üstelik trafikteyken şoför koltuğundaki kocaya saldırmak, haklıyken haksız yapıyor malesef.?
Bunu yapan kadın olunca , birikmiş birikmiş patlamişsin, hakliyken haksız olmuşsun diyoruz kibarca

Erkek yapsaydı?
İçinde çocukların olduğu hareket halindeki bir araçta sinir krizi geçiren bir babaya ne derdik?
Ayy canım çok dolmuş birikmiş belli ki mi?
Yoksa ?

Basta hata onca kisinin toplanip yola cikmasi. Ne gerek var cidden. Zaten iki kücük cocugunuz var. Herkes kendi gitsin, ama sanirim görümceye soför lazim. Yoksa ailecek gidilir isin bahanesi.
Pandemi ortamaninda (herkes gecti gibi düsünüyor, ama gecmedi) dört aylik bebegi ev ev gezdirmeniz de bastan yalnis. Bu ikinizin sorumlulugu. Baktim cocuklar durmuyor esimin ve görümcenin keyfini beklemem "beni eve götür" derdim. Yani neden sizin bir agirliginiz yok evlilikte. Bütün gün niye tek siz cocuklarla ugrasiyorsunuz. Babalari lak lak yapmak yerine size de yardim etmesi gerekirdi. Arabadaki krize söyleyecek birsey bulamiyorum. Arac hareket ederken olduysa hem kendinize hem baskalarina felaket olabilirdiniz. Diger konularinizi bilmiyorum ama kendinizi yok sayilmis hissettiginiz bir evlilige iki kücük cocuk ekstra olmus. Profesyonel destek almayi denemeden ortada siddet yoksa hemem bosan demem. Diger konularinizi bilmiyorum ama

Ufacık bebeklerle hala, teyze ziyareti nedir? İki bebekle bu maceraya atılmak sizin seçiminiz olmuş.

Eşiniz zaten görümcenin emirlerini alan bir adam. Bunları sizin düşünmeniz gerekirdi. Kaldı ki, tecrübeniz de var.

Bu bayramı unutmayın. Zira önümüz yine bayram. Bir de siz çocuğunuzun uykusu için endişe ederken, diğer tarafta çocuğun gözü önünde travma yaşatıyorsunuz. Eşinizle sağlam bir görüşme yapmanızın zamanı gelmiş de geçiyor bile.

Keşke çocuklarınızın yanında eşinize o şekilde sizin tabirinizle saldirmasaydiz.
Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir öküz
Gorumceniz de anlayışsız
En tahammül edemediğim şeylerden birini başkasının halinden anlamayan anlayışsız insanlardır.
Allah yardımcınız olsun.
İnşallah vereceğiniz kararda cocuklarinizla çok mutlu olursunuz.
Son olarak bir aile terapistine gidebilirsiniz, belki sorunlarınız çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…