Benim bozuldugum yaşlı bir teyzeye de gitmek değil .Bebek 4 aylık .Diğeri ile 12 ye kadar da gezerim .Ev çok kalabalık mama yapmak bile mesele oldu .Yok sıcak su yok .Yok boş oda yok .Kendi kendilerine karar verip gitmeleri .En azindan çocuklarla rahat edebeilir misin durmuyorlar ama falan demeleri .Aynı gorumcenin çocuğumun dersi var diye gittigimiz her yerden üstelik 7 de falan gittiğimiz yerden 9 da hepimizi kaldırıp eve getirmesi .
Bence de bosanin konu sahibi konularınız görüyorum bu adam sizi hep mutsuz edecek dengesiz biri
Madem beş yılın birikimi,neden iki tane çocuk?Üstelik birisi 4 aylık.Haklısınız .Çok pişmanım ama kendimi kaybettim .Aslında bu bu konu ile ilgili değil .5 yılın birikimi .
Ben kalk şu saatte kalk, yoksa burnundan getiririm diyorum, kalkıyor.Bendd gidecek yerimiz yok diye aglanip duruyorum . Demek ki boyle daha iyien guzel karari siz verirsiniz . Belliki bu anlattiklarinizin gecmiside var . Bizde de bu tip durumlar olurdu . Esim dedigimi yapmadigi zaman ondan cikarirdim cunku bile bile dinlemedigi icin .
Bir donem eltimler bizden sonra gelip bizden once kalkardi hep kayinvalidemlere gidince . Hazirliklar vs hep bende olurdu bu hareketlerinden dolayi . Esimle en son dedigimi dinlemedigi icin kavga etmistik duzeldi . Sonra fark etti tabii ne oldugunu haklisin dedi . Yani bazen eşler öküz gibi olabiliyolar .
Koltuga yapisip kalirdi cay icmeyide seven biri esim bende gidip cayi dokerdim istedigim zaman kalkmayincakaynimin esi bi goz kirpsa hemen hadi kalk derdi ben ise tepetakla atardim ona kalk demek icin o da bana ne oldu niye cagiriyorsun diye seslenirdi . Cidden ya uyum iletisim cok onemli
Bence de yazık gençliğine hayatına şuna bak ya böyle rezil kocalık mi olur yirmi dk için niye sinir krizi geçirmiş falan filan . Keşke tek mesele bu olsa . Aynen ben olsam adam yerine koymam şu saatten sonraKonu sahibesinin eşinden bir halt olmaz ben de katılıyorum. O yüzden ya zorla eğitecek, ya da çocukların hatırına boşanmayıp kendi başına takılacak. Bu adamdan beklentiyi 0a indirecek.
Yani on küsür yaşındaki kızın sizi küçümseyip annesine "sen dayima sor demesi" annesinin de "şiiiişt sen karışma demek yerine" kizinin yaptigi saygisizligi hem onaylayip hem de aynı mantıkla davranıp sizi ekarte ederek esinizle fiskos fiskos bir şeylere karar vermesi, eşinizin de sizi etkisiz eleman gibi var sayıp "eveet şimdiki rotamız şurası biz öyle karar kıldık" diye emrivaki yapması size karşı büyük bir saygısızlık.Evet ,eşimin onunla beraber oturup kalkmaya karar vermesi .
+1Sorun görümcede değil, eşinizde.
16 yaşında çocuk bile yengesini saymadan dayıma sor, o ne bilir havasında takılıyor baksanıza.
Eğer eşiniz sizi saymazsa, kimse de saymaz işte. Eğer öyle olmasaydı, gidip kocanıza sorduklarında, abla bebekler durmuyor, X mahvoldu biz eve geçelim, sizi bırakalım derdi.
Peki akşam konuştunuz mu sinir krizinin üstüne? Ne dedi eşiniz?