Bir rezalet bayram günü de benden

Akan trafik varkende yapmis
Olabilirsin.. yaw o kadar sonuc odakli yorumlar var ki.. soyleyene degil bazen soyletene bakmak lazim. Insanlar plan yaparak kriz gecirmez zaten, anlik
Gelir.. trafik gecsinde oyle bi atak gecireyim diyecek halin yok..kocan senle degilde bacisiyla evli gibi davranmis.. bi dahaki bayram hala evli
Olursan beraber gitsinler ziyaretlere sende evde kafani dinle

Okuyup anlamayan bi ben miyim? Konu akraba gezilerinin fazla uzun sürmesi ama anlatım biçimi çok zorladı beni açıkçası. Neyse akraba gezilerini uzun süre oturmayı vs. bende sevmem ama bayramda maalesef eşinin hatrı için katlanılabilir bir durum. Anlıyorum çocuğunuz var zorluyor o zaman hiç çıkmamanız gerek başta. İkinci olarakta ben şunu anladım eşinizle siz gerçekten mutlu değilsiniz ki böyle tartışmaların üst üste olduğu zamanda sevgi de azalıyor doğal olarak kavgalar arttığı gibi birbirine saygısızlık artıyor sizin ilişkiniz bu durumda. Boşanmanız daha sağlıklı olacak gibi sanki.

Bazı kocalar artık bayram oturmasında saatlerce oturuyor da oturuyor.

O ne ya öyle

Zaten bayramın en sevmediğim yanı bu

1 saat her yerde max oturulur. Yoksa bana da daral geliyor.

Neyse bu sebepten ayrılık düşünmek mantıksız ama baska sorunlar da varsa bilemem.

Ben 1 saati geçirirse burnundan getiriyorum. Her yerde maksimum 1 saat oturduk.Kalkmasaydı,diger eve geçecektim.Uzun süre de konuşmayacaktım.Aşırı sıkılıyorum bende

Onun çocuklari sizden onemliymiş, sizin cocuklariniz da onlardan onemli olmali. Ben olsam eşimi son kez uyarirdim bir daha buna benzer birsey yasarsam bosanirim diye.. en kucuk olayda da bosanirdim.

Ben 1 saati geçirirse burnundan getiriyorum. Her yerde maksimum 1 saat oturduk.Kalkmasaydı,diger eve geçecektim.Uzun süre de konuşmayacaktım.Aşırı sıkılıyorum bende
Bende valla çok sıkılıyorum
Senede bir kere görüştüğüm insanlarla konuşacak konu da bulamıyorum
Aşırı kasvetli geliyor ortam

Lütfen tedavi olmadan ya da başlamadan mesleğinizi yapmayın. Ben korktum açıkçası sizden.
Ben gerçekten çocuğumu öğretmenlere teslim etmekten çok korkuyorum artık. Bence okullarda öğretmenleri belirli aralıklarla psikolojik testten geçirmeliler.kendi çocuğuna bunu yapan bizimkilere neler yapmaz

Aynısını düşünüyorum koşullar değiştiğinde o
sinir krizleri kalmıyor yaşadığım için biliyorum. Zaten iyileşiyorsunuz .

Sorun eşinizde görümcenizde değil. Baştan evden çıkmadan durumu konuşsaydınız yada o an karar verildiğinde beni eve bırak deseydiniz . Gidemem çocuklar değerli deseydiniz. Sanırım böyle durumlarda despotluk gerekiyor. Sinir krizi geçirmeniz hoş olmamış ayrıca . Konuyu eşinizle çözmeniz gerekir . İş eşinizde bitiyor

Nasıl ki bir cesette azmettiricisi de katili kadar ceza alıyorsa ki burdaki durum da bence aynı.
Katil ( konu sahibi ) suçunu üstleniyor da, azmettiricilerin ( koca ve görümcenin hatta ve hatta görümce kızının bile ) hiç mi suçu yok.
Bakın arkadaşlar bir sebep sonuç ilişkisi var bu olayda. Sonuç kesinlikle yanlış ama sebebi de göz ardı etmek ne kadar adil.
Yapmayın lütfen biraz empati

Araba sürerken eşinize mi saldırdınız? Bunu nasıl yaparsınız ya, direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yapabilirdi hem kendinizin hem de çocuklarınızın hayatına mâl olabilirdi. Anlattıklarınızdan bu denli kriz geçirecek bir durum görmedim, eşinizin sizi ve çocuklarınızı önemsemeyip kendi başına kararlar alması ne kadar yanlışsa sizin de böyle eşinize saldırıp daha kötü olaylara sebebiyet vermeniz de okadar yanlış. Siz saldırınca eşiniz ne yaptı?
Özellikle 2.5 yaşındaki çocuğunuzyn beynine kazınacak travmatik bir olay yaşatmışsınız, ne kadar korkmuşlardır.

Hiç yoktan bayram gününüz rezil olmuş, keşke rahatsız olduğunuz konuyu böyle surat asıp kavga ederek arabada değil de eve gidince çocuklarınızı yatırıp eşinizle konuşarak halletseydiniz.

İyi de kocanın da gorumcenin de olaydan haberi bile yok. Adam kendi akrabalarına bayram ziyaretine gitmiş, önüne çay baklava koymuşlar , akraba dedikodusu yaparken zaman nasıl geçiyor anlamamış, ablası kalk demiş kalkmış, şuraya gidelim demiş gitmiş. Bildiğin Anadolu öküzü.... Karısı da oralarda hadi ben eve gidiyorum diyememis, arabada sinir krizi geçirmiş anca öyle anlamış adam bir hata yaptığını. Hatta belki sırf korkusundan özür dilemiş ve hala noldugunu anlamamış bile olabilir, öyle bir malmış kendisi, konu sahibi evlendigimizden beri aynı diyor çünkü. Azmettirici olacak zeka yok yani hiçbirinde ama konu sahibi eğitimli zeki bir kadın. Neyin ne olduğunu , ne yaptığını çok iyi biliyor.

Teşekkür ederim.Anlamak bu kadar zor olmasa gerek .Anlayışınız için çok çok tesekkurler .

Ben gerçekten çocuğumu öğretmenlere teslim etmekten çok korkuyorum artık. Bence okullarda öğretmenleri belirli aralıklarla psikolojik testten geçirmeliler.kendi çocuğuna bunu yapan bizimkilere neler yapmaz
Ay bir azalarak bitin artık yaaa.Bitin gerçekten .Cevap bile yazmak istemiyorum .Bir cekirdeginiz eksik .Dikkatli okuyun biraz ya .

Çok çok teşekkür ederim.

Ay bir azalarak bitin artık yaaa.Bitin gerçekten .Cevap bile yazmak istemiyorum .Bir cekirdeginiz eksik .Dikkatli okuyun biraz ya .
Asıl siz bitin. Hatta azalmadan direk yok olun Trafikte direksiyonsaki eşine saldırıyorsun. Ben mi yanlış okumuş oluyorum? Biraz akıl olsa bir bebeyi kocaya, diğerini akıllı görümceye atar milletle lak lak yapıp hayattan zevk alırdınız.

Yok illa yüzünü gözünü çizmesi lazım misafirlikte iki bebeye bakarken eşi ve görümcesine gelsin çaylar gitsin baklavalar. Kendileri farkına varamıyorsa al bakalım hayatım şunları ben bir balkona çıkıyorum dese iki geyik yapsa havası değişecek oysa ki.. Hem adamda alışacak. Böyle kocaları öküz yapan birazda biz kadınlarız.

Peki size hiç tanımadığınız bir insana böyle terbiyesizce yorumlar yaptıran kim? Aklınız mi ,terbiyeniz mi yoksa gorgunuz mu?Klavye delikanlısı seni.

Güzel bir tavsiye vermişsin .Üslubun düzgün olsa ya da bir üslubun olsa tavsiye olarak alır teşekkür ederdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…