O zaman sizin yemekleri görünce vazgeçer o merak etmeyinEv işi yaparım anneme yardım ederim ama yemek sıfır.
Nişanlım biliyor yemek yapamadığımı mesela.
Bir ara korkuyordu aç kalacağından
Evlenince öğrenirim meraklanma dedim:)
AynenHer çağırdığında gitmeyeceksiniz, kendi eş dost gün oturmalarına filan katılmayacaksınız. Evinizle ilgili hiçbir detayı anlatmayacaksınız, anlattirmayacaksiniz. Kendi çevrenizle ve arkadaşlarınızla takilacaksiniz. Temizlik vs konularına girmeyeceksiniz. Eşiniz olmadan kesinlikle gitmeyeceksiniz, eşinizle de tadını kaçırmadan sık olmayacak şekild e gideceksiniz. Onun evindeyken gelinim ben diye kendinizi hırpalamayacak, misafir kadar yardım edeceksiniz ( hastalık vs degisir).
Az konuşacaksınız ki herşey e salça olma cüretini göstermesin
Her çağırdığında gitmeyeceksiniz, kendi eş dost gün oturmalarına filan katılmayacaksınız. Evinizle ilgili hiçbir detayı anlatmayacaksınız, anlattirmayacaksiniz. Kendi çevrenizle ve arkadaşlarınızla takilacaksiniz. Temizlik vs konularına girmeyeceksiniz. Eşiniz olmadan kesinlikle gitmeyeceksiniz, eşinizle de tadını kaçırmadan sık olmayacak şekild e gideceksiniz. Onun evindeyken gelinim ben diye kendinizi hırpalamayacak, misafir kadar yardım edeceksiniz ( hastalık vs degisir).
Az konuşacaksınız ki herşey e salça olma cüretini göstermesin
C cecenn
Tebrik ederim seviyenizi bozmadan cevap vermişsiniz
Anladığım kadarıyla siz de benim gibi sessiz berisisiniz
Baştan tavır almanız çok iyi
Mesela ben senede 1 kere gidiyorum
Onda bile iş bekliyo
Sesli konuşuyo
Sadece sofra koyuyorum ve bulaşık
İyilik için yaparız görev bellerler
Hoş pek de becerim yok
Bence aynen "şaka" olarak algılamaya devam edin.
Ve üstünde durmayın.
Siz şimdiden bilenmeyin derim.
Mesafeli olursanız kotarırsınız.
Nişanlınız da nasıl bir "eş" olacak,onu da anca evlenince bileceksiniz.
Kv nasıl olursa olsun iş nişanlında biter canım . Evlilik nisanlilik gibi değil iyi gözlemle o yüzden .
Sizin de ayrı bir eviniz düzeniniz olduğunu kabullenmeli nisanliniz. O kabullenince ve ona göre davranınca ailesi de o şekilde davranmak zorunda kalır .
Evlilik genelinde politik olmak önemli . Sizinde bir denge oluşturmanız gerekir .Sınırlarınızı şimdiden yavaş yavaş çizin .
Tamamen başka bir boyutmuş bu evlilik işe ya.
Nedense ilk zamanlar zaten hiç düşülmüyor.
Zaman daraldıkça bende darlandım sanırım.
Politik olmak için elimden geleni yapacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?