Bir kaç minik tavsiye lütfen

Yazınızın basına çok güldüm, onu alan hanımefendinin yüzü hep gülsün kısmına özellikle
Biraz farklı olaraktan ablamda da var aynı dert. Darısı onun basına dedim okuyunca.
Allah içinize sindirsin inşallah, hakkınızda hayırlısı olsunn

O kadar guzel 1 haber ki.darisi ablanizin basina.ins o da bu hafifleme rahatlama duygusunu yasasin.benim gibi dua etsin ablanizda bi hanimefendiye : ))))

Iyi hadi gozunuz aydin heriften kurtuldunuz.

Mustakbel gelin belli ki kizinizi istemiyor, cocugun sizde kalmasi sartiyla evleniyor sizin de caniniza minnet

Kimdir bu kadin, sizin ayiyi resmen insana cevirmis yakinda salon erkegi falan da yapar Bu kadini tanimak isterim boyle hanzolari bile adam kiligina sokabilen kadinlar var bu dunyada Umarim kadin elimasali bir tiptir, eski kocanizi kopek gibi surur

Cok tesekkur ederim
Kim oldugunu bilmiyorum.merak etmedim acikcasi hic.
Allah 1 omurr mutluluk versin ayirmasin insallah.
Benden uzak olsunlarda.
Kesinlikle istememiştir tabi.
Babasida her hafta sonu kosa kosa gelip kizini goren 1 adam olmadığından bi degisiklik olmayacak.
Benimle ugrasip huzursuz edemeceyek artık.
: ))

Gecen senelerde nişanlanır gibi olmuştu, ayni dualar bizde de hava da uçuştu. Ama sonucu maalesef hüsran oldu.
: )))) ole dusunmeyelim iyi dusunelim iyi olsun.
Ben bi ara umidi kesmistim kim alacak ki bunu diye kara kara dusunuyordum.sukur cikti biri.

Gecenlerde fal baktiriken eski esim evleniyor mu var mi bisiler dedim fal bakan kadin yuzume bakip eski esi evlensin diye bekleyenide yeni gordum kendini sorsana ama evelenecek demisti : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…