• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kaç minik tavsiye lütfen

Şimdi baktım yaşı fikrini söylemeye uygun ona sorar halim kimi istediğini

9 olacak yakinda.
Neden hala bekliyorsun annecim lutfen artik evlenin diyor.
12 yasla alakli bir sey vardi simdi hatirlayamadim ama birisi 12 yasina kadar bekle demisti
Yok canım benim korkma avukat dediki sadece afedersin onursuz yaşamaktan dolayı anla işte alır dedi. Benim oğlumda 8 yaşında mesela istemiyor babayı ben de evlenicem yakın zamanda

Yok canım benim korkma avukat dediki sadece afedersin onursuz yaşamaktan dolayı anla işte alır dedi. Benim oğlumda 8 yaşında mesela istemiyor babayı ben de evlenicem yakın zamanda
Evet onursuz yasam ve uyusturucu bagimliligi dediler banada.allahim korusun.
Bu korkumu yenemedigim icin 3 aydir tanisma isini erteledim annesi ile ama bahanem kalmadi.

Ahh insallah seninde hersey umut ettigin gibi guzelliklerle olsun.oglun ile birlikte her daim

Evet onursuz yasam ve uyusturucu bagimliligi dediler banada.allahim korusun.
Bu korkumu yenemedigim icin 3 aydir tanisma isini erteledim annesi ile ama bahanem kalmadi.

Ahh insallah seninde hersey umut ettigin gibi guzelliklerle olsun.oglun ile birlikte her daim
Amin canım benim cümlemiz için inşallah

1. Mahkeme eşinize çocuğu ne sıklıkta gorme hakki verdi? Bundan daha seyrek geliyorsa hic gorusmemesini bile saglayabilirsiniz. Madem 3 kez ameliyat olmus da nerden olduğunu bile bilmiyor bence o artık baba degildir.

2. Erkek arkadasinizin sizinle maddiyatiniz icin beraber olmadığından emin olun.

3. Ailenize anlatin. Kv ile tanisacagim deyin sonra tanisin. Size bu kadar fedakarlık yapan ailenizden saklmaya hakkiniz yok.

4. Kardesinizi de bu sorumluluktan kurtarin bence. Ne demek ben evlenmem ablama yegenime bakarim? Doğru mu bu sizce?

Sizinde evlenip mutlu olmaya hakkiniz var.. neden sakladiniz bunca senedir ?

Benim bu konuda diyecepim:Vay be aileye bak.Bizimkiler de anca bizi sömürsünler.Hayat bazılarını okşuyor.Maşallah .Allah huzurunu daim etsin

Neden 5 yıldır ailenizden sakladınız. Erkek tarafının istememesi çok normal. Erkek arkadaşınızda boşanmış ve çocuğu var mı. Anlattıklarınıza göre bekar. İnş sonu iyi biter. Kv adayı ile görüşün ve ailenize dw söyleyin
Asil sizin bu evliliği istememeniz lazım.Neler görüyoruz.Bir kız evlat sahibisiniz acele etmeyin bırakın kızınız büyüsün sonra evlenecekseniz evlenin.
Bana öyle geliyor ki siz bu rahatlığınızı, keyfinizi evlenince mumla arayacaksınız.

1. Mahkeme eşinize çocuğu ne sıklıkta gorme hakki verdi? Bundan daha seyrek geliyorsa hic gorusmemesini bile saglayabilirsiniz. Madem 3 kez ameliyat olmus da nerden olduğunu bile bilmiyor bence o artık baba degildir.

2. Erkek arkadasinizin sizinle maddiyatiniz icin beraber olmadığından emin olun.

3. Ailenize anlatin. Kv ile tanisacagim deyin sonra tanisin. Size bu kadar fedakarlık yapan ailenizden saklmaya hakkiniz yok.

4. Kardesinizi de bu sorumluluktan kurtarin bence. Ne demek ben evlenmem ablama yegenime bakarim? Doğru mu bu sizce?

Her hafta sonu c.tesi 9 pazar aksami 6.yaz tatilleri 1 ay gorme zamani ayarlanmisti.
Kesinlikle dogru degil kardesimin düşüncesi.asiri duygusal baktigi ve kendini sorumlu hissettigi icin bu konusmalari.

Sizinde evlenip mutlu olmaya hakkiniz var.. neden sakladiniz bunca senedir ?
Kizimin buyumesini bekledim.kendim emin olmak istedim.babasi alirim dedigi icin bunun soylemi bile beni korkutmaya yetti.karsi tarafin ailesi istemiyoruz diyordu.kendim netlesmeden kimseye soylemek istemedim.

Asil sizin bu evliliği istememeniz lazım.Neler görüyoruz.Bir kız evlat sahibisiniz acele etmeyin bırakın kızınız büyüsün sonra evlenecekseniz evlenin.
Bana öyle geliyor ki siz bu rahatlığınızı, keyfinizi evlenince mumla arayacaksınız.

Kesinlikle acele etmedin etmiyorum etmem.
Benim ve kizimin rahati evlendigimde minicik sarsilacak olsa hic dusunmezdim zaten.
Malesef neler gorup duyuyoruz.bizler ve evlatlarimiz hep iyi dusunen iyi olan insanlarla karsilassin ins

Bence görüsün kayınvalide adayıyla. Frekans tutturabilirseniz ailenizle paylaşırsınız.
Eski eşinizde kusura bakmasın ama evladının ne yediğini içtiğini sormuyor,etliye sütlüye karışmıyor ama evlenirsen çocuğu alırım diyor ya,havasını alır. Bugüne kadar baksaymış çocuğuna çok meraklıysa. Asla alamaz. Çocuğuna 5 kuruş emeği geçmemiş insana hiçbir hakim vermez çocuğu.
Umarım herşey güzel olur sizin açınızdan. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence görüsün kayınvalide adayıyla. Frekans tutturabilirseniz ailenizle paylaşırsınız.
Eski eşinizde kusura bakmasın ama evladının ne yediğini içtiğini sormuyor,etliye sütlüye karışmıyor ama evlenirsen çocuğu alırım diyor ya,havasını alır. Bugüne kadar baksaymış çocuğuna çok meraklıysa. Asla alamaz. Çocuğuna 5 kuruş emeği geçmemiş insana hiçbir hakim vermez çocuğu.
Umarım herşey güzel olur sizin açınızdan. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet bende artik net olarak once annesi ila tanisip detaylı bir gozlemlemeyip tavirlarina baktiktan sonra aileme anlatip kararimi bildirmeyi dusunuyorum.
Kizimin babasi ise evet aynen bu sekilde bir adam telefon acar dunyanin en iyi babasi benim der kizina butun iyiligi o kelimede sadece
Amin insaalh hayirlisi ise olur hakkimda .tesekkur ederim

Herkese merhaba ve iyi aksamlar.
Ben önce kendimden bahsedeyim size.33 yasindayim..21 yasinda evlendim 24 yasimda kizimi dogurdum..ve siddet aldatma basladi aniden sonrasinda bosandim.
Eski esimden nafaka tazminat vs talep etmedim almiyorumda tek 1 canta ile ciktim kurtuldum cok sukur. Ailem yanimda .benim icin daha buyuk 1 ev aldilar ayirca bana da bir ev aldilar sehirden biraz uzak.hafta sonlari tatillerde kizimla gider havuza girer eglenir gelir kafa dinleriz
Cunku kizim ailemin oturdugu semtte okula gitmek istedi.
Kardesim her turlu masrafimi karsilar her ay duzenli parami hesabima yatirir elden dahi vermez mahcup olmamam icin
Allah ondan ve ailemden razi olsun.
Vee konuma geleyim.5 yıldır biriyle beraberim
Merhametli dürüst iyi kalpli biri.kizimda pek sever onu.babasi 5 6 ayda bir gelir oglen alir aksam olmadan geri getirir bu arada.erkek arkadasimin ailesi basta beni istemedi.hic bir sekilde razi degillerdi.hic gormedim tanismadim.evlatliktam red ederiz durumuna geldiler.kiz baktilar emri vaki yaptilar va vs fakat bunu yendi erkek arkadasim annesi abisi simdi sen mutlu olacaksan o da kizimiz olur diyorlarmis.babasi ben asla gelmem istemem diyormus ama onun fikri diyip umursamiyor.benim ailem ise 5 yildir bilmiyor biri oldugunu.simdi yaklasik 3 aydir annesi benimle bir kahve icip tanismak istiyor erteliyorum ama kacis durumum kalmadi.ardindan kendi ailemle konusmam gerekecek.erkek kardesim gerekirse ben evlenmem yigenimede ablamada omur boyu bakarim soylemlerinde.eski esim evlenirsem kizimi alirim sana birakmam diyor cocuk 3 defa ameliyat oldu sorsan bilmez neden oldu hangi sinifta ogretmeni kim ne sever vs vs.

Hanimlar sizce ben daha ertelemeden kayinvalide ile gorusmeli miyim?ailemle gorustukten sonra mi konusmaliyim.?evlenme tarihi gunu kararlasinca eski esime bizzat soylemeli miyim?kafamda bole sorular.simdiden cok tesekkurler.
Önce o gelip sizin ailenizle tanışsın. Ondan sonra siz onun ailesiyle tanışın. Bu kadar iyi aileniz varmış, onlar ezilmesin.
Çocuğunuzu alamaz nereye alıyormuş? Yok öyle bir dünya. Şu an hiç bir maddi geliriniz yokken vermemiş ona mahkeme şimdiden sonra düzeniniz kurulunca mı verecek?
Sana en baştan tanımadan değer vermemişler, yaranmaya çalışma hiç, önemseme.
Eski eşine de bir şey söylemek zorunda değilsin. Çocuğa almaya geldiği bir ara her şey tam net ise söylersin, artık çocuğu almaya şu adrese geleceksin, o zamana evlenmiş olurum diye. O pisliğin hayatını etkilemesine izin verme.

Annenizle paylaşmayı öneririm öncelikle bu durumu,annenizin sizi hepimizden iyi yönlendireceğine eminim..
Hem ona herkesten önce anlatmış olur hem de fikrini alır ona göre hareket edersiniz..
Kayinvalide adayı ile tanıştıktan sonra anlatmak annenizi üzebilir bilmek hakkı diye düşünüyorum..
Eski eşe gelince kafaniza bu kadar takmak yerine düğün zamanı bir davetiye yollayın gitsin;)
Varlığının ne faydası oldu ki bugüne kadar onu dert ediyorsunuz.Sizden evladınızı almak o kadar kolay değil önce yürek lazım o da emin olun o iskele babasında tek bulmayan şey görünen o ki..
Mutluluklar dilerim size umarım istediğiniz gibi olur hersey..

Back