Emin olmadan aileme soylemek istemedim.ben ilk evliligimde cok istiyorum evlenecegim diye ciktim.mahcup olmamak icin belki.Neden 5 yıldır ailenizden sakladınız. Erkek tarafının istememesi çok normal. Erkek arkadaşınızda boşanmış ve çocuğu var mı. Anlattıklarınıza göre bekar. İnş sonu iyi biter. Kv adayı ile görüşün ve ailenize dw söyleyin
Medeni bi insan olsaydi medenice denirdi ama evlenirsen cicugu alirim diyen bi adami ciddiye almayin bence.Abin gercekten adam gibi adam dediklerinden:) Pek bi sorun yok gibi sevgilinin babasi hala yok mu diyorAilem karsi cikmaz her zaman saygi duyarlar kararlarima.erkek kardesim ayni seyleri yasarim diye biraz korkup ve yigenine bebeklikten itibaren korumayi kollamayi vazife edinip baktigindan dolayi evlenmesin isterse ömrum oldukca ben bakarim diyor.duygusal daha cok : )
Bilemiyorum neden ama ben eski esimden cekiniyorum galiba.bazen arar acar kizima veririm konusur kapatir.hani 2.calisinda telefon acmazsam bir tedirgin oluyorum.
Aslinda medenice bak ben evleniyorum tabi ki kizini istedigin vakitte arar ve alirsin durum bu bil istedim demek isterim ama demeli miyim dememeli miyim emin degilim
Eski esiniz kim ki soyluyorsunuz, ayrica istese de alamaz merak etmeyin.
Sevgiliniz sizin icin ailesini karsisina almis sizde bi zahmet kahve iciverin. 5 yildir belli olaylar son anda olmadigina gore...
Medeni bi insan olsaydi medenice denirdi ama evlenirsen cicugu alirim diyen bi adami ciddiye almayin bence.Abin gercekten adam gibi adam dediklerinden:) Pek bi sorun yok gibi sevgilinin babasi hala yok mu diyor
Evet kimseye guven olmuyor.bunca yil ince eleyip sık dokudugum bundandir.allah herkesi iyi insanlar ile karsilastirsinBence aileler istemezse olmaz. Babası istemiyormuş dediğinize göre şimdi sorun yok gibi görünse de var. Üstelik bir de kız çocuğunuz var ne bileyim bu devirde kimseye güven olmuyor maalesef.
Aileler yapi itibari ile yakin yasayis tarzlari hemen hemen ayni gibi.insallah faydasi olur dediginiz gibihakkınızda hayırlısı,
bence aileler tanışsın, zararı olmaz faydası olur.
eski eşinize bir açıklama borçlu değilsiniz.
hani sık görüşüyor olsanız yeni düzen hakkında konuşurdunuz da şu şartlarda gerek yok gibi.
Bende bu sekilde dusundum aslinda.hem ben onlari yuzyuze hem onlar beni gorup tanisin olcup bicelim karsilikli daha sonra ailemi isin icine sokayim diyeBence öncelikle kv ile tanışın. Baktınız sizi kabulleniyor o zaman ailenizle paylaşın. Kk den öğrendiğim birşey varsa kv istemiyorsa gelini asla huzur vermiyorlar ki sizin kızınız da varmış ona yaşatmayın kötü günleri. İyi niyetinden emin olmadan ailenize söylemeyin bir yola girmeyin.
Insallah.cok tesekkulerÖnce müstakbel kv ile gorusun daha sonrasında iliskinizin gidişatına göre ailenize durumu anlatın.
Kardesinizi de karşınıza alıp konuşun herkesin kendine bi hayat bi yuva kurma hakkı olduğunu (hem onun icin hem sizin icin) soyleyin.
Eski esinize gelince anneden bir çocuğu koparma oyle kolay değil hukuken de manevi olarak da...
Su an herşey olması gerektiği gibi gorunuyor,insallah daha da iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?