• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hatami yaptim yaptiysamda bedeli cok agir :(

cuteciğim bir arkadaş hariç hepinizin haklı olduğu noklar var çok doğru söylediğiniz şeyler var ancak ne olmuşsa olmuş ortada iki çocuk bir de hamile kadın var.olan olmuş artık.

eleştirinin dozunu kaçırmamak lazım diye düşünüyorum.

olan olmuş, çocuklar doğmuş. bir yaş, iki yaş. artık bunları konuşup ta hamileliğinin 33.haftasındaki birine. neden aldırmadın? demek yersiz biraz.

öncelikle inşallah yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz.
millet yaz tatiline yolluyor anneannesine, babaannesine 3 koca ay, keyfi olarak ya da kendi köyde/şarkta çalışıp, daha iyi şartlarda yaşasın diye okula giden, aklı eren çocuklarını bırakmak zorunda olanlar var. oluyor yani, kimse istemez ama hayat bu. e sizin hastalığınız, hastalığınız nedeniyle onlara bakamayıp, belki de bağırmalarınız varmış. evet özlerler ama belki de mutludurlar orada. babaannesi de canavar değil ya, kendi oğlunun çocukları. kötü düşünmeyin, unuturlar bile onlar bu günleri.

dua edin bolca, ağlayıp durmayın. karnınızdakine yazık annesi.

buradaki MÜKEMMEL, tek çocuklu, her şeyi bilen, en doğruyu yapan, kompleksi insanların "yapmasaydın, etmeseydin..." laflarını da iplemeyin lütfen. klişe olacak ama "bir lafa bakarım laf mı diye bir söyleyene bakarım adam mı diye" demiş büyük insan.

olan olmuş, çocuklar doğmuş. bir yaş, iki yaş. artık bunları konuşup ta hamileliğinin 33.haftasındaki birine. neden aldırmadın? demek yersiz biraz.

öncelikle inşallah yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz.
millet yaz tatiline yolluyor anneannesine, babaannesine 3 koca ay, keyfi olarak ya da kendi köyde/şarkta çalışıp, daha iyi şartlarda yaşasın diye okula giden, aklı eren çocuklarını bırakmak zorunda olanlar var. oluyor yani, kimse istemez ama hayat bu. e sizin hastalığınız, hastalığınız nedeniyle onlara bakamayıp, belki de bağırmalarınız varmış. evet özlerler ama belki de mutludurlar orada. babaannesi de canavar değil ya, kendi oğlunun çocukları. kötü düşünmeyin, unuturlar bile onlar bu günleri.

dua edin bolca, ağlayıp durmayın. karnınızdakine yazık annesi.

buradaki MÜKEMMEL, tek çocuklu, her şeyi bilen, en doğruyu yapan, kompleksi insanların "yapmasaydın, etmeseydin..." laflarını da iplemeyin lütfen. klişe olacak ama "bir lafa bakarım laf mı diye bir söyleyene bakarım adam mı diye" demiş büyük insan.

aynen..

sitenin sahibi olan, yüce insan, patron Kazen'de "Buradaki mükemmelliğiniz gerçek hayattaki ezikliğinizi değiştirmiyor ne yazık ki" demişti :KK53: Atasözü gibi..

Konu sahibi, konuyu kapat, bol bol dinlen..

aynen..

sitenin sahibi olan, yüce insan, patron Kazen'de "Buradaki mükemmelliğiniz gerçek hayattaki ezikliğinizi değiştirmiyor ne yazık ki" demişti :KK53: Atasözü gibi..

çok doğru demiş de kazene yaptığın şu övgüleri bi kez bana yapmadın yazııık:63:

kızılca bencede sen bu konuyu kapattır

aynen..

Bazı insanlar 'anne olma' ile 'psikopat olmayı' karıştırıyorlar. kimsede uyarmaz mı çevrelerinde anne olmak ne olursa olsun çocuğu yanına zamkla yapıştırmak değil, bazen fedakarlık yapman gerekebilir diye.. Ne değişik anneler var ya. Ne var yani 2 ay çocuklar kalsa tatil gibi geçirseler zamanlarını. Yok olur mu, ille bir organ gibi yapışık duracaklar hasta anneleriyle. Kadın yerinden kalkamıyor, 'çocuk olunca akan sular duruyor bende' yorumu geliyor. Ciddiye alıp üzülecek konu sahibi ben bunu düşünüyorum asıl.

Bazı insanlar 'anne olma' ile 'psikopat olmayı' karıştırıyorlar. kimsede uyarmaz mı çevrelerinde anne olmak ne olursa olsun çocuğu yanına zamkla yapıştırmak değil, bazen fedakarlık yapman gerekebilir diye.. Ne değişik anneler var ya. Ne var yani 2 ay çocuklar kalsa tatil gibi geçirseler zamanlarını. Yok olur mu, ille bir organ gibi yapışık duracaklar hasta anneleriyle. Kadın yerinden kalkamıyor, 'çocuk olunca akan sular duruyor bende' yorumu geliyor. Ciddiye alıp üzülecek konu sahibi ben bunu düşünüyorum asıl.

tabi ama sor, hepsinin kaynanası oğluna çok düşkün diye dert yanarlar.. kendileri onlardan beter olacak..

tabi ama sor, hepsinin kaynanası oğluna çok düşkün diye dert yanarlar.. kendileri onlardan beter olacak..
Çocuk büyüdüğünde birey olmasına izin vermiyor zaten bu tip anneler. Çocuk isterse 40 yaşına gelsin annesine bağımlı olarak yaşıyor. Kendi ailesini kurmayı, ev almak, çalışıp para kazanmak, çocuk yapmak olarak algılıyor. Duygusal her boşluğunda aileye koşuyor çocuk, eşiyle paylaşmıyor. Sınırsız sevgi, hoşgörü ve aşırı bağlılık çocukları mükemmel yetiştirmiyor. Kararlarını kendi başına alamayan, aşırı kırılgan, onay gelmeden hayata adım atamayan koca bebekler oluyorlar sadece.

Vah vah. Konunu okudumda bence sana yazik canim ya. Onun icin uzmeyecem seni daha fazla
benim burada konu açmam herkes tarafından okunabileceği anlamı taşır zaten bu kadar yormana gerek yoj kendini boşa harcama bence zihinsel becerilerini. ahh canım ne kadar iyisin gözlerim yaşardı :KK61:beni sadece sevdiklerim üzer :KK66:

Ben degil hormonlarim yaziyor
Bu saate okuyan cikarmi ? okuyup iki cumleyle icimdeki yangini bir nebze hafifletecek?
yada ben yazarkenmi hafifleyecegim (hic sanmam)
oyle bir dert, oyle bir izdirap ki yuregimi saran
kendimi telkin ederken gelecege yonelik positif guzel hayaller kurarken
biraz motive olurken aklima gelmiyorlarmi yuregimin orta yerinden kanatmiyorlarmi hasretimi
sormayin gitsin

aile durumum
2 kizim var 2.5 ve 3.5 yaslarindalar ve ben 33 haftalik hamileyim tam 20 gun oncesine kadar
yavrularimla iyi kotu idare ettim. 80 yasindaki babamla kaliyoruz ve canim babacigim destek oldu
bize - annem gecen sene vefat etti - iki ablam var yasca buyukler onlarda calisiyorlar ve aramizdaki iliski sicak degil)
esim sabah korunden aksam gec saatlere kadar calismak zorunda (kablo dosemecilik yollarda)

cocuklarima yetemiyorum
doktor yatak istirahati verdi kanamalarimdan dolayi siddetli kanamalar oldu ara ara
ama cocuklarima bakacak kimse olmadigi icin kendimi yatmaya veremedim
o aralar down sendromu riski yuksek dedi doktor (1/65 oranla) psikolojik olarak bu habere yikilmis
ve amiosentez yaptirmayi bekledim sonra sonuclarini bekledim ve bu bekleme beni cok yipratti
artik sinirli ve bir yandan kanamali ,riskli hatta idrar iltihapli halimle iki melegimi ihmal ettigimi
hak ettikleri ilgiyi gosteremedigimi farkettim. Testlerim guzell cikti ve benim keyfim yerine geldi derken iki hafta sonra buyuk kontrolda bebegimin (hernie diafram) yani diaframinda fitik oldugu tespit edildi 2500 bebekte 1 gorulen bir sey o fitik bebegimin midesinin cigerlerine yapmismasina ve bagirsaklarin karismasina neden olmus.. durumu anladikca bir ates topu gomuldu yuregime bebegimin dogumda yasama sansi cok az bir yuzdeyle tokat gibi vurdular yuzume.. Bebegimin cigerleri iyi durumda olursa yasama sansi daha fazla olacakmis amaliyati daha guclu atlatacaklmis ve dogurur dogurmaz agzina boru gecirip nefes almasini takip edecekler amaliat saatine kadar yani ne kokusunu icime cekecegim ne kucagima alip nede emziremeyecegim hatta 8 hafta serumla beslenecekmis hersey yoluna girerse.. Bebegim su an icimde en guvendeymis oksijene ihtiyaci yokmus tum sorun dogduktan sonra. Bu yuzden degil kanamalarim degil kendim icin bebegim icin dinlenmem iyi beslenmem ve karnimda huzurlu olmasini saglamakti ve bunu firsat bilen esim iki kizimi turkiyeye babannelerine birakmayi teklif etti taa bastan bu mevzu yokken teklif ediyordu

Esimin iliskimiz icin sundugu teklif ve asla kabul etmedigim bu teklifi benim caresizce kabul etmem
onceleri :
basbasa kalmayi ozledim gotureyim cocuklari iyi gelir bize
sonra hamilesin cocuklari goturiyim annemler guzel bakar
kanaman var gotureyim
agrin var gotureyim
bir senedir hatta ikinci dogumumdan beri hep cocuklari goturme istegi vardi
"bir kac ay kalsinlar iyi gelir bize "enbasit ornegi

ben tabii once normal bir tepkiyle kabul etmedim
sonra tepkilerim cemkirerek verdim
agrilarimi ve kanamalarimi soylemiyordum artik sirf cocuklari goturelim demesin diye
kizlarini cok seviyor coccuklar babalarina cok simarirlar cok eglenirler beraber
ama esim evden cokca basimi dinlicem diye evden cikip cikip gitmeyi siklastirmisti

yukardada dedigim gibi agrilarimi kanamalarimi ve bebegimin dunyaya gelmesiyle o minicik bedeniyle ne oldugunu anlamadan daha aglamasina dahi izin verilmeden hortumlar yerlestirecekler bu psikolojiyle kizlarima yetemedigimi ciddi ciddi farkettim
misal iki buklum agriyla ugrasirken ustlerine yogurtlarini dokmus kizim aglarken digeri yaramazlik yaparken babamin "su cocuklarina bir bak "diye ilk defa kizmasini duyduktan sonra ayaga kalkamadigimi farkettim.. Babam kalkmama yardim ederken koktuktaki kanamayi farkedip utanc icinde tekrar yigildigimi ve esimi arayip teklifini kabul ettigimi soyledim. bir hafta icinde gonderdim kizlarimi turkiyeye ve bir hafta hastahanede dinledim su an tam 22 gundur ayriyim onlardan... 22 gun 22 ay kadar oldu ve ben bol bol dinleniyorum istedigim saatlerde yatip istedigim saatlerde uyaniyorum hic bir is sikintim yok hastahanede uzun donem kalmam dahi gerekmiyo cunku senelerce dinlenmedigim kadar dinledim..

Vicdan

evet geberesiye uyuyorum artik sabahin korunde kalkmak zorunlulugum agrilarla iki buklum dolasmak zorunlugum yok kanamalarim bile bitti.. ama bu saate susmayan vicdanim var
ve birde ölesiye bir hasret.. yavrularim burnumda tutuyor hickirarak uyaniyorum gunlerim telefonda geciyor kayinvalidemle kanka oldu nerdeyse.. cok rahatlarmis cok alismislarmis iki gorumcemle cok iyi anlasip cok mutlularmis her anin fotorafini gonderiyorlar ama yetmiyor bana hergun aglamaktan ozlemekten leyla leyla geziyorum.. babam bile oturup benimle goz yasi doktu iki kere ve soz verdi dogum gerceklestigi hafta gidip eliyle getirecek..

neden cocuklara kizdim neden bagirdim yaramazliklarina hep vicdan yapiyorum

ayri kalmanin psikolojilerine zarari buyuk olurmu.. dunyanin binbir turlu hali var cirkinlikler dusunuyorum bazen.. ve anne olmayi basaramadim diye kendime kiziyorum.. bebegim amaliyati atlatirsa ilk ucakla ben gidecegim almaya onlari.. bebegim icin iki yavrumdan gectim yasama ihtimali yüzde otuz olan bebegim icin hayaller kurup teselli olamiyorum bile cogu zaman..

isterseniz kizin isterseniz elestirin super anneler gelir yapar bunu belki umrum degil
sirf uzatmamak icin burda birakiyorum cunku uzundur yazmamistim dertlesmemistim

Hayatın hepimizi sınama şekli farklı ve herbirimiz yeri geliyor gücümüzün üzerinde ağır yüklerle sınanıyoruz canım.
Zor ve riskli bir gebelik yaşıyormuşssıun ve bebeğinin de sağlık sorunları varmış.
Eminim yanında sana destek bir can bir dayanak olsaydı sen de yavrularını göndermezdin.
Kaldı ki çocuklarını atmadın satmadın.
Zaruri sağlık durumun bunu gerektirmiş.
En doğrusunu en sağlıklısını yapmışssın.
En azından güvendeler,emin eldeler,yiyip içmeleri vs. takip edilir.
Sen heran acil bir durumda hastaneye yatabilirsin ki yatmışssın da sanırım.
Çocuklar perişan olsa daha mı iyiydi.Aç sefil sürünseler daha mı iyiydi.ateşlenseler bakanları olmasa daha mı iyiydi.
Süper anneleri boşver sen:))
Öyle bi model anne daha doğmadı.
Burada ahkam kesenleri de okumadım açıkcası ,sen de dikkate alma.
Hayat bu ,hertürlü dener insanı.
Masa başında, klavye başında süper annelik kolay tabi.
Peh, kk da en bol olan şeylerden biri de bu süper anneler:))
Hiçbir anne bütün alternatifleri değerlendirmeden zaten yavrularından ayrı kalmayı göze almaz.
Sen de kendi sağlığına odaklan,yavruların kısa süreli bir tatile gitmişler.
Bunu illa travmatik bir anı olarak hatırlayacaklar diye bi şart yok.
Elbet küçükler ve seni çok özlüyorlardır ancak iyi bakılıyorlarmış,sen de görüşüyormuşssun sürekli.
Şartlar bunu gerektirmiş böyle karar vermişssiniz,ya gönderecek bi aileniz bile olmasaydı ne olacaktı.
Bu da güzel bişey ,çocuklara sahip çıkılması bakılması.
Dediğim gibi bu dönemi geçici bir dönem olarak düşün ve kendini dağıtma.
Önünde atlatman gereken zorlu süeç var.İnşallah hayırlısı ile atlatırsın ve 3 meleğinle mutlu bir aile olursunuz en kısa zamanda.
Allah sana da bebeğine de sağlık versin canım.

Merhaba arkadaşlar ben geldim cutemom ve sanırım ela insafsizsiniz kan kustum acılar içinde kıvrandim şerefsizlik yapmadım bana yazdıklarınıza bakın cutemom çok mükemmelsin değilmi 20 yaşında tüp bebek masallarınla süper anne olduğunu göstermek için sacmalamalarinla duygusuz hissiz anlamsız çıkışlarınla bana bu şekil annelik dersi vereceğinimi sandın? İhanetin acısıyla bu kadarmı kötü oldun palavraci seni.

Merhaba arkadaşlar ben geldim cutemom ve sanırım ela insafsizsiniz kan kustum acılar içinde kıvrandim şerefsizlik yapmadım bana yazdıklarınıza bakın cutemom çok mükemmelsin değilmi 20 yaşında tüp bebek masallarınla süper anne olduğunu göstermek için sacmalamalarinla duygusuz hissiz anlamsız çıkışlarınla bana bu şekil annelik dersi vereceğinimi sandın? İhanetin acısıyla bu kadarmı kötü oldun palavraci seni.

noldu yaw? o_O

Bebeğim doğdu kalbi durdu felç geçirdi üç operasyon geçirdi ve hayata tutundu. Çocuklarım üç ay kaldılar türkiyede ve hayatımın en berbat üç ayı idi. Türkiyeden kimse gelemez. Telden girdiğim için yazamıyorum akşam yazacağım soran destekleyen herkese teşekkür ederim. Yalnızca iki kişi hariç mesajları okuyup müsait bi zamanda döneceğim.

Bebeğim doğdu kalbi durdu felç geçirdi üç operasyon geçirdi ve hayata tutundu. Çocuklarım üç ay kaldılar türkiyede ve hayatımın en berbat üç ayı idi. Türkiyeden kimse gelemez. Telden girdiğim için yazamıyorum akşam yazacağım soran destekleyen herkese teşekkür ederim. Yalnızca iki kişi hariç mesajları okuyup müsait bi zamanda döneceğim.

ayyyy ne diyorsun yapma ya çok üzüldüm kızılca. rabbim şifasını versin minik meleğin. ama canım allah aşkına sende taka taka 2-3 kişinin yorumunu mu taktın kafana. bilmiyor musun bizim milleti? etraf mükemmel anne (!) ve o annelerin yetiştirdiği mükemmel (!) çocuklarla dolu.. sen hiç ciddiye alma, nasıl şimdi bebeğin?

hayırdır sonucu bi anlat naptınız?

geçmiş olsun çocuklarında gelmiş şimdi geçmişe ilenmenin anlamı yok..

Cutemom uydurup uydurup yazmışsın. Üçüncü gebeliğim mide amaliatimdan sonra 40 kilo kaybettiğim için spiral oynadı bu yüzden hamile kaldım. İkinci kızımın doğumunda büyük kızıma öfke duyduğumu nerden çıkarttın? Ben ilk gozagrim ilgimi azaltirsam üzülür diye ekstra ilgi gösterttim öfke neyin nesi??

Ben degil hormonlarim yaziyor
Bu saate okuyan cikarmi ? okuyup iki cumleyle icimdeki yangini bir nebze hafifletecek?
yada ben yazarkenmi hafifleyecegim (hic sanmam)
oyle bir dert, oyle bir izdirap ki yuregimi saran
kendimi telkin ederken gelecege yonelik positif guzel hayaller kurarken
biraz motive olurken aklima gelmiyorlarmi yuregimin orta yerinden kanatmiyorlarmi hasretimi
sormayin gitsin

aile durumum
2 kizim var 2.5 ve 3.5 yaslarindalar ve ben 33 haftalik hamileyim tam 20 gun oncesine kadar
yavrularimla iyi kotu idare ettim. 80 yasindaki babamla kaliyoruz ve canim babacigim destek oldu
bize - annem gecen sene vefat etti - iki ablam var yasca buyukler onlarda calisiyorlar ve aramizdaki iliski sicak degil)
esim sabah korunden aksam gec saatlere kadar calismak zorunda (kablo dosemecilik yollarda)

cocuklarima yetemiyorum
doktor yatak istirahati verdi kanamalarimdan dolayi siddetli kanamalar oldu ara ara
ama cocuklarima bakacak kimse olmadigi icin kendimi yatmaya veremedim
o aralar down sendromu riski yuksek dedi doktor (1/65 oranla) psikolojik olarak bu habere yikilmis
ve amiosentez yaptirmayi bekledim sonra sonuclarini bekledim ve bu bekleme beni cok yipratti
artik sinirli ve bir yandan kanamali ,riskli hatta idrar iltihapli halimle iki melegimi ihmal ettigimi
hak ettikleri ilgiyi gosteremedigimi farkettim. Testlerim guzell cikti ve benim keyfim yerine geldi derken iki hafta sonra buyuk kontrolda bebegimin (hernie diafram) yani diaframinda fitik oldugu tespit edildi 2500 bebekte 1 gorulen bir sey o fitik bebegimin midesinin cigerlerine yapmismasina ve bagirsaklarin karismasina neden olmus.. durumu anladikca bir ates topu gomuldu yuregime bebegimin dogumda yasama sansi cok az bir yuzdeyle tokat gibi vurdular yuzume.. Bebegimin cigerleri iyi durumda olursa yasama sansi daha fazla olacakmis amaliyati daha guclu atlatacaklmis ve dogurur dogurmaz agzina boru gecirip nefes almasini takip edecekler amaliat saatine kadar yani ne kokusunu icime cekecegim ne kucagima alip nede emziremeyecegim hatta 8 hafta serumla beslenecekmis hersey yoluna girerse.. Bebegim su an icimde en guvendeymis oksijene ihtiyaci yokmus tum sorun dogduktan sonra. Bu yuzden degil kanamalarim degil kendim icin bebegim icin dinlenmem iyi beslenmem ve karnimda huzurlu olmasini saglamakti ve bunu firsat bilen esim iki kizimi turkiyeye babannelerine birakmayi teklif etti taa bastan bu mevzu yokken teklif ediyordu

Esimin iliskimiz icin sundugu teklif ve asla kabul etmedigim bu teklifi benim caresizce kabul etmem
onceleri :
basbasa kalmayi ozledim gotureyim cocuklari iyi gelir bize
sonra hamilesin cocuklari goturiyim annemler guzel bakar
kanaman var gotureyim
agrin var gotureyim
bir senedir hatta ikinci dogumumdan beri hep cocuklari goturme istegi vardi
"bir kac ay kalsinlar iyi gelir bize "enbasit ornegi

ben tabii once normal bir tepkiyle kabul etmedim
sonra tepkilerim cemkirerek verdim
agrilarimi ve kanamalarimi soylemiyordum artik sirf cocuklari goturelim demesin diye
kizlarini cok seviyor coccuklar babalarina cok simarirlar cok eglenirler beraber
ama esim evden cokca basimi dinlicem diye evden cikip cikip gitmeyi siklastirmisti

yukardada dedigim gibi agrilarimi kanamalarimi ve bebegimin dunyaya gelmesiyle o minicik bedeniyle ne oldugunu anlamadan daha aglamasina dahi izin verilmeden hortumlar yerlestirecekler bu psikolojiyle kizlarima yetemedigimi ciddi ciddi farkettim
misal iki buklum agriyla ugrasirken ustlerine yogurtlarini dokmus kizim aglarken digeri yaramazlik yaparken babamin "su cocuklarina bir bak "diye ilk defa kizmasini duyduktan sonra ayaga kalkamadigimi farkettim.. Babam kalkmama yardim ederken koktuktaki kanamayi farkedip utanc icinde tekrar yigildigimi ve esimi arayip teklifini kabul ettigimi soyledim. bir hafta icinde gonderdim kizlarimi turkiyeye ve bir hafta hastahanede dinledim su an tam 22 gundur ayriyim onlardan... 22 gun 22 ay kadar oldu ve ben bol bol dinleniyorum istedigim saatlerde yatip istedigim saatlerde uyaniyorum hic bir is sikintim yok hastahanede uzun donem kalmam dahi gerekmiyo cunku senelerce dinlenmedigim kadar dinledim..

Vicdan

evet geberesiye uyuyorum artik sabahin korunde kalkmak zorunlulugum agrilarla iki buklum dolasmak zorunlugum yok kanamalarim bile bitti.. ama bu saate susmayan vicdanim var
ve birde ölesiye bir hasret.. yavrularim burnumda tutuyor hickirarak uyaniyorum gunlerim telefonda geciyor kayinvalidemle kanka oldu nerdeyse.. cok rahatlarmis cok alismislarmis iki gorumcemle cok iyi anlasip cok mutlularmis her anin fotorafini gonderiyorlar ama yetmiyor bana hergun aglamaktan ozlemekten leyla leyla geziyorum.. babam bile oturup benimle goz yasi doktu iki kere ve soz verdi dogum gerceklestigi hafta gidip eliyle getirecek..

neden cocuklara kizdim neden bagirdim yaramazliklarina hep vicdan yapiyorum

ayri kalmanin psikolojilerine zarari buyuk olurmu.. dunyanin binbir turlu hali var cirkinlikler dusunuyorum bazen.. ve anne olmayi basaramadim diye kendime kiziyorum.. bebegim amaliyati atlatirsa ilk ucakla ben gidecegim almaya onlari.. bebegim icin iki yavrumdan gectim yasama ihtimali yüzde otuz olan bebegim icin hayaller kurup teselli olamiyorum bile cogu zaman..

isterseniz kizin isterseniz elestirin super anneler gelir yapar bunu belki umrum degil
sirf uzatmamak icin burda birakiyorum cunku uzundur yazmamistim dertlesmemistim

Gercekten zor bi surum icinde oldugunuz.
Kendimi yerinize koyamyi denedikce daha battim sanki benmde 9 aylik oglum var ve bende hamileyim rabbimin isi ama yazdklarnizi okuyunca bian buruklastim benmde bebegmde bobrek buyumesi hatta profoserun bile teshisini koyamadigi bi bobrek sorunu var cocugmami yetseym onami uzuleym bazen bende sasiriyorum cok zor bi durum evlatlarinizdan ayri kalmak zorunda olmak dger evladinizin yasama sansinin az olmasi elimden allah sabir versin demekten baska bisey de gelmiyor insallah sagsalim sorunsuz dogar bebegnz hayata smsiki tutnur ve evlatlarnizla yeniden mtlu olrsunuz

Ama çok zoruma gitti o günler ne kadar ağladım yazılanlara aylarca girmedim bugün merak ettim okudum çok öfkelendim
olsun işte bende diyorum ki öfkelenme,bu saatten sonra sen hiç bir şeye öfkelenme..bak evladına Allah sana bağışlamış yavruların sana gelmiş,her şey yoluna girmiş,çok zor günbler geçirmişsin ...işte sırf bu yüzden tanımadığın insanların yaptığı yorumlara öfkelenme..sen yaşadın ne yaşadınsa sen biliyorsun o yüzden öfkelenme kardeşim anladın mı ;)

Back