Oda geçim derdi kadar önemli demekkiAhahahaaa millet geçim derdinde kadın gece de kaç kez boşalıyorsunuz diyürrrrryetmiyürrrrr diyürrrrr aydınlatın beni diyürrrrr gözüm açık gidecek diyürrrrr kızlaaaa kızlaaaaaa
Fındık ceviz herkeste fayda etmiyor demekki benimki 1 kilo yese yatar uyurEşinizi bool bool ceviz fındık fıstıkla besleyin.
Çok rahat 2/3 defa olur.. yani bizde oluyor :) hergün ya da iki güne bir ilişkiye giren biri olarak her seferinde 3 olması mümkün olmayabiliyor tabi.. Jartiyer Seksi Vücut çorapları değişik çeşitli fantezi gecelikler de eşinin aklını başından almaya yeter tek seferde doymaz sende Memnun kalırsın
Ahaha ayni dusüncedeyimmValla 4 aylık evliyim nasıl boşalınır bilmiyorum. Hakkat nasıl oluyo bilen biri anlatsın
Neden kadınların istekli olması size garip geliyor direk yargısız infaz yapıyorsunuz herkes sizin gibi bu kültüre uymak zorunda değil bu kültürde Kadın isteksiz utangaç olur.. siz öyle takılınAcaba hemcinsinmi
Evet cogu zaman ıkı oluyor bızımde ama uc olması mumkun degıl. Beynen ve bedenen buna ne o ne ben dayanabılırızmalum bebe zar zar aglıyor uyku seksın yerını alıyor bı saatten sonra ılkı oluyorsa ıkıncısı ıcın en az 45dk gecmesı gerekıyor adam pancar motoru degıl ya o da ınsan
Esım bıraz daha genc olsa o da 45dk beklemezdı ama yas 45bizde de öyle ama mesela ben 45 dk beklemeyi sorun yapıyorum sonra da canı hiç istemiyor ben sorun yapıncaçünkü genelde zor ıslanan biriyim ikinciye kdr o kdr bekleyince kuruluk yaşıyorum bencillik yapıyorum sonra adamı seksten soğutuyorım iyi siz anlayışlısınız ne güzel gerçi normali bu tabi ama ben en fazla 20 dk flan geçsin istiyorum işte
Hmm anlıyorum, aslına bakarsan benim eşim de çok genç değil 41Esım bıraz daha genc olsa o da 45dk beklemezdı ama yas 45bende ıkıncı de cok ısteklı olmuyorum cok gec ıslanıyorum daha yenı sayılır dogum yaptım hormonlarım dengede bıle degıl bu da gec ıslanıp gec bosalmama sebep oluyor ınsallah duzelır. Önsevısme olmasa bende tık olmaz o kadar gec oluyo dogumdan sonra
Ben şahsen lohusalıgın bıtmesını zor bekledım keza esımde oyle. Normal dogumdan mıdır bılemıyorum ama hıc ıstegımde azalma olmadı hatta doguma 2gun kalaya kadarHmm anlıyorum, aslına bakarsan benim eşim de çok genç değil 41 ☺ Biz de bebek istiyoruz tabi daha sıklaştı denemeler , bu aşamada da stres yapıyoruz tabi daha da zor oluyor...Doğumdan sonra seks azaldığını vs duydum ama boşalmada mı zorlaşıyor?
Karsılıklı olarak haftada bır yada ayda bır yetmesınde bır problem yok ki zaten. Bırı her gece ısteyıp dıgerıne haftada bır yetınce sıkıntı baslıyorBuraları okudukça kendimi ve eşimi sorguluyorum.haftada bir yetiyor acaba bizde sorun mı var diye millete bir gecede 2 yetmiyor 3 istiyor libido tavan maşallah