Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Eşinizi bool bool ceviz fındık fıstıkla besleyin.
Çok rahat 2/3 defa olur.. yani bizde oluyor :) hergün ya da iki güne bir ilişkiye giren biri olarak her seferinde 3 olması mümkün olmayabiliyor tabi.. Jartiyer Seksi Vücut çorapları değişik çeşitli fantezi gecelikler de eşinin aklını başından almaya yeter tek seferde doymaz sende Memnun kalırsın

Fındık ceviz herkeste fayda etmiyor demekki benimki 1 kilo yese yatar uyur

Ben kac kez istersem o kdr.. bana bagli yani.. kafada bitiyor hersey

Erkekler bıraz dınlense aralıklarla 4 tur götürür yenıleyebilir kendını kadınlar ise her zaman hazır

Eşim bazen 2 kere, bana da 1 kere yetiyor :)

Acaba hemcinsinmi
Neden kadınların istekli olması size garip geliyor direk yargısız infaz yapıyorsunuz herkes sizin gibi bu kültüre uymak zorunda değil bu kültürde Kadın isteksiz utangaç olur.. siz öyle takılın

Evet cogu zaman ıkı oluyor bızımde ama uc olması mumkun degıl. Beynen ve bedenen buna ne o ne ben dayanabılırız malum bebe zar zar aglıyor uyku seksın yerını alıyor bı saatten sonraılkı oluyorsa ıkıncısı ıcın en az 45dk gecmesı gerekıyor adam pancar motoru degıl ya o da ınsan

bizde de öyle ama mesela ben 45 dk beklemeyi sorun yapıyorum sonra da canı hiç istemiyor ben sorun yapınca çünkü genelde zor ıslanan biriyim ikinciye kdr o kdr bekleyince kuruluk yaşıyorum bencillik yapıyorum sonra adamı seksten soğutuyorım iyi siz anlayışlısınız ne güzel gerçi normali bu tabi ama ben en fazla 20 dk flan geçsin istiyorum işte

Esım bıraz daha genc olsa o da 45dk beklemezdı ama yas 45 bende ıkıncı de cok ısteklı olmuyorum cok gec ıslanıyorum daha yenı sayılır dogum yaptım hormonlarım dengede bıle degıl bu da gec ıslanıp gec bosalmama sebep oluyor ınsallah duzelır. Önsevısme olmasa bende tık olmaz o kadar gec oluyo dogumdan sonra

Hmm anlıyorum, aslına bakarsan benim eşim de çok genç değil 41 Biz de bebek istiyoruz tabi daha sıklaştı denemeler , bu aşamada da stres yapıyoruz tabi daha da zor oluyor... Doğumdan sonra seks azaldığını vs duydum ama boşalmada mı zorlaşıyor?

Ben şahsen lohusalıgın bıtmesını zor bekledım keza esımde oyle. Normal dogumdan mıdır bılemıyorum ama hıc ıstegımde azalma olmadı hatta doguma 2gun kalaya kadar o yuzden acılmam baya fazla olmus resmen hastaneye gıttıgımızle masa yatıp kalkmam yarım saat surdu. Meger doguma yakın cınsel ılıskı dogumu tetıklıyormus kolaylastırıyormus. Bende bırsey olmaz ya son zamanlar deyıp ılıskıye gırınce ıkı gun sonra suyum geldı yardıra yardıra hastaneye gıttık 7cm acıklıgım olmusama hormonlardan dolayı ısteksızlık yasayan arkadaslar varmıs. Ve bıraz odaklanma problemı de oluyor ıster ıstemez ayy agladımı mıkırdandı mı dıye mecburen aklım bebekte oldgu ıcın bosalmakta zorlasıyor bır nebze

Acep ten uyumsuzluğumu vardır yahu ne etcen bulduğun tenhada sıkıştırıp üstüne atla savaşta ve aşkta herşey mübahtır

Buraları okudukça kendimi ve eşimi sorguluyorum. haftada bir yetiyor acaba bizde sorun mı var diye millete bir gecede 2 yetmiyor 3 istiyor libido tavan maşallah
Karsılıklı olarak haftada bır yada ayda bır yetmesınde bır problem yok ki zaten. Bırı her gece ısteyıp dıgerıne haftada bır yetınce sıkıntı baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…