Evet doğru kadınların orgazmı erkeklere göre çok daha karmaşık, kadınların orgazmı yaşamaları kişiden kişiye çok değişiyor galiba... Erkeklerin boşalmaları neticesinde salgıladığı meninin kadınlarda bir karşılığı olmadığı için kadınlar boşalmaz denmiştir. Ama boşalmaktan kasıt bence orgazm dır.Kadınların boşalma konusu tam bir muamma ama. Kimi, kadınlar boşalmaz diyor, ben mi yanlış biliyorum?
Evet ben de hep boşalmadan kastın orgazm olduğunu düşünmüştüm. Burada kaç kez boşalıyorsunuz diye görünce kendimden şüphe ettimEvet doğru kadınların orgazmı erkeklere göre çok daha karmaşık, kadınların orgazmı yaşamaları kişiden kişiye çok değişiyor galiba... Erkeklerin boşalmaları neticesinde salgıladığı meninin kadınlarda bir karşılığı olmadığı için kadınlar boşalmaz denmiştir. Ama boşalmaktan kasıt bence orgazm dır.
Bence sayının hiçbir önemi yok, önemli olan eşler arasındaki uyum ve her iki tarafında doyuma ulaşmasıdır. İkinci ve daha fazla ilişki ihtiyacı çoğu kez doyuma ulaşamamaktan yani ilişkideki kalitenin düşük olmasındandır. Bazen hiç orgazm olmadan da doyum olabilir. Bu konularda takıntılı olmamak en iyisi...Evet ben de hep boşalmadan kastın orgazm olduğunu düşünmüştüm. Burada kaç kez boşalıyorsunuz diye görünce kendimden şüphe ettim
tamda adamına sordun bu soruyu isterse 5 de yapar 35 dk bir dinlemesi lazım sıvı veya biseler yemesi lazım çikolata enerji lazım mazotsuz araba gidermi gitmez arada yakıt verMerhabalar..
7 buçuk yıllık evliyim ve çok istekli bir bayanım ama eşimden dolayı istediğim gibi bir cinsel yaşamım yokben her gece hadi olmadı iki gecede bir yapmak istiyorum (bazen kırgınlıklar, kavgalar vs gibi özel durumlar hariç :) ama eşime haftada bir yetiyor hatta 10 günde bir kavga edersek falan ayda bir bile zor olduğu oluyor.. Neyse öyle böyle yuvarlanıp geldik bu zamana kadar ama ben hiç mutlu ve memnun değilim..bazı insanlardan duydum netten de birkaç yerde okudum gecede erkeklerin en az 2 olmak üzere 3-4-5 kere boşalabildiği yazıyor gerçekten bu olabilir mi? Ben 3 hatta 4 ü bile kaldırabilirim ama erkek için zor tabi arada beklemek ve uğraşmak gerekir..gecen gaza getirdim eşimi de ikinci yi yapmak istedim ama hazırlayamadım onu ikinciye.. Benim 2 oldu ama onun 1.. Devam edemedik..yapanlar nasıl yapıyor? Püf noktası nedir bu işin? Bir kerede rahatlatmak yorum beni tatmin etmiyor ikincisi daha da güzel oluyor bence 3. Cüsü de pekala olur. Bu arada erkek 2 kere olsa da olur kadınını bir şekilde boşaltabilir..tavsiyelerinize çok ihtiyacım var zira şu hayattan gözüm açık gitmek istemiyorum
Canım erken için hadi iki olsun bir gecede üç nedirMerhabalar..
7 buçuk yıllık evliyim ve çok istekli bir bayanım ama eşimden dolayı istediğim gibi bir cinsel yaşamım yokben her gece hadi olmadı iki gecede bir yapmak istiyorum (bazen kırgınlıklar, kavgalar vs gibi özel durumlar hariç :) ama eşime haftada bir yetiyor hatta 10 günde bir kavga edersek falan ayda bir bile zor olduğu oluyor.. Neyse öyle böyle yuvarlanıp geldik bu zamana kadar ama ben hiç mutlu ve memnun değilim..bazı insanlardan duydum netten de birkaç yerde okudum gecede erkeklerin en az 2 olmak üzere 3-4-5 kere boşalabildiği yazıyor gerçekten bu olabilir mi? Ben 3 hatta 4 ü bile kaldırabilirim ama erkek için zor tabi arada beklemek ve uğraşmak gerekir..gecen gaza getirdim eşimi de ikinci yi yapmak istedim ama hazırlayamadım onu ikinciye.. Benim 2 oldu ama onun 1.. Devam edemedik..yapanlar nasıl yapıyor? Püf noktası nedir bu işin? Bir kerede rahatlatmak yorum beni tatmin etmiyor ikincisi daha da güzel oluyor bence 3. Cüsü de pekala olur. Bu arada erkek 2 kere olsa da olur kadınını bir şekilde boşaltabilir..tavsiyelerinize çok ihtiyacım var zira şu hayattan gözüm açık gitmek istemiyorum
uzun sevısmeMerhabalar..