Kesinlikle katılıyorumBizim insanımız cinsellik konusunda bilinçsiz maalesef. Niceliğin değil niteliğin önemli olduğunu anlamıyorlar. Yeterli süreye ve kaliteye sahip bir beraberlikten sonra iki taraf da ikinciye üçüncüye ihtiyaç duymaz zaten.
Ben şahsen çok geç oluyorum zihnimi veremiyorum aklım karışık vaziyette ...ve bundan dolayı da ilişkide eşimi yıpratıyorum..garibim beni mutlu etmek için uğraşıyor da uğraşıyorYeterince uyarılmadan başlıyorsunuzdur. Bizim fizyolojimiz erkeklerinkinden farklı, yeterli uyarıya ulaştıktan sonra çoklu orgazmlar yaşayabiliriz. Bu yüzden erken ya da geç boşalma kavramları yoktur kadınlarda.
Sonuçta rahatlama var işin ucunda:))ıkisi de ayniHerkes bu konuda farklı düşünüyor galiba:))
Ha boşalma ha orgazm çok da farketmiyor zaten bende boşaldım diyorum ne farkı var önemli olan sonuca ulaşmakKadınlarda mı boşalıyor:))
DemiHa boşalma ha orgazm çok da farketmiyor zaten bende boşaldım diyorum ne farkı var önemli olan sonuca ulaşmak
Yarım saatte bir kac sefer sonuca ulaşılırm benBen şunu merak ettim ..hani erkekler normalde 5 dakka dan önce boşalıyorsa bu erken boşalma katagorisine girer ...peki biz kadınlarda çok erken boşalan var mi ..mesela ilk 10 dakka içinde...çünkü ben en erken yarim saat icinde ancak olabiliyorum
Giz sen ciddi misin ya :))nasıl oluyon ne yiyin..bana özelde n atarmisin bu işin püf noKtalariniYarım saatte bir kac sefer sonuca ulaşılırm benbeni kimsenin uyarmasına ihtiyacım yok hep hazırım
Canıma yanayım tam o işe odaklanmışken birde bakıyom zihnim farklı yerlerdeBence püf noktası ana odaklanmak ve başka bişey düşünmemek. Akıl başka yerdeyse o işten tat alınmaz
Yaa alemsinBu cidden kapasite meselesi güç ve istek seksi sevmekle alakalı. 6 yı yapan bile var 2 3 kere üst üste 15 20 dakika yapan da
Ayrıc istekli bir kadın görmek niye bu denli garip geldi hatunlar size bende öyleyim valla istek arzu tabiatı bu yani sanmıyorum değişsin. En istemediğim anda bile 3 5 dakika da kendimi o moda sokarım yani
Konu sahibi sana tavsiye. Başlı cevizli fındıklı muz tabağı hazırla. Alkol kullanıyorsanız az ama dozunda 1 2 kadeh içki benzin misali bunlar daha da arabayı 3 5 atıyor viteste
Hangi pozisyonda sex yapıyorsunuzHangi pozisyonmus bu