Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Ben şahsen çok geç oluyorum zihnimi veremiyorum aklım karışık vaziyette ...ve bundan dolayı da ilişkide eşimi yıpratıyorum..garibim beni mutlu etmek için uğraşıyor da uğraşıyor

Yarım saatte bir kac sefer sonuca ulaşılırm ben beni kimsenin uyarmasına ihtiyacım yok hep hazırım

Bence püf noktası ana odaklanmak ve başka bişey düşünmemek. Akıl başka yerdeyse o işten tat alınmaz

5 veya 7 kere peşpeşe nasıl ereksiyon olabiliniyor çok ilginç eşim bir kereden sonra 2. de zor oluyor o da cabuk iniyor genelde isteksiz değil halbuki. Bence ilk ilişkide tatmin oluşmuşsa gerek yok başka yapmaya. Sonra bende kuruluk ve acı oluyor.

Bu cidden kapasite meselesi güç ve istek seksi sevmekle alakalı. 6 yı yapan bile var 2 3 kere üst üste 15 20 dakika yapan da
Ayrıc istekli bir kadın görmek niye bu denli garip geldi hatunlar size bende öyleyim valla istek arzu tabiatı bu yani sanmıyorum değişsin. En istemediğim anda bile 3 5 dakika da kendimi o moda sokarım yani

Konu sahibi sana tavsiye. Başlı cevizli fındıklı muz tabağı hazırla. Alkol kullanıyorsanız az ama dozunda 1 2 kadeh içki benzin misali bunlar daha da arabayı 3 5 atıyor viteste

Yaa alemsin bizim uzun sürdüğünden öyle 5-6 falan olsa sabaha pestilim çıkar sanırım. O yüzden çiftlerin durumuna bağlı bişey. Kimisi bir saatte bir kez yapar kimisi bir saatte üç kez

Erkeklerin 2.ye hazır olma süreci bence efsaneleşmiş bir durum. Eşimle 3 4 defa ilişkiye girebiliyoruz aralarinda da onu uyarmak için zaman harcamiyorum bu istekle alakalı vücut da biraz dinç olmalı.

Isteklilik ırsidir ama sasirdim dogrusu benimkine kalsa hergün ister ben istemiyorum .. sasirdim buna dogrusu belki cok yorgundur belki size karsi bi sorunu vardir ve zorda kalmadikca yapmiyordur ... inan bi konussaniz iyi olur ben böyle böyle istiyorum sen neden benimle olmak istemiyorsun beni tatmin etmek hosuna gitmiyormu zorunlu oldugun icinmi sevisiyorsun benimle fln ... icine kusku düsürmek istemem ama iyice bi ciddi ciddi konusmalisin suclamadan sorun onda deyil sendeymis gibi imalar yaparsan cekici deyilmiyim veya yukarda dedigim gibi... umarim düzelir

Peşpeşe 3 defa yapabilen erkek olduguna pek ihtimal vermiyorum yapmışsa bile ilaç falan almıştır. Evlendiğimiz zaman balayında peşpeşe iki defa yaptıgımız oldu gün içinde ise bu sayı 3-4 olmuştur.
Şimdilerde ise haftada 3 defa falan . sanırım yaşlandıkça sayı azaldı

Bir erkek ilk defa birlikte oldugu kadinla 3-4 defa yapabilir cok duyduk ama karisi ile hele ki belli bi sure evlilikten sonra cok ozel bi durum olmadigi surece maksimum 2 kez yapar oda zaten cok nadir olur yani istisnalar cikabilir ama bir cok insan boyle demek asiri abartiya girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…