- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
Herşeyin fazlası zarar kuzum
Evettt aynen öyle aha kız benim eski eşim adam gecede 7 defa boşalıyordu neyse ki boşandıkta rahatladımArkadaşlar bu yemek içmekle olmuyor maalesef istek falan belki bir tık etkisi olur mesela ben eşimin yediğini yesem tatlıdır çerezdir ne bulursa çatlarım ama kendisine bi artısı yok bana gelirse benim libido doğuştan sabaha kadar olsa yok demem ve hergün ama haftada 2 anca
Ha istekli düşkün adamlarda yok değil bir gün boyunca 10 sefer boşalan adam biliyorum
Bibibella gerçekten aynı anda 5 _10 defa yapsan yorulmazmisin gızArkadaşlar bu yemek içmekle olmuyor maalesef istek falan belki bir tık etkisi olur mesela ben eşimin yediğini yesem tatlıdır çerezdir ne bulursa çatlarım ama kendisine bi artısı yok bana gelirse benim libido doğuştan sabaha kadar olsa yok demem ve hergün ama haftada 2 anca
Ha istekli düşkün adamlarda yok değil bir gün boyunca 10 sefer boşalan adam biliyorum
Çeşme mi neEvettt aynen öyle aha kız benim eski eşim adam gecede 7 defa boşalıyordu neyse ki boşandıkta rahatladım
Niye yorulayım ya taş mı taşiyorumBibibella gerçekten aynı anda 5 _10 defa yapsan yorulmazmisin gızbizde ikincisinde ben pert oluyorum da
Hani bir oyana bir bu yana evrilip duruyon ya meşakkatli bir sonuctaNiye yorulayım ya taş mı taşiyorum
Aman size maşallah o zamanValla ben 6 kez olduğu test ettim, onayladım. Siz istekli erkeğe denk gelmemişsiniz.
Kemal sunal diyor ya bi ona bi ona :))))Üçte yetmez beş tağğğnee ...ver ver ver ver ver allahım ver...
Bende sizin gibi düşünüyorum. Mesela bizim bir kez oluyor ama bir saat sürüyor. Buradan biri bana sen istekli erkeğe denk gelmemişsin bizim 6 kez oluyor deyince şaşırdım.Bir gecede birden fazla kez boşalan erkek erken boşalıyordur. Normal olan iki tarafı da yeteri kadar tatmin edecek şekilde tek ilişkidir düzenli cinsellik yaşayan insanlarda.
Ben şunu merak ettim ..hani erkekler normalde 5 dakka dan önce boşalıyorsa bu erken boşalma katagorisine girer ...peki biz kadınlarda çok erken boşalan var mi ..mesela ilk 10 dakka içinde...çünkü ben en erken yarim saat icinde ancak olabiliyorumBende sizin gibi düşünüyorum. Mesela bizim bir kez oluyor ama bir saat sürüyor. Buradan biri bana sen istekli erkeğe denk gelmemişsin bizim 6 kez oluyor deyince şaşırdım.
Orgazm da diyebiliriz:))Kadınlarda mı boşalıyor:))
Bende sizin gibi düşünüyorum. Mesela bizim bir kez oluyor ama bir saat sürüyor. Buradan biri bana sen istekli erkeğe denk gelmemişsin bizim 6 kez oluyor deyince şaşırdım.
Herkes bu konuda farklı düşünüyor galiba:))Orgazm da diyebiliriz:))
Ben şunu merak ettim ..hani erkekler normalde 5 dakka dan önce boşalıyorsa bu erken boşalma katagorisine girer ...peki biz kadınlarda çok erken boşalan var mi ..mesela ilk 10 dakka içinde...çünkü ben en erken yarim saat icinde ancak olabiliyorum
Inan ki turkiyede kadınların en az %60 şi orgazmı bilmiyor..Bizim insanımız cinsellik konusunda bilinçsiz maalesef. Niceliğin değil niteliğin önemli olduğunu anlamıyorlar. Yeterli süreye ve kaliteye sahip bir beraberlikten sonra iki taraf da ikinciye üçüncüye ihtiyaç duymaz zaten.
Kesinlikle katılıyorum size çünkü evlene e kadar hatta evlendikten 2 ay sonrasına kadar kadınlarında bulutlara çıkacağını bilmezdimYeterince uyarılmadan başlıyorsunuzdur. Bizim fizyolojimiz erkeklerinkinden farklı, yeterli uyarıya ulaştıktan sonra çoklu orgazmlar yaşayabiliriz. Bu yüzden erken ya da geç boşalma kavramları yoktur kadınlarda.