Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Evettt aynen öyle aha kız benim eski eşim adam gecede 7 defa boşalıyordu neyse ki boşandıkta rahatladım

Bibibella gerçekten aynı anda 5 _10 defa yapsan yorulmazmisin gız bizde ikincisinde ben pert oluyorum da

Püf noktası sizle alakalı değil.İstekli bir partneriniz olması gerek.Eşimle düğüne çok kısa bir süre kaldığı için tamamen birleşme yaşamıyoruz.Aynı eve girdikten sonra tamamen yaşamak istiyorum ilişkiyi.Şuan Oral,yüzeysel,sürtünme şeklinde oluyor.Eğer havasında olursa gecede 4-5’i buluyor,olmazsa 1 kere yapıp bırakıyoruz.Bende sizin gibi çok istekliyim ama çok istememe rağmen 1 kereden fazla olmuyor.

Bir gecede birden fazla kez boşalan erkek erken boşalıyordur. Normal olan iki tarafı da yeteri kadar tatmin edecek şekilde tek ilişkidir düzenli cinsellik yaşayan insanlarda.

Bir gecede birden fazla kez boşalan erkek erken boşalıyordur. Normal olan iki tarafı da yeteri kadar tatmin edecek şekilde tek ilişkidir düzenli cinsellik yaşayan insanlarda.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Mesela bizim bir kez oluyor ama bir saat sürüyor. Buradan biri bana sen istekli erkeğe denk gelmemişsin bizim 6 kez oluyor deyince şaşırdım.

Bende sizin gibi düşünüyorum. Mesela bizim bir kez oluyor ama bir saat sürüyor. Buradan biri bana sen istekli erkeğe denk gelmemişsin bizim 6 kez oluyor deyince şaşırdım.
Ben şunu merak ettim ..hani erkekler normalde 5 dakka dan önce boşalıyorsa bu erken boşalma katagorisine girer ...peki biz kadınlarda çok erken boşalan var mi ..mesela ilk 10 dakka içinde...çünkü ben en erken yarim saat icinde ancak olabiliyorum

Bizim insanımız cinsellik konusunda bilinçsiz maalesef. Niceliğin değil niteliğin önemli olduğunu anlamıyorlar. Yeterli süreye ve kaliteye sahip bir beraberlikten sonra iki taraf da ikinciye üçüncüye ihtiyaç duymaz zaten.

Yeterince uyarılmadan başlıyorsunuzdur. Bizim fizyolojimiz erkeklerinkinden farklı, yeterli uyarıya ulaştıktan sonra çoklu orgazmlar yaşayabiliriz. Bu yüzden erken ya da geç boşalma kavramları yoktur kadınlarda.

Inan ki turkiyede kadınların en az %60 şi orgazmı bilmiyor..

Kesinlikle katılıyorum size çünkü evlene e kadar hatta evlendikten 2 ay sonrasına kadar kadınlarında bulutlara çıkacağını bilmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…