Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Kadınların boşalma konusu tam bir muamma ama. Kimi, kadınlar boşalmaz diyor, ben mi yanlış biliyorum? :işsiz:
Evet doğru kadınların orgazmı erkeklere göre çok daha karmaşık, kadınların orgazmı yaşamaları kişiden kişiye çok değişiyor galiba... Erkeklerin boşalmaları neticesinde salgıladığı meninin kadınlarda bir karşılığı olmadığı için kadınlar boşalmaz denmiştir. Ama boşalmaktan kasıt bence orgazm dır.

Evet doğru kadınların orgazmı erkeklere göre çok daha karmaşık, kadınların orgazmı yaşamaları kişiden kişiye çok değişiyor galiba... Erkeklerin boşalmaları neticesinde salgıladığı meninin kadınlarda bir karşılığı olmadığı için kadınlar boşalmaz denmiştir. Ama boşalmaktan kasıt bence orgazm dır.
Evet ben de hep boşalmadan kastın orgazm olduğunu düşünmüştüm. Burada kaç kez boşalıyorsunuz diye görünce kendimden şüphe ettim :KK48:

Evet ben de hep boşalmadan kastın orgazm olduğunu düşünmüştüm. Burada kaç kez boşalıyorsunuz diye görünce kendimden şüphe ettim :KK48:
Bence sayının hiçbir önemi yok, önemli olan eşler arasındaki uyum ve her iki tarafında doyuma ulaşmasıdır. İkinci ve daha fazla ilişki ihtiyacı çoğu kez doyuma ulaşamamaktan yani ilişkideki kalitenin düşük olmasındandır. Bazen hiç orgazm olmadan da doyum olabilir. Bu konularda takıntılı olmamak en iyisi...

Yahu karı koca olmuşsunuz artık nelerden zevk aldığınız veya istediğinizi eşinizle net bir biçimde konuşmanız yönlendirmeniz gerekir.Kimisi kulağının öpülmesinden zevk alır kimisi bacaklarının okşanmasından.Aynı şekilde de erkeğinizi coşturmanız sizin elinizde.Adamlar uzaktan kumanda değil ki düğmeye basınca direk şahlansın.Biraz işve cilve yada artık erkeğiniz neyden hoşlanıyorsa.Şansıma benimkisi zaten hep şahlanık o da ayrı mevzu :)

Merhabalar..
7 buçuk yıllık evliyim ve çok istekli bir bayanım ama eşimden dolayı istediğim gibi bir cinsel yaşamım yok :KK43: ben her gece hadi olmadı iki gecede bir yapmak istiyorum (bazen kırgınlıklar, kavgalar vs gibi özel durumlar hariç :) ama eşime haftada bir yetiyor hatta 10 günde bir:eek:kavga edersek falan ayda bir bile zor olduğu oluyor.. Neyse öyle böyle yuvarlanıp geldik bu zamana kadar ama ben hiç mutlu ve memnun değilim..bazı insanlardan duydum netten de birkaç yerde okudum gecede erkeklerin en az 2 olmak üzere 3-4-5 kere boşalabildiği yazıyor gerçekten bu olabilir mi? Ben 3 hatta 4 ü bile kaldırabilirim ama erkek için zor tabi arada beklemek ve uğraşmak gerekir..gecen gaza getirdim eşimi de ikinci yi yapmak istedim ama hazırlayamadım onu ikinciye.. Benim 2 oldu ama onun 1.. Devam edemedik..yapanlar nasıl yapıyor? Püf noktası nedir bu işin? Bir kerede rahatlatmak yorum beni tatmin etmiyor ikincisi daha da güzel oluyor bence 3. Cüsü de pekala olur. Bu arada erkek 2 kere olsa da olur kadınını bir şekilde boşaltabilir..tavsiyelerinize çok ihtiyacım var zira şu hayattan gözüm açık gitmek istemiyorum o_O
tamda adamına sordun bu soruyu isterse 5 de yapar 35 dk bir dinlemesi lazım sıvı veya biseler yemesi lazım çikolata enerji lazım mazotsuz araba gidermi gitmez arada yakıt ver 😅😅 öbenim eşimde de tam tersi isteksiz ama ben iyi hazırlıyorum onu

Merhabalar..
7 buçuk yıllık evliyim ve çok istekli bir bayanım ama eşimden dolayı istediğim gibi bir cinsel yaşamım yok :KK43: ben her gece hadi olmadı iki gecede bir yapmak istiyorum (bazen kırgınlıklar, kavgalar vs gibi özel durumlar hariç :) ama eşime haftada bir yetiyor hatta 10 günde bir:eek:kavga edersek falan ayda bir bile zor olduğu oluyor.. Neyse öyle böyle yuvarlanıp geldik bu zamana kadar ama ben hiç mutlu ve memnun değilim..bazı insanlardan duydum netten de birkaç yerde okudum gecede erkeklerin en az 2 olmak üzere 3-4-5 kere boşalabildiği yazıyor gerçekten bu olabilir mi? Ben 3 hatta 4 ü bile kaldırabilirim ama erkek için zor tabi arada beklemek ve uğraşmak gerekir..gecen gaza getirdim eşimi de ikinci yi yapmak istedim ama hazırlayamadım onu ikinciye.. Benim 2 oldu ama onun 1.. Devam edemedik..yapanlar nasıl yapıyor? Püf noktası nedir bu işin? Bir kerede rahatlatmak yorum beni tatmin etmiyor ikincisi daha da güzel oluyor bence 3. Cüsü de pekala olur. Bu arada erkek 2 kere olsa da olur kadınını bir şekilde boşaltabilir..tavsiyelerinize çok ihtiyacım var zira şu hayattan gözüm açık gitmek istemiyorum o_O
Canım erken için hadi iki olsun bir gecede üç nedir😂ben ve eşim çok istekliyiz bir gün değil bir gün olur ama bir bazen iki zaten devamlı olunca üç dört kez olsa tadı kalmaz ama eşinde haftada bir se sıkıntı regl den çıkana kadar eşim moreli bozulur ki beş gün sürer bence eşin isteksiz kapasitesi o sıkma canını istek artırıcı birşeyler kullanabilir belki isterse biz kullanmıyoruz ama olduğunu biliyoruz

Demek ki istemiyor adam, her yolu denedin mi, istemeyince istemiyor. Bizde haftada 2-3 gün gireriz bazen çok nadir gecede 2 posta oluyor Olağan akış bu

bi keresinde sabah 10dan aksam 6 ya kadar 7 kere yaptık, 7. de sperm yerine çok az su geliyodu. çok zevkli herkes dener umarım.

Merhabalar..
uzun sevısme

X