Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Karsılıklı olarak haftada bır yada ayda bır yetmesınde bır problem yok ki zaten. Bırı her gece ısteyıp dıgerıne haftada bır yetınce sıkıntı baslıyor☺🙄
Yalnız şuraların okuyorum. Genelde kadınlar erkeklerden daha istekli. Çok az konuya denk geldim kocam her gece istiyor diyen. Genelde kadınlar her gece olsa yok demiyormuş 🤣🤣🤣 valla erkeklerim adı çıkmış ne varsa bizde varmış 🤣🤣🤣

Yalnız şuraların okuyorum. Genelde kadınlar erkeklerden daha istekli. Çok az konuya denk geldim kocam her gece istiyor diyen. Genelde kadınlar her gece olsa yok demiyormuş 🤣🤣🤣 valla erkeklerim adı çıkmış ne varsa bizde varmış 🤣🤣🤣
Öyle gerçekten😹kadınlar panter erkekler kedi🤦‍♀️😆

Öyle gerçekten😹kadınlar panter erkekler kedi🤦‍♀️😆
Evlilik de olsa kadının kocasına her gece istiyorum deyip yanaşmasını ben şahsen çok hoş karşılamıyorum. Ama herkesin kendi özel hayatı tabii. Buraya yazılıyor diye fikrimi yazıyorum yoksa beni bağlamaz elbette 🥰

Evlilik de olsa kadının kocasına her gece istiyorum deyip yanaşmasını ben şahsen çok hoş karşılamıyorum. Ama herkesin kendi özel hayatı tabii. Buraya yazılıyor diye fikrimi yazıyorum yoksa beni bağlamaz elbette 🥰
Ben kolumuz bacagımız kırık degılse ve kıyamet kopmamıssa asla reddetmem ve aaa üst üste üç gece oldu 4.sü olmasın utanırım demem kocam ya o benım 🤪

Ben inanmıyorum 4 kez falan boşalabilene. Nette okuduğunuz herşeye inanmayın. En fazla iki olur oda nadir.
3 e kadar normal 4 ü bilmem olan o 3 te erkek kendini kasıyor tam donanimli bosalma yasamiyor bu sebebten ötürü 15 dk gibi bir surede tekrar sertlesiyor...

Ben de şöyle söyleyeyim size aslında biz de şu sıralarda çocuk deniyoruz diye çok sık yani mecburi oluyor gibi, yumurtlama dönemimde gün aşırı değil hemen hemen her gün. O da üst üste bazen 2 defa olabiliyor. Onun haricinde normalde haftada 1 ya da 2 kere. Bence de onun haricinde aşırıya kaçar ve artık monotonlaşabilir.

Ben de şöyle söyleyeyim size aslında biz de şu sıralarda çocuk deniyoruz diye çok sık yani mecburi oluyor gibi, yumurtlama dönemimde gün aşırı değil nerdeyse her gün. O da üst üste bazen 2 defa olabiliyor. Onun haricinde normalde haftada 1 ya da 2 kere. Bence de onun haricinde aşırıya kaçar ve artık monotonlaşabilir.
Ama her ilişkinin çiftin dinamiği farklı. Bıze haftada ıkı cok az gelır kendımızı soyutlamısız gıbı oluruz esımle. Bılmıyorum bızım böyle ama bazılarına haftada 1de yetıyor karsılıklı oldugu surece elbette bır sorun yok☺️

Ama her ilişkinin çiftin dinamiği farklı. Bıze haftada ıkı cok az gelır kendımızı soyutlamısız gıbı oluruz esımle. Bılmıyorum bızım böyle ama bazılarına haftada 1de yetıyor karsılıklı oldugu surece elbette bır sorun yok☺
Ciddimisin haftada 2 azmı olur😯Ne mutlu size o zaman😊 aslında bazen bizim de daha fazla olduğu zamanlar oluyor ama dediğm gibi son zamanlarda ymurtlama döneminde fzlalaşıyor sadece. Genel olarak tembeliz sanırım biraz 😂

Ben kolumuz bacagımız kırık degılse ve kıyamet kopmamıssa asla reddetmem ve aaa üst üste üç gece oldu 4.sü olmasın utanırım demem kocam ya o benım 🤪
Reddetmekten bahsetmiyorum. Yanaşıp her gece hadi hadi diyen eşlerden bahsediyorum :) kocamız diye aradaki saygıyı ve sınırı aşmak benim tercihim değil. Eş de olsa çocuğum da olsa bazı çizgilerimin aşılmasını sevmiyorum :) sonra yüz bulup her şey isteniyor. Bir adım bir adım daha derken çok ileri gidip aradaki karı-koca kavramı kayboluyor. Ya da çocuk anne kavramı. Çocuğumla arkadaş gibiyiz lafı da saçma gelir hep bana mesela. Ne kadar yakın ve samimi olursam olayım hötttt dediğimde annesi olduğumu unutmasın gibi gibi örnekler verebilirim buna :)

Reddetmekten bahsetmiyorum. Yanaşıp her gece hadi hadi diyen eşlerden bahsediyorum :) kocamız diye aradaki saygıyı ve sınırı aşmak benim tercihim değil. Eş de olsa çocuğum da olsa bazı çizgilerimin aşılmasını sevmiyorum :) sonra yüz bulup her şey isteniyor. Bir adım bir adım daha derken çok ileri gidip aradaki karı-koca kavramı kayboluyor. Ya da çocuk anne kavramı. Çocuğumla arkadaş gibiyiz lafı da saçma gelir hep bana mesela. Ne kadar yakın ve samimi olursam olayım hötttt dediğimde annesi olduğumu unutmasın gibi gibi örnekler verebilirim buna :)
Yok ne dedıgınızı anladım bende ondan bahsedıyorum ne reddederım nede canım ıstedıgı halde ohaaa kızım ya zaten uc gece ust uste oldu dorduncuyu ısteme arsız mısın azgın mısın der adam otur oturdugun yere deyıp ıstegımı bastırmıyorum onu dıyorum😁cocugumla arkadas gıbı olamam zaten ona bende karsıyım. Zaten cok arkadası olacak ben annesıyım oyuzden oyuzden sayacak ve sevecek☺️

Ciddimisin haftada 2 azmı olur😯Ne mutlu size o zaman😊 aslında bazen bizim de daha fazla olduğu zamanlar oluyor ama dediğm gibi son zamanlarda ymurtlama döneminde fzlalaşıyor sadece. Genel olarak tembeliz sanırım biraz 😂
Evet yumurtlama zamanları bi coşku seli oluyor denk getırelıö yumurtayla sperm bulussun dıye🤪

Esim zorlasa 3ü buluyor ben ise hiç kez. Ne yapmam lazim gercekten bilmiyorum artk.

Ben erkek arkadaşımla 36 saatte 17 kez olduğunu biliyorum. Ama tabi ikimiz de yorgun değildik stres yoktu öğrenciydik pek fırsat bulamıyorduk özlem oluyordu. Şimdi uzak şehirlerdeyiz ben okulu bitirdim evime döndüm o çok yoğun çalışıyor ayda bir görüşüyoruz günde 4 kez filan oluyor. Özlüyorum istiyorum ama adamın mecali yok kafası dolu stres falan derken zorlamıyorum ben de

Ben erkek arkadaşımla 36 saatte 17 kez olduğunu biliyorum. Ama tabi ikimiz de yorgun değildik stres yoktu öğrenciydik pek fırsat bulamıyorduk özlem oluyordu. Şimdi uzak şehirlerdeyiz ben okulu bitirdim evime döndüm o çok yoğun çalışıyor ayda bir görüşüyoruz günde 4 kez filan oluyor. Özlüyorum istiyorum ama adamın mecali yok kafası dolu stres falan derken zorlamıyorum ben de
O ne arkadaş hulk la falan mı oluyordun sen 🤣

şaşkınlığımı hoş gör ilk defa bu kdr fazla duyuyorum. 😯😯

Erkek arkadaşınla? Başka sorum yok. Hayatta başarılar.

Merhabalar..
7 buçuk yıllık evliyim ve çok istekli bir bayanım ama eşimden dolayı istediğim gibi bir cinsel yaşamım yok :KK43: ben her gece hadi olmadı iki gecede bir yapmak istiyorum (bazen kırgınlıklar, kavgalar vs gibi özel durumlar hariç :) ama eşime haftada bir yetiyor hatta 10 günde bir:eek:kavga edersek falan ayda bir bile zor olduğu oluyor.. Neyse öyle böyle yuvarlanıp geldik bu zamana kadar ama ben hiç mutlu ve memnun değilim..bazı insanlardan duydum netten de birkaç yerde okudum gecede erkeklerin en az 2 olmak üzere 3-4-5 kere boşalabildiği yazıyor gerçekten bu olabilir mi? Ben 3 hatta 4 ü bile kaldırabilirim ama erkek için zor tabi arada beklemek ve uğraşmak gerekir..gecen gaza getirdim eşimi de ikinci yi yapmak istedim ama hazırlayamadım onu ikinciye.. Benim 2 oldu ama onun 1.. Devam edemedik..yapanlar nasıl yapıyor? Püf noktası nedir bu işin? Bir kerede rahatlatmak yorum beni tatmin etmiyor ikincisi daha da güzel oluyor bence 3. Cüsü de pekala olur. Bu arada erkek 2 kere olsa da olur kadınını bir şekilde boşaltabilir..tavsiyelerinize çok ihtiyacım var zira şu hayattan gözüm açık gitmek istemiyorum o_O
Yorumları okumadım ama konu sahibinin yasini merak ettim. Bu istek gençlikten olur heralde. Ayrıca kocana acıdım, sürekli sex isteyen bir partner. Ne bilim🤔

X