ahahaha yoruma gelPüf noktasi istekli bir eş canim senin istemenle degil onun kapasitesiyle oluyor bu işler.
Sevişmek varken neden yatayımDön arkanı yat bacım
Adamda kapasite o kadar ne yapsin ya tam tersi olsaydı ne olacaktı haline şükretSevişmek varken neden yatayım
Acaba hemcinsinmiErkeklerin cok istekli oldugu genel olarak bilinirde bu kadad istekli bi hemcinsime ilk defa tanik oluyorum
Onu dusundum de siteye erkekler alinmadigi icin teredutte kaldimAcaba hemcinsinmi
pesss bu nasıl bir sorudur böyle..gayet düzgün bir soru sorduğumu düşünüyorumAcaba hemcinsinmi
Merak etmeyin kadınım..eski.üyelerdenim..şaşırdım böyle düşünmenizeOnu dusundum de siteye erkekler alinmadigi icin teredutte kaldim
Bu zamanda babama bile güvenmem sana niye güveneyimO
pesss bu nasıl bir sorudur böyle..gayet düzgün bir soru sorduğumu düşünüyorum
Bence kapasitesini kullanamıyor çünkü 2 kere yapabiliriz diye bahsettiğimde bunun anormal bir durum olduğunu düşünüyor.. Ayrıca işi çok yoğun yorgun oluyor bu yüzden de sık sık olmuyor..sevmesi okşaması ilgisi çok güzel.. Bence kapasitesini kullandırabilirim ama nasılPüf noktasi istekli bir eş canim senin istemenle degil onun kapasitesiyle oluyor bu işler.
İnandırıcı gelmeyen ne anlayamadım? Eşim 4-5 kere boşalabiliyor demedim ki bunu yapanlar varmış okuduğum kadarıyla dedimBu zamanda babama bile güvenmem sana niye güveneyim sorun düzgün ola bilir ama bana inandırıcı gelmedi canimmmm
Benim faza istekli olmam mı size inandırıcı gelmeyen? Niye her kadın isteksiz veya aynı istek düzeyinde mi olmak zorundaBu zamanda babama bile güvenmem sana niye güveneyim sorun düzgün ola bilir ama bana inandırıcı gelmedi canimmmm
Evet o oldu birkaç kez ama ben o iki olurken 3 kere olmak istiyorum..onun da kapasitesini kullanmasını istiyorumO bikere olurken sen 2 kere ol gayet olabilecek birşey