Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

Her gece eşiniz istese bile nasıl yapacaksınız, alev alırsınız sürtünme kuvvetinden haberiniz yok.
Öte yandan doktorlar sağlıklı cinselliğin 3 4 günde 1 olduğunu söyledi zaten.
Bir gecede 2 kere münasebet yaşadığımız oldu ama 3 4 dediğiniz çok afaki rakamlar.
Cici dogru söylüyorsun. Haftada 3 4. Ve 2 en makul olani taş catlasin Çoktandır hasretlisin 3 olsun. O kadar.

Var tabi bekar olup kadınsız kalıp bulduğunda da depolama isteği olan erkekler evli adam niye kendini öyle yorsun zaten elinin altında cazip gelmiyor sanırım bir de
Cazip ten yana. Tadında olsun istiyor erkek . Hemen öyle görmemiş görmüş gibi saldirmayip daha da yavas yavas zevk alarak ve vererek yaşamak ister erkek. Bazı hanimlar bunu istelsiz zannediyor. Devamli olan birşey de sıkılır insan basitlesir. Zaman araya girince ozlemde oluyor ozaman zevk daha da artıyor karşılıklı

Gecede 3-4 olmaz diyen arkadaşlar neye göre diyor onu anlamadım :KK70:
2 bile zor demiş özellikle bir kaç kişi :KK70: Arkadaşlar derin devlet meselesi değil bu gece de 3 cok ideal bir rakam yanii kimse size arka arkaya yapın demiyor ama dinlene dinlene yapılabilecek ulaşılabilecek bir rakam :KK70: yani biz özellikle bu durumu ctesi geceleri değerlendiriyoruz :KK70: gece 1 de yattığını farz edersen .. biri 1 de olur .. diğeri ilki bittikten 30-40 dk sonra olur .. diğeri de duşunu alırsın uyursun sabaha karşı 5 civarı olur.. gayet makul ve olabiliyor :KK70:
Duyduguma göre erkeklerin sabaha karşı saat 5 te en istekli oldukları saatmiş..2 de vs yatıp 5 te nasıl uyanıyorsunuz? Kendiliğinden mi yoksa alarm kurup bilerek mi kalkıyorsunuz

Arka arkaya iki kez olur.
O bile bende uzun sürmesinden ötürü zevkten çok acıya dönüyor.
Tadında tek sevişmeyi tercih ederim.

3-5 için ohaa musluk mu bu diyeceğim.
Bir de kusura bakmayın iş, güç yok mu?
Ancak işsiz ve kimsesiz insanlar bu kadar çok yatakta kalabilir bence :KK70:

Duyduguma göre erkeklerin sabaha karşı saat 5 te en istekli oldukları saatmiş..2 de vs yatıp 5 te nasıl uyanıyorsunuz? Kendiliğinden mi yoksa alarm kurup bilerek mi kalkıyorsunuz
Bizim evde bi köpeğimiz var ☺️ İster istemez bütün gece deliksiz uyuyamıyoruz genelde de 4-6 arası uyanıyoruz geceleri ses duyup havlıyor vs .. böylelikle bizde hafta sonu rekor olarak 4ü falan görüyoruz . Ama dediğim gibi makul rakamlar bunlar her dakika olmaz tabi ikimizde çalışan insanlarız ama bir gün sonrası Pazar olduğu için rahat oluyor . İstekte olunca önünü alamıyoruz 😂😂

Ancak işsiz ve kimsesiz insanlar bu kadar çok yatakta kalabilir bence
Valla şahsen bende eşim de çalışıyoruz ama hafta sonları 4 ü görüyoruz 😬😬

Bizim evde bi köpeğimiz var ☺️ İster istemez bütün gece deliksiz uyuyamıyoruz genelde de 4-6 arası uyanıyoruz geceleri ses duyup havlıyor vs .. böylelikle bizde hafta sonu rekor olarak 4ü falan görüyoruz . Ama dediğim gibi makul rakamlar bunlar her dakika olmaz tabi ikimizde çalışan insanlarız ama bir gün sonrası Pazar olduğu için rahat oluyor . İstekte olunca önünü alamıyoruz 😂😂
Maşallah diyorum darısı başımıza artık 👍

Ancak işsiz ve kimsesiz insanlar bu kadar çok yatakta kalabilir bence
Şu an nişanlıyız vakit hep olmuyor olunca da sonuna kadar kullanıyoruz 😂 evlenince nasıl olur bilmiyorum bir doyum olur herhalde daha aza iner

Arkadaşlar bu yemek içmekle olmuyor maalesef istek falan belki bir tık etkisi olur mesela ben eşimin yediğini yesem tatlıdır çerezdir ne bulursa çatlarım ama kendisine bi artısı yok :deli: bana gelirse benim libido doğuştan sabaha kadar olsa yok demem :KK70: ve hergün :KK8: ama haftada 2 anca :işsiz:

Ha istekli düşkün adamlarda yok değil bir gün boyunca 10 sefer boşalan adam biliyorum :KK53: :ıslık:

X