- 9 Ocak 2014
- 7.296
- 9.095
Zaten evde birbirimize karşı çok sevgi doluyuz, sürekli temas halindeyiz, belkide isteğimizi atıyoruzdur o şekildeBizim de haftada 1-2 oluyor bana da fazla gibi geliyor ama kişilerin tercihi olabiliyor demek kiuyuyup uyanmak bana da ters geliyor tuvalete zor kalkıyorum sonuçta ama ten temasını seviyorum. Az öz seviyorum bende :) 1-2 yetiyor.
Bizde öyleyiz genelde. Sarılırız dolaşırız el ele vs vs durduk yere öper gıdıklarZaten evde birbirimize karşı çok sevgi doluyuz, sürekli temas halindeyiz, belkide isteğimizi atıyoruzdur o şekilde
Ben de aynı şeyi düşünüyorum, az ama öz olsun.Bizde öyleyiz genelde. Sarılırız dolaşırız el ele vs vs durduk yere öper gıdıklarsanırım bunlar istekleri biraz azaltıyor ama ben az olmasından yana sıkıntı yaşamıyorum. Sanki bir sonrakinin kalitesi artıyor gibi geliyor :)
Ben genel olarak tavrınızı yazdıklarınızı göstermek istedim. Ne tarzda yazmışsınız bu konu üzerine diye. Bende bakış açınıza başarılar diliyorum o halde iyi akşamlar.Edep ahlak dediğim şeyi bile anlamamışsınız. Sizin evlilik dışı birlikte olmanıza mi edep ahlak demişim?Geçmiş olsun gerçekten böyle anladıysanız bir daha okuyun isterseniz. Tamam siz haklısınız. Yaşadığınız hayatta başarılar diledim tekrar diliyorum başarılar... hoşşşşçççakalın
Ben sirf duşa girmeye usendigimden seksten soguyorum çoğu zaman. Siz bide arada dusa giriyosunuzYok 2 defa giriyoruz1 kere ilk münasebetten sonra 1 kere de pazar sabahı kahvaltıdan önce
Valla haline şükret canım benim. Biz eşimle 1 yıldır beraber olmadık. Sorun büyük. Tırlatmama az kaldı.Merhabalar..
7 buçuk yıllık evliyim ve çok istekli bir bayanım ama eşimden dolayı istediğim gibi bir cinsel yaşamım yokben her gece hadi olmadı iki gecede bir yapmak istiyorum (bazen kırgınlıklar, kavgalar vs gibi özel durumlar hariç :) ama eşime haftada bir yetiyor hatta 10 günde bir kavga edersek falan ayda bir bile zor olduğu oluyor.. Neyse öyle böyle yuvarlanıp geldik bu zamana kadar ama ben hiç mutlu ve memnun değilim..bazı insanlardan duydum netten de birkaç yerde okudum gecede erkeklerin en az 2 olmak üzere 3-4-5 kere boşalabildiği yazıyor gerçekten bu olabilir mi? Ben 3 hatta 4 ü bile kaldırabilirim ama erkek için zor tabi arada beklemek ve uğraşmak gerekir..gecen gaza getirdim eşimi de ikinci yi yapmak istedim ama hazırlayamadım onu ikinciye.. Benim 2 oldu ama onun 1.. Devam edemedik..yapanlar nasıl yapıyor? Püf noktası nedir bu işin? Bir kerede rahatlatmak yorum beni tatmin etmiyor ikincisi daha da güzel oluyor bence 3. Cüsü de pekala olur. Bu arada erkek 2 kere olsa da olur kadınını bir şekilde boşaltabilir..tavsiyelerinize çok ihtiyacım var zira şu hayattan gözüm açık gitmek istemiyorum
Bende öyleyim neden garip olsun doğal benceErkeklerin cok istekli oldugu genel olarak bilinirde bu kadad istekli bi hemcinsime ilk defa tanik oluyorum
bir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,Merhabalar..
7 buçuk yıllık evliyim ve çok istekli bir bayanım ama eşimden dolayı istediğim gibi bir cinsel yaşamım yokben her gece hadi olmadı iki gecede bir yapmak istiyorum (bazen kırgınlıklar, kavgalar vs gibi özel durumlar hariç :) ama eşime haftada bir yetiyor hatta 10 günde bir kavga edersek falan ayda bir bile zor olduğu oluyor.. Neyse öyle böyle yuvarlanıp geldik bu zamana kadar ama ben hiç mutlu ve memnun değilim..bazı insanlardan duydum netten de birkaç yerde okudum gecede erkeklerin en az 2 olmak üzere 3-4-5 kere boşalabildiği yazıyor gerçekten bu olabilir mi? Ben 3 hatta 4 ü bile kaldırabilirim ama erkek için zor tabi arada beklemek ve uğraşmak gerekir..gecen gaza getirdim eşimi de ikinci yi yapmak istedim ama hazırlayamadım onu ikinciye.. Benim 2 oldu ama onun 1.. Devam edemedik..yapanlar nasıl yapıyor? Püf noktası nedir bu işin? Bir kerede rahatlatmak yorum beni tatmin etmiyor ikincisi daha da güzel oluyor bence 3. Cüsü de pekala olur. Bu arada erkek 2 kere olsa da olur kadınını bir şekilde boşaltabilir..tavsiyelerinize çok ihtiyacım var zira şu hayattan gözüm açık gitmek istemiyorum