Bu konuda bir şey söylemek ya da sormak haddinize değil zatenErkek arkadaşınla? Başka sorum yok. Hayatta başarılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda bir şey söylemek ya da sormak haddinize değil zatenErkek arkadaşınla? Başka sorum yok. Hayatta başarılar.
öyle yada böyle herkesin özel hayatına saygı göstermeyi öğrenecek bu tipler. boş verBu konuda bir şey söylemek ya da sormak haddinize değil zaten
umarım bir günöyle yada böyle herkesin özel hayatına saygı göstermeyi öğrenecek bu tipler. boş ver
Ahlak,edep....öyle yada böyle herkesin özel hayatına saygı göstermeyi öğrenecek bu tipler. boş ver
Söylemek haddime değilse yazmayın... buna siz karar veremezsiniz....Bu konuda bir şey söylemek ya da sormak haddinize değil zaten
Size bir şey yazmadım. Bana yazılan eleştirilere ben karar veririm tabiki de. O zaman hakaret edin bana, buna da ben karar vermeyim ne dersiniz? Burdaki konu da sizin beni eleştirdiğiniz açıdan ele alınan bir konu değil. Konudan saparak beni eleştirmişsiniz bu da anlamsız. Bir de evli olsam sizin hayatınızda ne değişecek yani? Oh yasamaengelli ne kadar da evli ve ahlaklı diyip gününüz mutlu mu geçecek? Tekrar söylüyorum kimle cinsellik yaşadığım haddinize değil. İyi günlerSöylemek haddime değilse yazmayın... buna siz karar veremezsiniz....
Ya çok büyük bir mevzu gibi görünsede 1 gece 3 anormal değil canım, olabiliyor. Gayet normal.. Bir hafta sonu düşün .. gece 1 de yatağa yattığınızı düşün bi o vakit münasebet yaşansa.. sonra güzel bir duş üzerine bir sigara ve türk kahvesii.. arkasından bir daha münasebet yaşadığını düşün.. ve sabaha karşı 5-6 civarı erkeğin en istekli olduğu saatler. imkansız değil tecrübe ile sabit gayet ulaşılır bir rakamCidden bir akşamda 3-4 olabiliyor mu ya?
Ben daha yeni evliyim daha normalini yeni yeni yapabiliyorum. Vay be şuan böyle olan varsa aşırı kıskandımmmmmmmm . Ama olabilir mi ya eşim o denli istekli olsun isterdim. Benimki henüz normal “1” . Bak şimdi kafaya takarım ben bunu
Ya çok büyük bir mevzu gibi görünsede 1 gece 3 anormal değil canım, olabiliyor. Gayet normal.. Bir hafta sonu düşün .. gece 1 de yatağa yattığınızı düşün bi o vakit münasebet yaşansa.. sonra güzel bir duş üzerine bir sigara ve türk kahvesii.. arkasından bir daha münasebet yaşadığını düşün.. ve sabaha karşı 5-6 civarı erkeğin en istekli olduğu saatler. imkansız değil tecrübe ile sabit gayet ulaşılır bir rakam
Burada insanlar sadece kendilerine yazılan şeylere cevap verebilir diye bir kural mı var ben kaçırmışım? Siz kendi hayatınızı yazdığınızda bu eleştiriye açığım anlamına gelir. Şayet eleştiri almak istemiyorsanız yazmazsınız. Konuyu ve diğer konuları okursanız genelde herkes birbirini eleştirir, yorum yapar, danışır, sorar vs vs. Sizin smacınız kendinizi anlatıp yorum yapılmamasıysa bunu yazarak belirtebilirdiniz. Sizin evli olmanız beni bağlamaz elbette ama yaşadığınız “toplumun %80lik yapısına aykırı” durumu olağan gibi göstermeniz insanlarda şok etkisi yaratabilir. Bunun biri de benim. Yadırganmak sizi neden rahatsız etti eğer sizin için normal bir durumsa? Korkmayın bu kadar lütfen. Herkesin hayatını kendini bağlar. Ama yazarsanız da cevap almaktan bu kadar rahatsız olmayın... iyi günler.Size bir şey yazmadım. Bana yazılan eleştirilere ben karar veririm tabiki de. O zaman hakaret edin bana, buna da ben karar vermeyim ne dersiniz? Burdaki konu da sizin beni eleştirdiğiniz açıdan ele alınan bir konu değil. Konudan saparak beni eleştirmişsiniz bu da anlamsız. Bir de evli olsam sizin hayatınızda ne değişecek yani? Oh yasamaengelli ne kadar da evli ve ahlaklı diyip gününüz mutlu mu geçecek? Tekrar söylüyorum kimle cinsellik yaşadığım haddinize değil. İyi günler
Bari duşu en sonunda alsak olmaz mı? 3 kere duşa girmek üşütme sebebi olabilirYa çok büyük bir mevzu gibi görünsede 1 gece 3 anormal değil canım, olabiliyor. Gayet normal.. Bir hafta sonu düşün .. gece 1 de yatağa yattığınızı düşün bi o vakit münasebet yaşansa.. sonra güzel bir duş üzerine bir sigara ve türk kahvesii.. arkasından bir daha münasebet yaşadığını düşün.. ve sabaha karşı 5-6 civarı erkeğin en istekli olduğu saatler. imkansız değil tecrübe ile sabit gayet ulaşılır bir rakam
Yok 2 defa giriyoruz 1 kere ilk münasebetten sonra 1 kere de pazar sabahı kahvaltıdan önceBari duşu en sonunda alsak olmaz mı? 3 kere duşa girmek üşütme sebebi olabilir
Hah bak o olur. Tuttum bunu. Deneyeceğim haftada birken gecede 3 isteyince benim koca afallayacak ama denemekten ne çıkar en fazla felç olurumYok 2 defa giriyoruz 1 kere ilk münasebetten sonra 1 kere de pazar sabahı kahvaltıdan önce
Yok olmuyorsun arkadaşım merak etmeHah bak o olur. Tuttum bunu. Deneyeceğim haftada birken gecede 3 isteyince benim koca afallayacak ama denemekten ne çıkar en fazla felç olurum
Hanımefendi neyden korkayım Allah aşkına Beni konunun dışında bi açıdan eleştirmişsiniz. Yadırgayabilirsiniz tabi herkes aynı bakış açısıyla yaşayamaz.Burada insanlar sadece kendilerine yazılan şeylere cevap verebilir diye bir kural mı var ben kaçırmışım? Siz kendi hayatınızı yazdığınızda bu eleştiriye açığım anlamına gelir. Şayet eleştiri almak istemiyorsanız yazmazsınız. Konuyu ve diğer konuları okursanız genelde herkes birbirini eleştirir, yorum yapar, danışır, sorar vs vs. Sizin smacınız kendinizi anlatıp yorum yapılmamasıysa bunu yazarak belirtebilirdiniz. Sizin evli olmanız beni bağlamaz elbette ama yaşadığınız “toplumun %80lik yapısına aykırı” durumu olağan gibi göstermeniz insanlarda şok etkisi yaratabilir. Bunun biri de benim. Yadırganmak sizi neden rahatsız etti eğer sizin için normal bir durumsa? Korkmayın bu kadar lütfen. Herkesin hayatını kendini bağlar. Ama yazarsanız da cevap almaktan bu kadar rahatsız olmayın... iyi günler.
Erkek arkadaşınla? Başka sorum yok. Hayatta başarılar.
Bu mesajlar saygısız biçimde yadırgadığınızı gösteriyor. Beni destekler nitelikteki mesaja ahlak yazmak edep yazmak nedir? Ne için başarılar? Kimin edebi ahlakı? kime ne demek istiyorsunuz? Ve kendinizle çelişiyorsunuz .Herkesin hayatı kendini bağlıyorsa niye yorum yapıyorsunuz hayatımla ilgili konu dışı bir şeyeAhlak,edep....
Edep ahlak dediğim şeyi bile anlamamışsınız. Sizin evlilik dışı birlikte olmanıza mi edep ahlak demişim? Geçmiş olsun gerçekten böyle anladıysanız bir daha okuyun isterseniz. Tamam siz haklısınız. Yaşadığınız hayatta başarılar diledim tekrar diliyorum başarılar... hoşşşşçççakalınHanımefendi neyden korkayım Allah aşkına Beni konunun dışında bi açıdan eleştirmişsiniz. Yadırgayabilirsiniz tabi herkes aynı bakış açısıyla yaşayamaz.
Bu mesajlar saygısız biçimde yadırgadığınızı gösteriyor. Beni destekler nitelikteki mesaja ahlak yazmak edep yazmak nedir? Ne için başarılar? Kimin edebi ahlakı? kime ne demek istiyorsunuz? Ve kendinizle çelişiyorsunuz .Herkesin hayatı kendini bağlıyorsa niye yorum yapıyorsunuz hayatımla ilgili konu dışı bir şeye
Bizim de haftada 1-2 oluyor bana da fazla gibi geliyor ama kişilerin tercihi olabiliyor demek ki uyuyup uyanmak bana da ters geliyor tuvalete zor kalkıyorum sonuçta ama ten temasını seviyorum. Az öz seviyorum bende :) 1-2 yetiyor.Valla buraları okudukça kendimden de kocamdan da şüphe ettim.
Biz evlenmeden önce ayda bir birlikte olduğumuz için günde 3-4 kez oluyordu ama evlendikten sonra haftada 2 ye filan düştü. Durumdan rahatsız değildim, kaliteli cinsellik yaşadığımızı düşünüyordum ama burayı okuduktan sonra kafam karıştı.
Bide biz yatakta sevişmeyiz hiç, hele uyuyup sevişmek için uyanmak baya ilginç geliyor bana.