Orgazm olduğunuzu nasıl anlıyosunuz ya ben yeni evliyim bilemiyorumbir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
eşim 1 kez boşalana kadar 6 kez orgazm olmuşluğum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orgazm olduğunuzu nasıl anlıyosunuz ya ben yeni evliyim bilemiyorumbir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
vajinada kasılmalar oluyor arka arkayaOrgazm olduğunuzu nasıl anlıyosunuz ya ben yeni evliyim bilemiyorum
O kasılmalar zevk de veriyor onu atlamayalımvajinada kasılmalar oluyor arka arkaya
Evet zevkin doruk noktasıO kasılmalar zevk de veriyor onu atlamayalım☺
6 kez mi nasıl oluyor bir formülü var mı özelden yazabilirsinizbir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
Bu cevap icin bende siraya girebilirim6 kez mi nasıl oluyor bir formülü var mı özelden yazabilirsiniz
bir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
O nasıll oldu yaaa6 kereebir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
vallahi oluyor, son zamanlarda en az 2 kere oluyorum, 3-4 ü buluyor, 5-6 yı bulduğu da oldu :))O nasıll oldu yaaa6 keree
özellikle üst pozisyonda öne doğru eğilerek,Neymiş şu işin sırrı bacım banada özelden açıklarmısın 6 kere nasıl oldun yav
Bu bende de işe yarıyor ama tabi kafamda 40 tilki döndüğü için anca 1 kereözellikle üst pozisyonda öne doğru eğilerek,
ana ve zevke odaklanarak
kafamda başka bir şey olursa hiç olamam ben, o ana odaklanmak gerekiyorBu bende de işe yarıyor ama tabi kafamda 40 tilki döndüğü için anca 1 kere
kesinlikle uygun pozisyon bu bende de aynısı oluyor fakat sadece bu yeterli değil erkek geç gelecek gecede 3-4 kereye gerek yok 1 kere olsun yeter 1-1,5 saatlik sevişmede 3-4 kere orgazm olabiliyorum konsantrasyon ve çeşitli atraksiyonlar önemli sadece birleşme 1-1,5 saat mümkün değil zaten.özellikle üst pozisyonda öne doğru eğilerek,
ana ve zevke odaklanarak
Katılıyorum. 40 45 dk lık sevişmede 3 4 kere boşalıyorum ama dediğin gibi pozisyon ve renk katmak şart. Dümdüz bir sevişmede 1 bile olmazkesinlikle uygun pozisyon bu bende de aynısı oluyor fakat sadece bu yeterli değil erkek geç gelecek gecede 3-4 kereye gerek yok 1 kere olsun yeter 1-1,5 saatlik sevişmede 3-4 kere orgazm olabiliyorum konsantrasyon ve çeşitli atraksiyonlar önemli sadece birleşme 1-1,5 saat mümkün değil zaten.