Bir gecede kaç kez boşalıyorsunuz siz ve partneriniz?

bir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
eşim 1 kez boşalana kadar 6 kez orgazm olmuşluğum var
6 kez mi 😳 nasıl oluyor bir formülü var mı özelden yazabilirsiniz

Çocuğumuz olsun diye keçiboynuzu pekmezi içirirdim eşime . Sonra netten macun aldım ikisini karıştırıp verdim habersiz nuri alço gibi:) belki isteğine etkisi olur diye.önce çay kaşığının ucuyla, sonra yarısı ,sonra hepsi :) baktım ki işe yaramıyor bıraktım macunu falan . Şimdi okuyunca şaşırıyorum . Günde 3..4 kez istemesi için bir ay cinsellik yaşamaması lazım adamın . Şaşırdım :eek:

özellikle üst pozisyonda öne doğru eğilerek,
ana ve zevke odaklanarak
kesinlikle uygun pozisyon bu bende de aynısı oluyor fakat sadece bu yeterli değil erkek geç gelecek gecede 3-4 kereye gerek yok 1 kere olsun yeter 1-1,5 saatlik sevişmede 3-4 kere orgazm olabiliyorum konsantrasyon ve çeşitli atraksiyonlar önemli sadece birleşme 1-1,5 saat mümkün değil zaten.

kesinlikle uygun pozisyon bu bende de aynısı oluyor fakat sadece bu yeterli değil erkek geç gelecek gecede 3-4 kereye gerek yok 1 kere olsun yeter 1-1,5 saatlik sevişmede 3-4 kere orgazm olabiliyorum konsantrasyon ve çeşitli atraksiyonlar önemli sadece birleşme 1-1,5 saat mümkün değil zaten.
Katılıyorum. 40 45 dk lık sevişmede 3 4 kere boşalıyorum ama dediğin gibi pozisyon ve renk katmak şart. Dümdüz bir sevişmede 1 bile olmaz

Valla bu biraz dedikleri gibi kapasite meselesi.
Bende aşırı istekliyimdir aktifimdir. Kendi kapasiteni eşinde kullan baştan çıkar oyna havaya sok :deli: anlata biliyormuyum.
3 4 5 6 bile yapan var canım  😘 ama tamamen aranızdaki uyum senin sunumun da önemli :KK8:
Adamı önce besle fındık fıstık tatlı falan 😂
Doğru pozisyon, ana odaklanmak karşındakine odaklanmak kontrolü eline alman da önemli dedikleri gibi 30 35 dakika da 3 4 kere boşalabilirsin. Üst üste seviyorsan illa iş sen de de bitiyor kuru kuru sunum yapma 😂

X