- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
bizim en fazla yarım saat sürüyor ön sevişmeyle,kesinlikle uygun pozisyon bu bende de aynısı oluyor fakat sadece bu yeterli değil erkek geç gelecek gecede 3-4 kereye gerek yok 1 kere olsun yeter 1-1,5 saatlik sevişmede 3-4 kere orgazm olabiliyorum konsantrasyon ve çeşitli atraksiyonlar önemli sadece birleşme 1-1,5 saat mümkün değil zaten.
Yine iyi mişBenim kocam çok meyve tatlı fındık fıstık yiyor ama o enerjiyi içinde özütüyor herhalde. İki günde bir bir kere anca yani. Çoğu zaman orgazm olmuyorum
Bence inanin eşimden biliyorumBen inanmıyorum 4 kez falan boşalabilene. Nette okuduğunuz herşeye inanmayın. En fazla iki olur oda nadir.
15 dakikada nasıl 4-5-6oluyor ya. Çok iyiymiş. Valla bu yetnekle seminer falan vermen lazım:)))bizim en fazla yarım saat sürüyor ön sevişmeyle,
sevişme 10-15 dk, 10-15 dk da üstteysem 3-4-5-6 olabiliyor,
Bilmiyorum oldu vallahi, üst pozisyonda bir kere olunca kısa aralıklarla arka arkaya oldu,15 dakikada nasıl 4-5-6oluyor ya. Çok iyiymiş. Valla bu yetnekle seminer falan vermen lazım:)))
Hamilelikten önce yok muydu ? Kaç aylık hamişsinnBilmiyorum oldu vallahi, üst pozisyonda bir kere olunca kısa aralıklarla arka arkaya oldu,
Hamilelik lohusalık bir geçsin hamilelik kaynaklı mi anlicam,
Benim orgazmim çok şiddetli değil sadece o bölgede ritmik kasılma oluyor ve devam edebiliyorum
Kişiye bağlı sanki ya ben de olamıyorum dokunmadan, ilişki esnasında dokunarak oluyorumYakınlarda bi konu daha açılmıştı, bu forumdan duydum kadinlarin bosalmasi ifadesini. Ama ne anlama geldigini bilmiyordum, nete yazdim islanmak gibi az ve yine anlamadigim bir bilgi edindim. Simdi burda bazi arkadaslarin acikladigi gibi orgazm olmak oldugunu öğrendim, teşekkür ederim:)
Cocugun erken uyumamasi, bizim de gece gec yatma durumu olmasi, zaten uykusuzluga dayanamayan yorgun bir insan olmam sebebiyle iliskiye giresim fazla gelmiyor. Gece gece dusa girmeye de useniyorum, sonra hasta oluyorum filan. Tabi benim es sikayetci. Sorunu cozmeye calisiyorum ben de. Ben istekliyken o hasta, yorgun, o istekliyken ben yorgunum, uykusuzum vs.
Açılan konulara yazmaya calisiyoruz ama yine yazalim. Yeni evlilere ve orgazm olmayan hanimlara. Ben fark ettim ki bi ustte olursam orgazm kolay oluyor, bi de eşim ustteyken ayaklarimi yukarıya dogru kaldirip omuzlarına koyunca (veya da yine o ustteyken dizlerimi büküp o kollariyla dizlerimi tutunca) kolay oluyor. Sanirim sebebi de G noktasi denilen uyarilma bölgesini uyardığı icin.
15 saatte 10 defa desem usenmedim saydımBence inanin eşimden biliyorum
8,5 aylık hamileyim, öncesini unuttum nerdeyse, aminHamilelikten önce yok muydu ? Kaç aylık hamişsinnhayırlıısıyla alırsın inşallah minik meleğini kucağına
İki ay sonrada inşallah4-5i görürsünn:)8,5 aylık hamileyim, öncesini unuttum nerdeyse, amin
inşaallah, ben bu işi öğrendim galiba,İki ay sonrada inşallah4-5i görürsünn:)
Özel gıda ya da başka bişey mi yaptın? Özelden anlatır mısın?inşaallah, ben bu işi öğrendim galiba,
Belki önceden de oluyordum ama anlamıyordum,
özelde anlatacak bir şey yok, herşeyi genelde yazdım zatenÖzel gıda ya da başka bişey mi yaptın? Özelden anlatır mısın?
orgazm değildir o. orgazm olsa duramazdın :)bir ilişkide defalarca orgazm olabilirsiniz, bunun için eşinizle gecede 2-3 kez birlikte olmanız gerekmiyor,
eşim 1 kez boşalana kadar 6 kez orgazm olmuşluğum var