Browni nedir ki 2-3 yumurta un kakao vs vs. Soslcan olcak bitecek. Toplancaksınız ya o zamana yap yesin. Hatta ben olsam o kadar çok söylediğinde yapıp "evde misin çay koy browniyi kaptım geliyorum" yazardım giderdim onda otururdum.Misafir gelicek diye yalan söylediği için sordum. Browni istedi bende gunduz gelsene hem otururuz dedim. Misafirim gelicek çıkamam sana gelemem dedi bi baktim check in yapmış avmde gezip tatli yiyor. Ya gezsin ne yerse yesin de yapmadim diye niye tavir aliyor çağırdım gelmedi
Görüşme talebinde onla bulunuyor zaten. Sürekli görüşme gezme cabasindalar. Iyi güzelde 4 gun de beraber olunmaz ki. Son dk plana davet edip gelmeyince yok sayiyolar. Browni var gel dedim gelmedi daha napiyim?
Konuyu anlamadiniz ama. Yaptigimda çağırdım o yalan soyleyerek gelmedi. Ayni şeyi ayagim kirikken eltim benden bisey istedi yaptim aradim gel diye. Bi haftada bi akşam ayirip gelmedi oyle kaldi.Browni nedir ki 2-3 yumurta un kakao vs vs. Soslcan olcak bitecek. Toplancaksınız ya o zamana yap yesin. Hatta ben olsam o kadar çok söylediğinde yapıp "evde misin çay koy browniyi kaptım geliyorum" yazardım giderdim onda otururdum.
Biz haftasonu ailecek toplanıyoruz esralarda oyle bi adet yok. Sabah akşam geziyorlar.Biz size ayak uyduramayız diyip görüşmeyi kesmek lazım ama eşin ne diyor bu konuda o da önemli
Bize bayramda gelmek istediler bayram yani herkes aile akraba ziyaretinde. Onlarda aile gezme adeti olmadigi için bizimki garip geliyor kabul edemedik akrabadayiz diye.Ya evine misafir aldi diye illa istedigi zaman da kendi misafirlige gidebilir dusuncesini kabul etmiyorum ben. Bana bu tur kadinlar cok denk geldi. Ve hicbiriyle de gorusmuyorum cok sukur. Bir gun beni seni agirladim, hoop ertesi gun size gelcez diye ariyorlar. Dur bi bismillah daha dun gorustuk. Misafirligin amaci ne? Amacindan cok saptirildi. Ben birini davet edersem falan, karsi taraftan davet gelmeden gitmem. Obur turlu hemen ertesi gunlerde "musaitseniz size gelcez" durumunu ayipliyorum.
Eşim oyle dese de eminim cekirdek al yeter desem illaki bişey yapmami isterdi. Temizlik ev işlerinde cok yardimci ama bende agirladigim insanlari guzel agirlarim evi dip köşe temizlerim salatasindan kurabiyesine ne seviyolarsa yapiyorum.Bncede kendinizi yormayin disardan biseyler söyleyin. Eger esiniz diyorsa cekirdek yeter yanina tatli yaparsiniz olur biter. Caya geliyoruz diyip yemek beklemek ayip kacar.
Cok görüsünce gercekten de b.ku cikiyor. Herkes sinirini bilmeli.
Mesela esimin cocukluk arkadasinin esiyle cok iyi anlasiyorum 3 gün arka arkaya görüsmüs olursak 4. gün ya o yada ben zamanim yok diyoruz. Biktirmamak icin. Mesafe herzaman iyidir.
Kv söyledeniz yardimci olmaz mi? Benimki misafirim gelecegi zaman yemeklerde yardim eder.Eşim oyle dese de eminim cekirdek al yeter desem illaki bişey yapmami isterdi. Temizlik ev işlerinde cok yardimci ama bende agirladigim insanlari guzel agirlarim evi dip köşe temizlerim salatasindan kurabiyesine ne seviyolarsa yapiyorum.
Bide suan hamilelik şüphesi var hatta şüpheden de öte bulantilarim başladı kasık agrim var. Daha bilmiyor kimse. O gün de napicam bilmiyorum
Kv uzak oturuyo ama. Söylesem yapar ama millet için yormam onu.Kv söyledeniz yardimci olmaz mi? Benimki misafirim gelecegi zaman yemeklerde yardim eder.
Kurabiye ve pastani pastaneden alirsin cnm illa herzaman evde yapicak degilsin ya
O beni ağırladı diye hemen ertesi hafta gelmek istiyolar biraksinlar da özleyelimŞu keki yapinda kurtulun sonuçta esrada sizi 2_3 gun agirlamis
Mesafeli olmaya çalışan benim burda. Bi hafta onlara gittiksek ertesi hafta bize gelmek istiyolar. Kabul etmeyince bi tavir bi afra tafra laf sokmalar falan. Browni siparişleri. Kadinsin bak tarifi yapOff okurken yoruldum
Ne kadar cok biraradasiniz boyle?
Ben yoruldum valla sendeki bu git gel trafiginden
Fazla muhabbet tez ayrilik getiririr
Ara verin biraz .
Mesafe iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?