Bir garip arkadaşlık

Misafir gelicek diye yalan söylediği için sordum. Browni istedi bende gunduz gelsene hem otururuz dedim. Misafirim gelicek çıkamam sana gelemem dedi bi baktim check in yapmış avmde gezip tatli yiyor. Ya gezsin ne yerse yesin de yapmadim diye niye tavir aliyor çağırdım gelmedi
Browni nedir ki 2-3 yumurta un kakao vs vs. Soslcan olcak bitecek. Toplancaksınız ya o zamana yap yesin. Hatta ben olsam o kadar çok söylediğinde yapıp "evde misin çay koy browniyi kaptım geliyorum" yazardım giderdim onda otururdum.

Görüşme talebinde onla bulunuyor zaten. Sürekli görüşme gezme cabasindalar. Iyi güzelde 4 gun de beraber olunmaz ki. Son dk plana davet edip gelmeyince yok sayiyolar. Browni var gel dedim gelmedi daha napiyim?

Biz size ayak uyduramayız diyip görüşmeyi kesmek lazım ama eşin ne diyor bu konuda o da önemli

Browni nedir ki 2-3 yumurta un kakao vs vs. Soslcan olcak bitecek. Toplancaksınız ya o zamana yap yesin. Hatta ben olsam o kadar çok söylediğinde yapıp "evde misin çay koy browniyi kaptım geliyorum" yazardım giderdim onda otururdum.
Konuyu anlamadiniz ama. Yaptigimda çağırdım o yalan soyleyerek gelmedi. Ayni şeyi ayagim kirikken eltim benden bisey istedi yaptim aradim gel diye. Bi haftada bi akşam ayirip gelmedi oyle kaldi.

Ya evine misafir aldi diye illa istedigi zaman da kendi misafirlige gidebilir dusuncesini kabul etmiyorum ben. Bana bu tur kadinlar cok denk geldi. Ve hicbiriyle de gorusmuyorum cok sukur. Bir gun beni seni agirladim, hoop ertesi gun size gelcez diye ariyorlar. Dur bi bismillah daha dun gorustuk. Misafirligin amaci ne? Amacindan cok saptirildi. Ben birini davet edersem falan, karsi taraftan davet gelmeden gitmem. Obur turlu hemen ertesi gunlerde "musaitseniz size gelcez" durumunu ayipliyorum.

Bncede kendinizi yormayin disardan biseyler söyleyin. Eger esiniz diyorsa cekirdek yeter yanina tatli yaparsiniz olur biter. Caya geliyoruz diyip yemek beklemek ayip kacar.

Cok görüsünce gercekten de b.ku cikiyor. Herkes sinirini bilmeli.

Mesela esimin cocukluk arkadasinin esiyle cok iyi anlasiyorum 3 gün arka arkaya görüsmüs olursak 4. gün ya o yada ben zamanim yok diyoruz. Biktirmamak icin. Mesafe herzaman iyidir.

Ya evine misafir aldi diye illa istedigi zaman da kendi misafirlige gidebilir dusuncesini kabul etmiyorum ben. Bana bu tur kadinlar cok denk geldi. Ve hicbiriyle de gorusmuyorum cok sukur. Bir gun beni seni agirladim, hoop ertesi gun size gelcez diye ariyorlar. Dur bi bismillah daha dun gorustuk. Misafirligin amaci ne? Amacindan cok saptirildi. Ben birini davet edersem falan, karsi taraftan davet gelmeden gitmem. Obur turlu hemen ertesi gunlerde "musaitseniz size gelcez" durumunu ayipliyorum.
Bize bayramda gelmek istediler bayram yani herkes aile akraba ziyaretinde. Onlarda aile gezme adeti olmadigi için bizimki garip geliyor kabul edemedik akrabadayiz diye.

Ben çağırdım hemen oda çağırmak zorunda mantığında. Ama her zaman insan müsait olmayabilir ya da canı görüşmek istemez. Bunu anlamasi lazim ama şuan öyle değişik bi tavirda ki arkadaslar onlara da söylemese ben cagirmazdim onlari. Çünkü artik bizi cagirmiyolar tavir aldiklari icin. Mesaj atip da yazmicam gelin diye.

Diger arkadaslara da gelmeyeceklerini soylemedikleri için kizginim onca hazirlik yapmıştım nezaketen yaz biz gelemicez diye.

Bncede kendinizi yormayin disardan biseyler söyleyin. Eger esiniz diyorsa cekirdek yeter yanina tatli yaparsiniz olur biter. Caya geliyoruz diyip yemek beklemek ayip kacar.

Cok görüsünce gercekten de b.ku cikiyor. Herkes sinirini bilmeli.

Mesela esimin cocukluk arkadasinin esiyle cok iyi anlasiyorum 3 gün arka arkaya görüsmüs olursak 4. gün ya o yada ben zamanim yok diyoruz. Biktirmamak icin. Mesafe herzaman iyidir.
Eşim oyle dese de eminim cekirdek al yeter desem illaki bişey yapmami isterdi. Temizlik ev işlerinde cok yardimci ama bende agirladigim insanlari guzel agirlarim evi dip köşe temizlerim salatasindan kurabiyesine ne seviyolarsa yapiyorum.

Bide suan hamilelik şüphesi var hatta şüpheden de öte bulantilarim başladı kasık agrim var. Daha bilmiyor kimse. O gün de napicam bilmiyorum

Eşim oyle dese de eminim cekirdek al yeter desem illaki bişey yapmami isterdi. Temizlik ev işlerinde cok yardimci ama bende agirladigim insanlari guzel agirlarim evi dip köşe temizlerim salatasindan kurabiyesine ne seviyolarsa yapiyorum.

Bide suan hamilelik şüphesi var hatta şüpheden de öte bulantilarim başladı kasık agrim var. Daha bilmiyor kimse. O gün de napicam bilmiyorum
Kv söyledeniz yardimci olmaz mi? Benimki misafirim gelecegi zaman yemeklerde yardim eder.
Kurabiye ve pastani pastaneden alirsin cnm illa herzaman evde yapicak degilsin ya

Off okurken yoruldum

Ne kadar cok biraradasiniz boyle?

Ben yoruldum valla sendeki bu git gel trafiginden

Fazla muhabbet tez ayrilik getiririr

Ara verin biraz .
Mesafe iyidir

Off okurken yoruldum

Ne kadar cok biraradasiniz boyle?

Ben yoruldum valla sendeki bu git gel trafiginden

Fazla muhabbet tez ayrilik getiririr

Ara verin biraz .
Mesafe iyidir
Mesafeli olmaya çalışan benim burda. Bi hafta onlara gittiksek ertesi hafta bize gelmek istiyolar. Kabul etmeyince bi tavir bi afra tafra laf sokmalar falan. Browni siparişleri. Kadinsin bak tarifi yap

Eğer esra nuhabbetinde yaptığınız gibi diğerlerinede yaptıysanız zamanında ondan aranıza mesafe koymuşlardır. Esra haklı gibi geldi bana. Defalarca kek muhabbeti dönmesine rağmen sürekli reddetmişsiniz alt tarafı bi browni. Ve hep kızı geri çevirmişsiniz ben olsam bende görüşmeyi keserdim kusura bakmayın

Bence diğerleri daha normal. Hani şu evli olup her zaman görüşmek için her fırsatı kullanmayanlar.. çocukluk arkadaşı falan tamam da, sonradan edinilen arkadaşlıkları da eklemek gerekirse işin içinden çıkılmaz olur.. olması gerektiği gibi olmalı bence. Bıktırmadan ama arayı da fazla soğutmadan. Allah rızası için de o browniyi yapıp çaya giderdim herhalde Esra’ya. İlk fırsatta :)

Ben böyle insanlarla görüsme taraftarı değilim.Bugün bende yarın onda şeklinde.Hem ısrarla çağırıp hem de cok kısa bir süre sonra hemen gelmek istiyorlar.Sıkılıyorlar vs.Ya ben sıkılmıyorum niye arkadaşım sıkıldı diye sürekli görüşmek zorunda kalayım.Benim de böyle bir arkadaşim var ve çok ısrarcı sürekli birarada olmak istiyo.Yok iste kısır yaptım gelin veya şu yaptığın kek cok güzel yapta gelelim,yok işte çocuklarım cocugunu özledi veya hadi piknige gidelim..Hayır diyorum alınıyor.O beni çok seviyorya (!)Offf yazarken bile sinir oldum.Bu tarz insanlarla görüşmek cok yorucu ve sonu yok sinir oldugunla kalıyosun.Sizde esrayı çok da onemsemeyin bence browniyi de sırf sizinle daha fazla bir zaman gecirmek icin bahane etmiş yoksa çok sevdiginden degil..

Siz yoruluyoraanız bencede yeter bir çekirdek bir çay.

Back
X