Bir erkek oğluyla anılır !

Sizin gibi kızları olan babalar adını sizinle duyuramamış olur ama benim gibi ayakta dimdik duran kadınların babası gurur içinde deyin . Ay sinir oldum.

(O konu sahibini savunmadım. Gidip yorumuma bakabilirsiniz. )
Tekrar bu konuya dönersek anne cahil bir anne. Dünyanın en iyi okullarınada gitse bu anneden bir cacık olmaz.

Erkek evlatlar dönüp artık yaşlılıkta ne anneye ne babaya selam bile vermiyor.. ama genede akıllanmıyor bu millet..

Canım öncelikle Rabbim evladını sana bagıslasın kız evlat candır benim yok ama nasip..oglum var hıç de ınsan oglu ile anılmaz.hayırlı duzgun evlat ıle anılır bunun da kızı erkegı olmaz..o kadın manyak sanırım baska şeyler dıcem de neyse...boyle sacma bos ınsanların dediklerine kulak asma..

Yazık ben o 4 Kıza üzüldüm. anneleri tarafından dışlanan, sevilmeyen, dışarda büyüyen yavrular. Bu kafadaki kadın yarın onları hiç istemedikleri adamlara verip okutmaz da. Topluma zor bir hayat yaşayacak 4 genç kızın evladı daha karışacak. İçim parçalandı.o pohpohlanan oğlan da hangi kızımızın başını yer kim bilir. O kadını kaynana olarak düşünemiyorum

Daha neler ya,
benım oğlum var 2 aylıkken boşandık. Oz babası onu hıc gormedı 9 yasına gırecek. Oyle olsa ayrılmazdık madem. Konu erkek kız degıl, ınsanlar çocuk sevmeyı gerçekten nasıl sevmeyı bılmıyorlar hayret edıyorum.
Benımde hıc kızım olmayacak mesela, 2 oğlum var . Allah torunlarımda yasatır ınsallah sağlıkla

Böyle konuları okuyunca harakiri yapasım geliyor.
Kadın sadece cahil değil arkadaşlar aşırı bencil ve hastalıklı.
Hastalıklı çünkü kafasında erkeği ilahlaştırmış böyle söylersen tövbe haşa der ama icraati bu yönde.
Bencil çünkü bir adamla evliliğini sağlamlaştırmak için dört tane hayat yakıyor ama bilmediği bir şey var bir adama on erkek doğur tüm malını mülkünü yedir senelerce hizmetini yap ama karşısında karakter koyamazsan o adam sana asla değer vermez sadece bedava bir köle olduğundan hayatından uzaklaştırmaz neyse sinirleniyorum ben böyle konularda az daha yazarsam ban yerim.....

Allah allah hangi bölge acaba? Benim 4 oplum var millet bana acıya acıya bir hal oldu, kızın olsaydı arkadaşın olurdu diyerek. Bütün ailem, eşimin ailesi komşu ve arkadaşlarım.(bu da saplıklı değil tabii de) herkes herşeye karışır boşver

Evlilik ne zamanla başlayan aşağı çekme süreci çocuk ne zaman , normal doğummu yapacaksın , emziriyormusun , ikinci ne zaman , bir tanede kız/erkek yap teee mezara girene kadar sürüyor memnun etmenin yolu yok takma .

Erkek evlatlar dönüp artık yaşlılıkta ne anneye ne babaya selam bile vermiyor.. ama genede akıllanmıyor bu millet..

Akıllananı var sandığınız gibi değil.
Bir akraba var. Erkek çocukları kadının uyuşturucusu gibi öyle bağımlı takıntılı vs.
Kocaman kadın geçen gün ağlıyor. Sebebi kız çocuğunun olmamasıymış. Çok masum geliyor ama ardından gelen cümle şu: kız çocuğum olsaydı bize ve oğullarıma bakar çekip çevirirdi. Ona bir şey olsa oğulları ne olacak? Evlenmemiş oğluşu ne yaparmış? Kafa bu yani.

Ç.ü.k delisi cahil bir komşu hiç kafana takma...
Iyi demişsin hatta senin eşin 4 kiza kadar iyi dayanmış seni boşamamış deseydin sinirim tepeme çıktı...
Mevlam evladinda hayırlısını versin kızı erkeği olur mu hiç.

Çık ama çok var böyle düşünenler . Allah kız isteyene kız , erkek isteyene erkek versin ve hakkıyla bakabilsinler . Aksi halde çoğunlukla o çocuklar ruhsal açıdan sıkıntılar çekiyorlar .

Geçen iki erkek torunu olan bir kadın kızıma imrenerek baktı.keşke biri kız olsaydı kızlar hayırlı oluyor dedi.tabi erkeği kızı yok.Allah sağlıklı hayırlı evlat versin.ama 4 kızdan sonra o erkek çocuk o kadının sınavı olur bence.kızları atmış resmen.ileride kızlarına muhtaç etmez umarım oğlu onu

Evliliginin devamı o 5. çocuğa bağlı olan biri yüzünden kendini üzme bosver. Herkes karşıyi kendi gibi görür.
Öyle bir ortamda büyüyen erkek ileride eş ve aile babası olduğunda maalesef burada acilan konuların sebebi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…