- 30 Mart 2018
- 148
- 172
- 23
- 30
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
(O konu sahibini savunmadım. Gidip yorumuma bakabilirsiniz. )Annesine vir vir konusuyor. Okuma yazmasi yok diyor kucumsuyo o diger konudaki kadin. Ama bu bahsettigimiz erkek delisi olmus c.ku var diye erkege onem veriyor. O anaki okumamis kendi okumadigi icin kizini okutmus. O ana 50 60 yasindadir belkide. Eskiden okulmu vardi. Bu anaya bakin simdi erkekle ilgileneyim diye kizlari kapiya atmis
Bu anne cahil zaten bir c.k icin yavrularini sokaga atmis. Diger anneye cok uzuldum ama(O konu sahibini savunmadım. Gidip yorumuma bakabilirsiniz. )
Tekrar bu konuya dönersek anne cahil bir anne. Dünyanın en iyi okullarınada gitse bu anneden bir cacık olmaz.
Canım öncelikle Rabbim evladını sana bagıslasın kız evlat candır benim yok ama nasip..oglum var hıç de ınsan oglu ile anılmaz.hayırlı duzgun evlat ıle anılır bunun da kızı erkegı olmaz..o kadın manyak sanırım baska şeyler dıcem de neyse...boyle sacma bos ınsanların dediklerine kulak asma..Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Yazık ben o 4 Kıza üzüldüm. anneleri tarafından dışlanan, sevilmeyen, dışarda büyüyen yavrular. Bu kafadaki kadın yarın onları hiç istemedikleri adamlara verip okutmaz da. Topluma zor bir hayat yaşayacak 4 genç kızın evladı daha karışacak. İçim parçalandı.o pohpohlanan oğlan da hangi kızımızın başını yer kim bilir. O kadını kaynana olarak düşünemiyorumDün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Allah allah hangi bölge acaba? Benim 4 oplum var millet bana acıya acıya bir hal oldu, kızın olsaydı arkadaşın olurdu diyerek. Bütün ailem, eşimin ailesi komşu ve arkadaşlarım.(bu da saplıklı değil tabii de) herkes herşeye karışır boşver
Erkek evlatlar dönüp artık yaşlılıkta ne anneye ne babaya selam bile vermiyor.. ama genede akıllanmıyor bu millet..
Ç.ü.k delisi cahil bir komşu hiç kafana takma...Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?