Bir erkek oğluyla anılır !

Eşim en çok kızımız olacağını duyunca mutlu oldu doktora kız de diye rica ettiğini bilirim erkek oğlanlar falan anılmaz erkekte kadında kaliteli sağlıklı düşünen çocuklar büyütürse anılır. Boşver takılma.

Kızların eline düşünce görür o oğlanı kızı

Size bunları söyleyen kadının tek vasfı muhtemelen üreme yapmaktır ve bu mantıkla kocası 2 erkek doğuracak bir kadın bulursa da onu boşar. Edepsiz, saygısız, hadsiz biri ben bile sinirlenfim.Ne ucuz, ne çirkin insanlar var ya! Otursun da isminin anılmadığı kızların eline kalacağı günü beklesin.

Oglum var ve bosandim. Erkek cocukla bosanmanin ne alakasi varmis? Nasil bir kafasi var? Ne yiyor ne iciyor o kadin anlamadim. Bu nasil mantik.

A siz boşandınız mı? En son aranız kötüydü bu konuyla ilgili bişey görmem tekrar barıştınız sanmış sizin adınıza sevinmiştim. Konunuza dönersek o erkek çocuğu çok çektirecek o kişiye el üstünde tutmaya devam etsin.

Ne saçma!!! Hiç mi erkek çocuğu olup ta boşanan yok.Erkeği kayıran da çok kızı kayıran da. Evlat evlattır bu nasıl cahilliktir ya.

Cahil bir kadinmiş. Hani tamam bir erkek ogluyla ovünür anlarimda kadini bilemiyorum. Hepsini sen dogurdun sonucta ben asla ayrim yapmam kiz erkek farketmez. Onemli olanda bu zaten

Bende başlığı gorunce araplardaki künye adetinden bahsedeceksin sandım. Onlarda hani Ebu .... Şeklinde oğlunun ismi kullanılıyor ya babasına :)
Ama bu anlattığın zır cehalet. Bu erkek meraklılarına da yaslanıp elden ayaktan düşünce o beğenmedikleri kızları bakacak da neyse...

Hamileyken cinsiyetini soranlara kızım olacak diyince olsun o da evlat peşi erkek olur diyolardı Aslında iki tarafta kız olacak diye sevinçten çıldırmıştık bazı kendini bilmezler hala o kafada ne yazıkki.

Yazık, zavallının biriymiş. Bu zihniyetin içinde her kız doğumunda eziklenmiş, muhtemelen kuma geririlme riski geçirmiş bir kadınımız. O fikri ona dikte edenler neler yaşattılar acaba bu süreçte. Memleketimizin bazı kesimlerinde en çokta kırsallarda yaşanır sanıyorum böyle şeyler.
Kız çocuk sahibi olmak nasıldır bilmiyorum benim oğullarım var ama bi kızım olsaydı neler yapardım, nasıl bakardım süslü püslü...
Ama o kucağıma getirildiği ilk an varya bebeğin kız olmuş erkek olmuş kimin umrunda
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

Cahil desem cahile hakaret...
Evlat kelimesinin anlamını 5 çocuğa rağmen anlayamayan beyinsizliğine de ayrı şaşırdım. Ne berbat kafalar...

Anneye cahil denmez yorumlarının uçuştuğu bir konuyu okuyalı yarım saat oldu.
Gayette annelerde cahil olabiliyormuş. Tam bu konuya benzer bir örnek vermiştim.
Bu konudaki anne tam zırcahil başka bir şey değil. Annelikle alakalı değil. Bu konuda bahsi geçen anne insanlıktan nasibi almamış.
O kız çocuklarının geleceğine yazık. Resmen kenara atılmış. Kendilerini zorlamazlarsa heba olacak hayatlar. Biz en fazla üzülüyoruz onlar.
En güzeli bu kadınla görüşmeyin dert etmeyin. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

1 kız evlat için eşim de ben de neler yapardık...
Evlilik çok kutsal bir müessese ve insan ömrünü geçirebileceği, sevdiği beraber eğlendiği, güldugunde mutlu olduğu insanı arıyor ve evleniyor.
Evliliği üremek için meşru bir araç gören insanlar da var saygılıyım. Ama bir kadının çıkıp da erkek evlatla ovunmesini aklım almiyor. Sen kadınsın nasıl kendi cinsiyetini hor görürsün.
Üzüldüğüm o 4 kız biliyorlar evde istenmedikleri icin yatılı kuran kursuna yollandiklarini. Omur boyu bu keder içlerinde yaşayacaklar belki dinden soğuyacaklar. yazık. Biz evimizde minik bir kız sesi koşması gülmesi hatta ağlaması için nelerden vazgeçiyoruz. (tabi erkek de farketmez yanlış anlasilmasin).
.
.
Tabi kime anlatasın o hanıma bunları anlatsam ya sen kısırsın kocan seni boşar der.

Annesine vir vir konusuyor. Okuma yazmasi yok diyor kucumsuyo o diger konudaki kadin. Ama bu bahsettigimiz erkek delisi olmus c.ku var diye erkege onem veriyor. O anaki okumamis kendi okumadigi icin kizini okutmus. O ana 50 60 yasindadir belkide. Eskiden okulmu vardi. Bu anaya bakin simdi erkekle ilgileneyim diye kizlari kapiya atmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…