- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kızların eline düşünce görür o oğlanı kızıDün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Oglum var ve bosandim. Erkek cocukla bosanmanin ne alakasi varmis? Nasil bir kafasi var? Ne yiyor ne iciyor o kadin anlamadim. Bu nasil mantik.Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Yazık, zavallının biriymiş. Bu zihniyetin içinde her kız doğumunda eziklenmiş, muhtemelen kuma geririlme riski geçirmiş bir kadınımız. O fikri ona dikte edenler neler yaşattılar acaba bu süreçte. Memleketimizin bazı kesimlerinde en çokta kırsallarda yaşanır sanıyorum böyle şeyler.Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Annesine vir vir konusuyor. Okuma yazmasi yok diyor kucumsuyo o diger konudaki kadin. Ama bu bahsettigimiz erkek delisi olmus c.ku var diye erkege onem veriyor. O anaki okumamis kendi okumadigi icin kizini okutmus. O ana 50 60 yasindadir belkide. Eskiden okulmu vardi. Bu anaya bakin simdi erkekle ilgileneyim diye kizlari kapiya atmisAnneye cahil denmez yorumlarının uçuştuğu bir konuyu okuyalı yarım saat oldu.
Gayette annelerde cahil olabiliyormuş. Tam bu konuya benzer bir örnek vermiştim.
Bu konudaki anne tam zırcahil başka bir şey değil. Annelikle alakalı değil. Bu konuda bahsi geçen anne insanlıktan nasibi almamış.
O kız çocuklarının geleceğine yazık. Resmen kenara atılmış. Kendilerini zorlamazlarsa heba olacak hayatlar. Biz en fazla üzülüyoruz onlar.
En güzeli bu kadınla görüşmeyin dert etmeyin. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?