• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek oğluyla anılır !

2 oglum var üçüncuyu kiz dogurtturamadilar gitti .
:deli:
Kız oglan ne farkeder Allah vicdan versin ,sevgi ,saygı versin.Beni de kimseye muhtac etmesin .Huzurevleri de öcü degil sosyal tesis .Bir de huzurevi düşmanlari var .

Cahillik gerçekten çok kötü.
Sanıyor mu ki bu böyle ypaınca o erkek çocuk iyi birisi olacak? O erke kçocuk sadist, kendini beğenmiş olacak ve bir sürü kadının hayatını karartcak. Hem oğlunun hem de kızlarının hayatını mahvediyor haberi yok.

Böyle konuları okuyunca harakiri yapasım geliyor.
Kadın sadece cahil değil arkadaşlar aşırı bencil ve hastalıklı.
Hastalıklı çünkü kafasında erkeği ilahlaştırmış böyle söylersen tövbe haşa der ama icraati bu yönde.
Bencil çünkü bir adamla evliliğini sağlamlaştırmak için dört tane hayat yakıyor ama bilmediği bir şey var bir adama on erkek doğur tüm malını mülkünü yedir senelerce hizmetini yap ama karşısında karakter koyamazsan o adam sana asla değer vermez sadece bedava bir köle olduğundan hayatından uzaklaştırmaz neyse sinirleniyorum ben böyle konularda az daha yazarsam ban yerim.....
Evet,böyle kız çocukları oğlana giden yollarda kaldırım taşı yapılıyor ne yazıkki.
Onları çiğneye çiğneye oğlana kavuşup büyütüyorlar,sonra da kızım gelsin de bize baksın,hizmet etsin diye kapılara bakıyorlar.Ve o kapılar genelde açılıyor yine,kız evlat işte,merhametli oluyor.
Yaşlı bir kadın demişti ki bana"biliyorum kızım beni hiç sevmiyor"
Fakat arayıp soruyordu kızı,kadın öldüğünde de"annemsizlik çok zor"dedi ağlayarak.
Bu cümleyi erkekler kurmaz,içinde bile hissettiğini sanmam,istisnalar hariç.

Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Bende erkek severim ama kizimla esit yani oglanida kocam beni bosamasin diye degil) veya erkek dogurmus diye de degil sadece erkek cocuklarni seviyorm

Deseydin ya erkek olunca altın mı sı..yor diye
Benimde iki kızım var hep bana da derler bi tane daha yap erkek olsun diye he he der geçerim Allah hayırlı evlat versin
Kız da Allahtan erkek te Allahtan

Bizim buralarda bi laf var, cahile laf anlatmak camla taharet alıp g.tü yardırmak diye :))) ay afedersiniz ama kadın tam o kıvamdaymış. Gerrriiizekaaalııııı diye bağırasım geldi.

Bu meller yüzünden bu hödük erkekler hiç bitmiycek. Halbuki yarın hasta olsa oğlu değil kızı bakcak. Rezil zihniyetliler.

Muhtemelen kocası erkek doğuramazsa boşanmak istiyordu e doğuruncada garantilemiş oldu kendince yani hayatta tek başarısı erkek çocuk doğurmak olan birinden başka cümleler beklemek saçma olur. Kızları kullanır kullanır oğluna hizmet ettirir. Sonrada gidip o kızlardan medet umarlar.

Allah akıl fikir versin.
Keşke doğursa da bitse çocuk büyüyüp evlenince gelini erkek doğurmadiginda virr vir Devam...

Sorsaydin erkek doğurunca madalya mı takmışlar.

O erkekdiye bağrına bastığı evlat gün gelir ağzına s......ken, kız diye başından atttığı kızlarından medet umacak çok yakındaki senelerde.Sen üzme canını.Anlattıkları karacahil safsatası.Senin muhatap bile olman hata.
Hayatta bence evlilik önemli ama en önemlisi evlat ve evlat yetiştirmek

Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Onun sucu yok boyle cehaletle muhabbet kurup yetmeyip bunu takipta bu mecraya tasiyan seni suclu buldum Bu zihniyet yarin kocama bakiyordan girer eve erkek aliyordan cikar toplumda bosanmis kadini f...e ilan eden zihniyetin ta kendisidir bunlar ne demeye caya corbaya mudahil olursunuz sakin ay nerden bileyim muhabbetine girmeyin muhit oturan insanlar gidilen mekanlar giyim kusam yasam sekli az cok fikir veriyor soguk uzak durmak kisinin yararinadir bunuda az cok herkes bilir

Yil 2018 insanlar kadinda olsa erkekte olsa sadece dunyaya biraktiklari iyi insanlarla anilirlar cinsiyetleri ile degil
Saglikli ureme organina sahip her birey urer mevzu uremek degil sonrasi,vicdanli merhametli,insan evladi durust bireyler yetistirebilmismi sokakta hirsiz arsizda cok onlarida sonucta bir kadin dogurdu birilerinin Erkek evladi onlarida aniyoruz nahos sekilde ama aniyoruz sonucta
Valla hastaneler 5,6 cocuklu ama biri kapisindan gecmeyen hastabakicilarin eline kalmis yasli insan dolu Allah herseyin hayirlisini ama en cok evladin hayirlisini nasip etsin herkese

Bunların ilk seferinde erkek çocukları olsa da daha fazla üremeseler keşke..yazık o kızlara..
Sacmalama elaleme hava atmali benim su adet oglum bar heyheyhey kizli erkekli (yarin damatli gelinli) kendine baktirmali biri bakmazsa biri bakmali kendini garantiye almasi lazim para olmazsa 5,6 nin verdigi ile 1 inki aynimi? olurda (genelde dogurduktan sonra cocugun 7 yas sonrasi ehemmiyeti olmaz salar basina) hirsiz arsiz uyusturucu vs olupta olürse hapse duserse geriye baska cocuk kalmali olay tamamen cikar ve elalem uzerine kurulu bor zihniyet cocuk sadece araci bireyligi vs yok
Hic ureyemeseler keske ama napican iste hayat

Hindistanda ultrason ile cinsiyet tespiti yapılmıyor, bebeğin cinsiyetini doğumda öğreniyolar. Neden? Çünkü kız bebekleri öldürüyorlar, bundan korumak için de cinsiyeti doğumda öğreniyorlar.

Cehalette bence aynı seviyedeler...

Back