• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek oğluyla anılır !

Yazık kadının 4 kızı varmış. Üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Böyle bir durumda ben farkedince fikirleriniz için teşekkür ederim iyi günler diyip uzaklaşıyorum. Öneririm.

Benim dedem bizim hep kız olmamız için dua edermiş.Babam da iyi ki kızlarım olmuş der.Kendimden biliyorum erkek çocuğu hayırsız oluyor diyor.Ben de ileride kızım olsun istiyorum.Bizim ailede bir gariplik var herhalde
Evladın kızı erkeği yoktur. Hayırlı hayırsız evlat olabilir ama bu cinsiyete bağlı bir durum değil.

Laf sokmaktan, düzgünce anlatmaktan anlamaz böyleleri. Zaten anlayacak olsa böyle kara cahil düşünceleri olmaz. Görüşmeyin, komşunuz hayatınızda olması gereken çok elzem biri değildir sanırım.

Onlara cinsiyet kromozomunu erkeğin verdiğini anlat diyeceğim ama cahille tartışmaya girmek boşa zaman kaybı...

Tabii ki değil ama çoğunlukla erkeklerde gördüm ben bu hayırsızlığı:)
Böyle konularda genelde erkek çocukları gömülüyor. Evlat ayrımı yapılmaması gerektiğini söyleyip kız çocuk erkek çocuktan daha evladır gibi şeyler söyleniyor. Kızı olmayanlar da buna içerleyebilir.

Böyle konularda genelde erkek çocukları gömülüyor. Evlat ayrımı yapılmaması gerektiğini söyleyip kız çocuk erkek çocuktan daha evladır gibi şeyler söyleniyor. Kızı olmayanlar da buna içerleyebilir.
Ben gömmüyorum ama kızlar daha anaç bu konuda annelik duygusundan dolayı.

Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Böyle insanlarla tartışmaya bile girmeye değmez çünkü akıl var fikir yok.. 3 oğlum var ve ilk çocuğumda doktor erkek dedi diye oturup aglamistim.Kizim olmasini çok istemiştim. Etrafta ooo sırtın yere gelmez 3 erkek evlat , eşin seni el üstünde tutuyordur diye salak salak düşünceler .... Her seferinde cevap vermekten bıktım düşünce değişmiyor.

Cok net karacahil olduklarini dusunuyorum. Bir insanda da en onemli sey beyin o da sizde yok deseydiniz keske.

Malesef ayrimciliga karsi gbi gorunup kendilerinin o cahil kadindan farklari kalmadigini anlamiyorlar biri demis kizlarimin tirnagini on erkek cocuguna degismem diye.bende oglumun tirnagini on kiza degismem.bu erkek oldugu icin degil evladim oldugu icin boyle.

Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Ne düsünecegim, yatılı kuran kursuna gönderilen 4 tane kız cocugunun halini düsünüyorum.

Ailesinin başından savdıgı, görmezden geldigi cocukların başına geliyo ne geliyosa bu yatılı kurslarda. Hasta ruhlu insanlar önemsenmeyen, aranıp sorulmayan, sahiplenilmeyen, ailelerinin bi kenara attıgı çocukların kokusunu anında alıyolar. Kimsenin dinlemedigi, inanmadıgı, o yüzden ne isterlerse yapabilecekleri avlar olarak görüyolar bu cocukları.

Sonra gelsin saglıksız ve yetersiz kosullarda bi hayat, siddet, kötü muamele, taciz, tecavüz, üstlerine kapı kitlenip yangında can veren yavrular...

Kadın için diyebilecegim tek sey beynini kemiren virüsler keske yumurtalıklarını da kemirseydi de üreyemeseydi, bu zihniyetle 5 cocugun günahına girmeseydi.

Rabbim önce sağlıklı sıhhatli hayırlısını versin benimde bir oğlum var ama eşimle boşanma aşamasındayız ama hep kızımın olmasını istedim çünkü ilerde erkekler değil kızlar sahip çıkıyor ailesine
Asla boyle dusunmeyin hayirli olmanin kizi erkegi yok cevremde bizzat ornekleriyle gordum kadij bekar yasiyor dort odali evde asansorlu bina annesi seker hastaligindan ayaginda yara var alti merdiveni bir saatte cikuyor doktora gidip gelirken kucucuk evde geliniyle ogluyla yasiyodu kizida annesini kovup duruyodu erkek arkadasini rahat alamiyomus eve annesi olunca diye.hatta kadin suan bir sure tekerlekli sandalyeye bagli oglu altini temizliyor gelini ayagina pansumannyapiyor.bir dieride kadin 80 yasinda bir kizi var bosanmis ama annesin istemiyor arada gelip goruyor annesi yataga bagli.oglu bakiyor hastameye goturuyor yemegini yapiyor.yani demem o ki cinsiyetle hayirli hayirsiz die degerlendirme yapmayiniz

Ciddiye alıp surda konu açmaya bile değmez sağlıksız anne evlat ilişkisi egoist yetiştirilen oğlan çocuğu kadınları kendine köle olarak görmekten fazlasını yapamayacak malesef bir erkek de annesinin yetiştirme şekliyle anılır. Yazik çocuğa hayır ileride onunla evlenecek kıza daha yazik.

Bu kendini bilmez cahil pipi düşkünlerine ne anlatsanız da boş. Kendi cinsini eziyor farkında olmadan. Üzülürüm üzülürüm o kız çocuklarına üzülürüm .Yazık o evlatlara. Siz gereken cevabı vermişsiniz .Maalesef bazı hemcinslerimiz şu zamanda bile erkek çocuk diye ölecek. Çevremde de var erkek annesi olunca çıldırıyorlar, sonra her yere instagram profiline falan 'oğlan annesi, erkek annesi' yazıp tam bir gerizekalı seviyesine düşüyorlar. Önemli olan bebeklerin cinsi değil anlamıyorlar.

Allahtan 5. Çocuk erkek olmuş yoksa napardı acaba :işsiz:

Sinirlenmeye değmez, cehalet işte ne olsun.

ayyy sünger bob ya :D
ben olsam gulerım
kafaya bak yazık boylelerı de var dunya da ıste
ne yaparsın dunyaya denge ıcın bocek de var asalak da var surungen de var bırde oylelerı var ıdare etcez

takılmayın o süpersonige

Evladın kızı erkeğimi olur Gerizekalılar ya .
Sinir oldum oğlum var .
Bizim ailede kız düşkünü ..
Ailede kız yok bizdekilerde tersine laflar söylüyor ayar oluyorum kız evlat bakarda kız evlat sahip çıkarda ..
Bende diyorum birincisi bana baksın diye doğurmadım ..
İkincisi evladın kızı erkeği olmaz ..
Bir daha da öyle laf edilen yerlere gitmemeye özen gösteriyorum .
Çocuğumu şimdiden böyle ortamlarda bulundurmak istemiyorum .
Bunlar hep Cehaletten

Back