Bir derdim var

evet aynı apartman olabilir onun bile bin tane zorluğu varken aynı ev asla olmaz.
hastalık bela vs olmadığı sürece sakın kabul etme. kimsesi olmasa sadece kendi olsa her yere sıpar ama o kadar çocuk var..

eşine net bi şekilde kesinlikle istemediğini belirt. sakın taviz verme.

benim babanem yıllardır yalnız yaşar çocukları gelip giderler sürekli ama akşam olunca herkes evine..Eli ayağı tutuyor sanırım altlı üstlü oturmayı da kabul etmişsiniz daha ne ? sakın aynı evde yaşamayı kabul etmeyin çok pişman olursunuz

bu şekilde üstünüzde baskı oluşturup sizi bir evde oturmaya zorlayamazlar
sakın kabul etmeyın bence de art niyet var
kirayı siz ödeceğiniz halde neden annnesi başka ev istemezmiş ?
ayrıca herkes çözüm sunmuş çağırmışlar niye oğlumda oğlum ?
ve ayrıca kızı ile oturuduğu yerde otursa ne olur sanki kocası ölünce illaki bi yere sığınmak mı gerek ? kızı varmış oğrlu varmış başka işte ?
lütfen kesinlikle kararlı olun kabul etmeyin
bunu acıklı hale getirmesinler bu kadar evinde otursa olmuyor mu ya
ne güzel demişsiniz işte yakın oturalım madem diye bence art niyet var
kabul etmeyin çok pişman olursunuz size yerleşirse bide anlaşamazsanız kurtulmak imkansız olur

vallahi billahi ya
düşündüklerimi bir bir yazmışsınız bu kadar güzel anlatılır

değil mi ? sanki kadın ortada kalmış ya bunu illaki biri yanına mı alması gerek ?
oturamıyor mu oturduğu yerde ? hadı yalnız degıl kızı da var ?

resmen vicdan yaptırıp yanlarına aldıracaklar
hayır kirayı bunlar vereceği halde kaynana neden hayır diyor ? ben oğlumun yanında kalırım derken oğlunun yanında birde karısı var ama değil mi ?
sanki vicdansız konu sahibi ne güzel kirasını da vereceklermiş ve yakınına gelmesini istemiş işte daha ne ?
mtluluk sakın kabul etmeyin lütfen dik durun sizin vicdanınızla sömürü yapıyorlar kanmayın siz yanlış yapmıyorsunuz
birde kirayı biz ödeyeceğiz neden istemiyorsun diye sordunuz mu kaynanaya ?

oturdukları yerden niye taşınmak zorunda bu kadın onu anlamadım ben ?

''Kizin evinde kalinmaz,ayip '' lafini zamaninda hangi akilli cikardiysa yillaar geciyo ,zihniyet degismiyo Cok yazik.

Zaten kadının kızına hayır ben sadece oğlumun yanın da kalırım
deyişinden niyetini anlayabiliyoruz.
Aynı binaya hayır demesinin tek nedeni de
bu. Oğlunun gel bizimle yaşa daha doğrusu yaşayın demesini bekliyor
2 tane de kardeş var çünkü.
Kızıyla kalamaz çünkü el oğlu ne der.
Ama oğluyla kalabilir
el kızı ne derse desin vız gelir tırıs gider :)

Aklı başında hiç bir kadın zaten var olan düzenini
bozarak, hem evli çocuğuna
hemde birlikte yaşadığı çocuklarına bunu yaşatmaz.
Yaşatmak istemez.
Konu sahibi ve eşi kadar diğer 2 çocuğun da
huzurunu bozacaklar ama kimin umrunda.
Kaynanaya günah ortada kalmasın
illa ki başında bir erkek olmalı, baba yoksa erkek çocuğu!
16 yaşında ki erkek çocuğu sayılmaz ama :)
Evi olmalı, geliri olmalı. Birde gelin varsa tadından yenmez.

allah fırsat vermesin inşallah

kv yavaş yavaş tam kv moduna girmeye başlıyor. dikkatli olun bence. bide bişey merak ettim. bu kadar telaşeli durum içinde 7 ayda ne ara hamile kaldınız maşallah

son cümleye bayıldımmm :))) çok haklısınız

aynı eve gecme. vicdanın rahat olsun cok güzel bir iş yapıyorsun. sakın sakın yüzünü yumuşatma. şimdi tatlı kv yarın canavar kv olur. ayrıca kadına da yaşam alanı bırakın yaa.. onun evi düzeni olsun. o diyor gel bana o teki diyor bana gel. yalnz da kalabilir ki yalnız da degil kızı varmış yanında.. evde illla bir erkek ve 5 kişi olmak zorunda degil ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…