- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şanslısınız böyle bi eşiniz olduğu için,Kızlar benim sorunum aslında eşimin ailesi ile beraber oturmamak her bayan gibi normal bir durum. Biz nişanlıyken düğünümüze 2 ay kala eşimin babası akciğer kanseri teşhisi konuldu. Tedaviler falan derken 1 ay önce kaybettik. Biz de evleneli 7 ay oldu. Daha çok yeniyiz.
Eşimin ailesinin bir mal varlığı yok. Kirada oturuyorlar. Dükkanları vardı iş yapmıyordu yıllarca babası hastalanınca dükkanda devredildi.
Eşim en büyükleri bir kız kardeşi var oda evli ve kayınvalidesiyle oturuyor.
Bir erkek kardeşi daha var oda 16 yaşında lisede okuyor şehir dışında bu yıl onu buraya aldıracaklar.
Bir de 8 yaşında kız kardeşi var.
Evet biliyorum çok zor bir durum bu.
Eşimi çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum. Bende babamı kaybettim aynı hastalıktan 3 yıl önce ama ben en küçük kardeşim hepimiz evliyiz annemin evi var ve teyzemlerle aynı apartmanda gözüm arkada değil. yakınım gidiyorum sürekli.
Evlendiğimizden beri bir izin günümüzde evde yada bir etkinliğimiz olmadı hep onun ailesi ya da hastanede idik. bir de iş çıkışları oradaydık. Evi otel gibi kullanıyorduk yani.
Ama eşim çok iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur. Temizlik de yemekte bensiz bir yere gitmez.
Babası vefat etti biz orada kaldı doğal olarak 1 hafta. Evleri de bize otobüsle 15 dk. Sonra evde annesi ile kız kardeşi yalnız kalacaktı. Büyük evli olan kız kardeşi nöbetleşe kalalım dedi sizde kalın biz de kalalım. ALLAH var kız bizden çok kalıyor ve ilgileniyor. Biz 4 gün neredeyse orada kaldık. Evde hiç vakit geçiremez olduk. Adem bana annemleri yanıma almak istiyorum dedi. Ben olmaz anca altlı üstlü otururum dedim. Tamam dedi ev aradık bizim bir kaç kat altımızda bir daire kiraya verilecek. K.validem istemedi oranın kirası çok ben nasıl vereceğim ki kirayı biz verecektik. İstemedi. Şimdi ev tutuldu. Vefat edeli 2 ay oldu.
Eşimin dayısı bir yandan ben kardeşimi yanıma alırım. diyormuş. Teyzesi bir yandan ben yanıma alırım demiş. Eşim hepsine olmaz demiş. Kız kardeşi de 2 gün önce kaldığı gün ben seni yanıma alıcam evi müteahhite vereceğiz bana daire düşecek dubleks olanı biz alırız sen üst katta olursun otururuz demiş. K.validemde olmaz ben anca oğlumun yanında kalırım demiş. Kız kardeşi de seni yanına çağırdı mı demiş. Oda yok çağırmadı demiş. Dün eşime anlatıyor cep telefonunda eşimde sonra konuşuruz demiş ve kapatmış. Gece annesinde kaldık yatmadan anlattı bana bir şey diyemedim kapattım dedi. Bende hiçbir şey demedim. Sabah da işe giderken yatağı toplarken pijamamı kaldırmış nereye kaldırdın dedim bugün de kalıcaz ya dedi. ben bugün eve gideriz diye düşündüm dedim. O da kardeşi için annemle tartışmışlar ya gelmez şimdi o dedi.
Çok uzun anlattım ama konuya hakim olmanızı istedim. Ben istemiyorum. ve ben istemiyorum diye eşim de istemiyor. ama çok üzülüyor. üstüne çok geliyorlar. ne yapmam gerekli ? İnanın çok mutsuzum.
madii yönden karsılanacaksa aynı eve gecme sonucta bir kişide degil kardesleride var yarın birgün seninde cocuklarım olacak patlarsın. istediği kadar konussun kaynanandaKızlar benim sorunum aslında eşimin ailesi ile beraber oturmamak her bayan gibi normal bir durum. Biz nişanlıyken düğünümüze 2 ay kala eşimin babası akciğer kanseri teşhisi konuldu. Tedaviler falan derken 1 ay önce kaybettik. Biz de evleneli 7 ay oldu. Daha çok yeniyiz.
Eşimin ailesinin bir mal varlığı yok. Kirada oturuyorlar. Dükkanları vardı iş yapmıyordu yıllarca babası hastalanınca dükkanda devredildi.
Bir erkek kardeşi daha var oda 16 yaşında lisede okuyor şehir dışında bu yıl onu buraya aldıracaklar.
Eşimi çok iyi anlıyorum. Çok zor bir durum. Bende babamı kaybettim aynı hastalıktan 3 yıl önce ama ben en küçük kardeşim hepimiz evliyiz annemin evi var ve teyzemlerle aynı apartmanda gözüm arkada değil. yakınım gidiyorum sürekli.
Evlendiğimizden beri bir izin günümüzde evde yada bir etkinliğimiz olmadı hep onun ailesi ya da hastanede idik. bir de iş çıkışları oradaydık. Evi otel gibi kullanıyorduk yani.
Ama eşim çok iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur. Temizlik de yemekte bensiz bir yere gitmez.
Babası vefat etti biz orada kaldı doğal olarak 1 hafta. Evleri de bize otobüsle 15 dk. Sonra evde annesi ile kız kardeşi yalnız kalacaktı. Büyük evli olan kız kardeşi nöbetleşe kalalım dedi sizde kalın biz de kalalım. ALLAH var kız bizden çok kalıyor ve ilgileniyor. Biz 4 gün neredeyse orada kaldık. Evde hiç vakit geçiremez olduk. Adem bana annemleri yanıma almak istiyorum dedi. Ben olmaz anca altlı üstlü otururum dedim. Tamam dedi ev aradık bizim bir kaç kat altımızda bir daire kiraya verilecek. K.validem istemedi oranın kirası çok ben nasıl vereceğim ki kirayı biz verecektik. İstemedi. Şimdi ev tutuldu. Vefat edeli 2 ay oldu.
Eşimin dayısı bir yandan ben kardeşimi yanıma alırım. diyormuş. Teyzesi bir yandan ben yanıma alırım demiş. Eşim hepsine olmaz demiş. Kız kardeşi de 2 gün önce kaldığı gün ben seni yanıma alıcam evi müteahhite vereceğiz bana daire düşecek dubleks olanı biz alırız sen üst katta olursun otururuz demiş. K.validemde olmaz ben anca oğlumun yanında kalırım demiş. Kız kardeşi de seni yanına çağırdı mı demiş. Oda yok çağırmadı demiş. Dün eşime anlatıyor cep telefonunda eşimde sonra konuşuruz demiş ve kapatmış. Gece annesinde kaldık yatmadan anlattı bana bir şey diyemedim kapattım dedi. Bende hiçbir şey demedim. Sabah da işe giderken yatağı toplarken pijamamı kaldırmış nereye kaldırdın dedim bugün de kalıcaz ya dedi. ben bugün eve gideriz diye düşündüm dedim. O da kardeşi için annemle tartışmışlar ya gelmez şimdi o dedi.
Çok uzun anlattım ama konuya hakim olmanızı istedim. Ben istemiyorum. ve ben istemiyorum diye eşim de istemiyor. ama çok üzülüyor. üstüne çok geliyorlar. ne yapmam gerekli ? İnanın çok mutsuzum.
Kızlar sağ olun yorumlar için. Kv. yatalak değil. Ben zaten aynı evde kesinlikle kalamayacağımı belirttim eşime. Biliyor kendisi. Ama evet üstüne gidiyorlar eşimin sahip çıkamıyorsun gibisinden. Dün aksam iş çıkışı uğradık oturduğu evin bahçesi var ufak oraya eşim domates biber fidesi getirtiyor çanakkale 'den dikiyor annesi oyalansın diye dün yine fide getirmiş. Diktik falan. Kv. diyor ki ''biz bu bahçeyi de giderken götürürüz herhalde '' dedi. Eşim. ''nereye gidiyorsun ki ?'' dedi. Kv. bir şey demedi. sonra görümcem geldi yemek yiyoruz. onunda evi yeniden yapılacak ya ev bakıyor bitene kadar. Diyor ki seni bekliyorum anne nerede tutacaksınız ev altlı üstlü oturacaksınız ya bende ona göre yakınlarda tutucağım diyor. Eşimde sinirlendi dedi ki ''anne ben sana ev buldum aynı apartmanda niye gelmedin şimdi bana yok taşınalım falan diyorsun'' dedi. Kv. '' oranın kirası çok oğlum ben nasıl oturayım orada'' dedi. Eşimde nereye gidersen git o fiyattan aşağıya kira bulamazsın burası güzel yusuf 'ta gelecek yalnız değilsin. Burada otur para biriktirelim dedi. Kv. bir şey demedi. Öyle yani benim sinir olduğum bunlar insana vicdan yaptırıyorlar. Özellikle eşim çok vicdanlı onunla öyle güzel oynuyorlar ki . Geçen yemek yedik evimizde eşim evi temizledi biraz bende çamaşırları hallettim gittik annesine oda bizi bekliyormuş yemeğe. Hadi dedi yemek yiyelim. Eşim biz yedik anne siz yiyin biz çay içeriz dedi. Kv. niye yediniz dedi. Biz bugün gelmiycektik evimizde vakit geçirektikte gelelim dedik yine bakalım ne yapıyor ? dedi. Kv. niye gelmiyorsunuz ki ben sizi bekledim yemeğe diyor. ben yemekleri ısıtırken pilavı ıstıma kızım ben ne yicem tek bişey yiyemem dedi. bende anne tek değilsin ki kızınla yiyeceksin hem pilav çocukta yesin sadece yemek mi yicek dedim. Kv. tamam o zaman hadi ısıt . dedi. Sonra yemek yerlerken ben gündüzde bir şey yemedim sizi bekledim diyor eşim de anne sen deli misin niye yemiyorsun ? diyor. ne bilim tek bir şey yiyemiyorum diyor :d
Senin yaptığın bir şey yok ortada , oğlu sonuçta kirayi vericekmiş neyi uzatiyorki ? Ben olsam geçer otururum bu annelerin bu erkek sevdasi nedir hala anlamiyorum madem peşinden ayrilmicaksan ne diye evlendiriyorsun. . . Bence eşin annesini ikna etsin ve altli ustlu oturun yuva ustune yuva kurulmaz. Neticede annesidir ama , şuan hali vakti yerinde. Bence eşinle konusup ikna etmeli annesini sonra ucu sana dokunur .Kızlar benim sorunum aslında eşimin ailesi ile beraber oturmamak her bayan gibi normal bir durum. Biz nişanlıyken düğünümüze 2 ay kala eşimin babası akciğer kanseri teşhisi konuldu. Tedaviler falan derken 1 ay önce kaybettik. Biz de evleneli 7 ay oldu. Daha çok yeniyiz.