Ben zannetmiyorum böyle bir şeyi , insan neden sırf dalga olsun diye böyle bir siteye üye olup kafasından bişeyler uydurur ki bence böyle insanlar yoktur aramızda ben sanmıyorum
bende bazen düsünmüyor degilim.. ama yinede yorumumu yazarim.. gerisi ona kalmis bisi gülermi aglarmi orasi beni ilgilendirmez..
Zaten yorum yazdigim konular önce bana inandirici gelmesi lazim onun disindada abuk subuk konulara ben yorum yapmam..
Burdaki hatunlarla biz cin gibiyiz evelallaaaaahhh yakaladıkmı agız dolusu laf yiyior. sanırım köşedende öyle gülecek hali kalmıor.
ne hikmetse de sanırım dişiliğin verdiği ön seziyle sıppadanak yakılaıoz o densizleri klava:
hee yakalayamadıklarımız gözden kaçanlarda oluyodur muhakkak ama; o onun vicdanına kalmıs. ben burada bulunma gereğim olarak yorumumu yapar baska konuya gecerim
bencede vardır.hiç aklıma gelmemişti ama okuyunca düşündüm.
acaba erkeler bu siteye üye olup dalga geçiyorlarmıdır? onlar yapar yapsa yapsa .bende biraz abarttımmı kızlar?
yukarda yazdım zaten, kaynanaydı, eşin ilgisizliğiydi bazı bazı herkesin yaşadığı şeyler...
Ama vallahi bazı başlıklar o kadar absürd geliyor ki, gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
bende birçoğuna "yok artık bunuda dert die yazmış"" ee ne varki bunda" dediğim bazı paylaşımlar görüyorum.şunu düşünmek lazım buraya yazan lar aynı eğitim seviyesi aynı yaşam tecrübesi aynı yaşam tarzına sahip değil,sanıyorum bu sebepten dolayı bazı yazılanlara şaşkınlıkla karşılıyoruz :)
bence öyle yapanların kendi kişiliksizlikleri benim bi çok derdimi burda açarım burda çare ararım ki eğer yapanlar varsa problemli kiişiler olduğuna inanıyorum
ne zamandır bu başlığa uğramamıştım, almış başını gitmiş, hepinize yorumlarınıza teşekkürler kızlar, konu kapatılabilir, yoksa dönü dönüp teşekkür etme ihtiyacı hissediyorumkaydirigubbakcemile3
bilmem bunu yapan varsada ruh hastasidir bence....ne derdi olabilirki burdakilerlede alay etsin.....aslinda haklisin bir iki kisi konu acmis cok sasirdim hikayeye yorum yazdim ertesi gün konuyu kaldirmis:)yada günlerce ugramiyo evet sanki dert benim...bunu yapan toplumda kabul görmemis sanal alemde hirsini cikaran dengesizlerdir
bunu yapan varsada yazıklar olsun demekten başka bişe bişey gelmiyor elden
haklısın belkide sanal ortam derdim var diyene iyilikle yaklaşırken dediğin gibi o bize kıs kıs gülmesin sonra
ama gerçekci olmayanlar belli ya yazdıklarıyla çabuk ele veriyorlar kendilerini bence
burda bu tür yazılara rastladımda teselli yerine daha gerçekçi olması gerektiğini yazmışımdır hatta hiç inandırıcı gelmiyorlar çünkü
zaten konu açılıyor dahada görünmüyorlar madem derdin var dertleş paylaş konuş ne diye ortadan kayboluyorsun ki