• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var mı? Gerçekten(!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet malesef oluyo başı boş insanların yaptığı bi terbiyesizlik diye düşünüyorum
bi kaçtane rastlamıştım böyle konulara ve hakkaten foss cıktılar

dikkatimi bişi çekti
genelde hep aynı seneryo üzerinden gidiliyo
ve konuyu acan yeni üye ya ilk yada 2.-3. msjı oluyo

bu dediğini yapacak kadar akıl sağlığını ve ALLAH korkusunu yitirmediklerini umuyorum...

evet malesef oluyo başı boş insanların yaptığı bi terbiyesizlik diye düşünüyorum
bi kaçtane rastlamıştım böyle konulara ve hakkaten foss cıktılar

dikkatimi bişi çekti
genelde hep aynı seneryo üzerinden gidiliyo
ve konuyu acan yeni üye ya ilk yada 2.-3. msjı oluyo

Haklısın, bende buna dikkat ettim, yeni üyelere önyargılı bakmak gibi olmasınyerimseniben

Özellikle arkası yarın gibi konular oluyor, gelişmeleri bekliyoruz hepimiz falan, dert sahibi de yavaş yavaş gelişmeleri anlatıyor günlerce uzuyor konu, işte o zaman ben de denaryo olduğunu düşünüyorum.

Haklısın, bende buna dikkat ettim, yeni üyelere önyargılı bakmak gibi olmasınyerimseniben

yok tabiki ön yargılı bakmıyorum
ama çok dikkatimi çekti seneryo gibi hissetiğim konuların sahipleri yeni üye :)

süper bi konuu bende kesinlikle böyle düşünüyorumm:):)
bazıı konuarı sanki hikaye okur gibi okuyorumm... buna 2 kez şahit oldum yanii bilemiyorum ne kadar haklıyım ama bence çok yanlış burda onlarca insan derdine derman olmaya çalışıyo, eğer yapan varsa çok büyük bi haksızlık...
kknın hiç bir üyesine yakıştıramam ben böyle bişeyii:):)

Bazen cikiyor arada, cokta belli ediyorlar kendilerini ama bence cok nadir. genelde arkadaslar ciddi ciddi dertlerini yaziyorlar bence. Paylasmak, akil almak bazen rahatlatiyor. Basligi acip bir daha cevap yazamamis olmak, yazilanin dogru olmadigi anlamina gelmiyor ki...
Hem derdin kucugu buyugu olmuyor malum. Herkesin derdi kendine buyuk...
Yoksa dunyanin bir kosesinde bombalar altinda inim inim inleyen insanlar varken, diger bir kosesinde aclikla savasan, bir deri bir kemik insanlar varken... Belki cogunuz gormussunuzdur o fotografi, odul aldi hani. Minicik bir yavru, iki buklum, derisi kemiklerine yapismis, az ilerde akbaba olmesini bekliyor...
Simdi bunlarin yaninda hangimizin derdi dert, degil mi?
Ama oyle olmuyor iste, dunya donuyor, insanlar oluyor, doguyor....
Kimimiz hayata son bir nefes tutunmaya calisirken, kimimizin eline cop batmasi dert oluyor cunku basinda ne sikinti varsa sana o buyuk gorunuyor...
Takilmayalim, bence bunlara,
Hem dalga gectigini zanneden ancak kendini aldatir, bizim de azicik zamanimizi calar o kadar...

süper bi konuu bende kesinlikle böyle düşünüyorumm:):)
bazıı konuarı sanki hikaye okur gibi okuyorumm... buna 2 kez şahit oldum yanii bilemiyorum ne kadar haklıyım ama bence çok yanlış burda onlarca insan derdine derman olmaya çalışıyo, eğer yapan varsa çok büyük bi haksızlık...
kknın hiç bir üyesine yakıştıramam ben böyle bişeyii:):)
ıyi, paranoyak değilmişim,oley!kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar ne demek istediğimi anlamanıza sevindim. Yanlış anlaşılmaktan hep korkarım çünkü.
Yazan herkese tek tek cevap veremedim, ama hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum
a.s.:enbuyukkk:

bencede dalga geçen kendini anlatır iyi niyeti suistimal eder yarın birgün başına gerçekten bişey gelirse kimse yardımcı olmaz olamaz zaten..............

bu benimde bircok kez aklıma geldi bircok mesajda ama ben görevimi yaparak fikrim olan konulara elimden geldiğince yazmaya devam ettim. çünkü burada bulunmamızı gerektiren amac bu. öyle değil mi?
egerki öyle bişide yapıyolarsa onları sadece vicdanlarıyla basbasa bırakmak düşer bize.
hayat bu ya birgün belki bu topluluktaki fikirlere ihtiyacı olacagı bir sorunla karsılasır. ve biz inanmadıgımız için onu bir basına bırakıveririz.
yalancı coban hikayesi hepimize ders olsun bence...

öyle yapanlar öncekendi hallerine acısın gülsünler böyle bi aptallık yaptıklarına göre vahim durumdalar demektir..............

elbette böyle bir durum söz konusu olabilir...
sanal dünya burasi kimin ney oldugunu sadece yorumlarindan anlayamayiz...
yani "yalan dolan" anlatanlarda vardir...
ben konulari okuyorum ve eger ki o insanin samimiyetine inaniyorsam cevap yaziyorum...
eger ki bana inandirici gelmiyorsa yada bir karisizlik seziyorsam zaten ilgilenmiyorum pek...
ama burda cogu acilan konularin sahici olduguna inaniyorum...
inanmak istiyorum...
gercekten ufak bir seye bile cok kafa yoran insanlarimiz var..
bende bunlardan biriyim...
ve anlatinca belki biraz abartiyor olabiliriz bu yüzden gercekci gelmeye bilir...

a.s.

Bunları yapan var mıdır ? Bence vardır fakat kimileri zevk olsun eğlensin diye yapıyorlardırda kimileride var çok hüzünlü bir olay yazıyor yazdığı yalana kendiside inanıyor ve bu psikolojinin içine giriyorlar bunalıma dahi girebiliyorlar ve sürekli yalan söylüyorlar farkında olmadan zorunlulukmuş gibi. Bu hastalıktır çok psikoloji alanında kitaplar okuduğum için biliyorum. Böyleleri varsa kendilerini biraz dinlemeleri biraz objektif olmaları yetecektir. Bunun kurtuluşuda var bir psikiyatristten yardım alması yeterli olacaktır. Bunun belirtmemin sebebi burda varolduğunu düşünmem sakın yanlış anlaşılmasın olmayabilirde sadece hislerim varolduğunu söylüyor o kadar.

bende zaman zaman yalan yanlis seyler yazildigini hemen anliyorum.altinci his dedikleri sey cok kuvvetli bende,amaaa baktimki tutarsizliklar var aciklamalarinda hemen sappadanak yaziyorum valla,sen surda bunu yazmissin veya hani öyle degil böyleydi diye ve o konu sahibinden ses cikmiyor birdaha.ne demek yani insanlarin burada iyi niyetlerini kimse suistimal etmesin.dün yine öyle birsey oldu hemen yüzüne vurdum valla.kk da yalana dolana yer yok.kötükedihüso

bende bazı başlıkları okurken bunu hissediyorum herkes için bunu diyemeyiz elbette yapanlar mutlaka vardır...

Bunları yapan var mıdır ? Bence vardır fakat kimileri zevk olsun eğlensin diye yapıyorlardırda kimileride var çok hüzünlü bir olay yazıyor yazdığı yalana kendiside inanıyor ve bu psikolojinin içine giriyorlar bunalıma dahi girebiliyorlar ve sürekli yalan söylüyorlar farkında olmadan zorunlulukmuş gibi. Bu hastalıktır çok psikoloji alanında kitaplar okuduğum için biliyorum. Böyleleri varsa kendilerini biraz dinlemeleri biraz objektif olmaları yetecektir. Bunun kurtuluşuda var bir psikiyatristten yardım alması yeterli olacaktır. Bunun belirtmemin sebebi burda varolduğunu düşünmem sakın yanlış anlaşılmasın olmayabilirde sadece hislerim varolduğunu söylüyor o kadar.
Valla bunu bende hissediyorum, kendi uydurduğu senaryoya o kadar kaptırıyo ki, gerçekten o olayı yaşadığını sanıyor galibakaydirigubbakcemile3

böyle birisini biliyorum bu sitede
yazdığı yalana kendinide inandırıyo ve sürekli gündemde durma çabasındaşakkıdı

bazı yazılar oluyor..seneryo diyemiyorum ama kendi yalanına kendi inanmış diyorum.bu da eğlence için değil psikolojiyle alakalı bir durum olabilir.ama bence çoğunlukla doğruları yazıyorlardır.çünkü insanlık hali kiminin vakti olmuyor,kiminin neti yok,ve herkes farklı olduğu için herkesin de derdi bize farklı gelebiliyor..

yorum yapan arkadaşlarımız bişi kaybetmez....

öyle yapanlar öncekendi hallerine acısın gülsünler böyle bi aptallık yaptıklarına göre vahim durumdalar demektir..............

aynen katılıyorum yaptıklarını normal açıdan gözden geçirirlerse anormalliklerini anlarlar öyle yapanlar

Back