F
forga
Ziyaretçi
- Konu Sahibi forga
-
asıl en büyük dert onların ki değil mi??
sanal alem diyerek klavye arkasına saklanıp abidik gubidik hayat hikayeleriyle kişiliğini pratiğe dökmek ve onu ciddiye alıp derdine derman arayanlara kıskıs gülmek en büyük ruh hastalığıdır bana göre
Ya arkadaşlar başlıkların çoğu çok sahici zaten, ne bileyim kadın kaynanasından muzdarip, eşim ilgisiz falan diyor bunlar olası normal, bazen hepimizin yaşadığı dertler ama bazen bakıyorumda "yok artık bu kadarda atılmaz ki kardeşim" diyorum. Benim gibi hisseden var mı merak ettim. Yoksa tek paranoyak üye ben miyim? kaydirigubbakcemile3
Hayat bu herkesin bir derdi tasası var kendince. Ama bu bölüme bakınca "hadi canım sende" dediğim oluyor bazen. Bazı başlıklar çok senaryo geliyor bana. Siz de bazen öyle hissediyor musunuz? Mesajlar arasında tutarsızlıklar, başlığı açıp günlerce hatta bazen hiç başlığa uğramamalar vs... vs... Bazen biz "ah canım güzelim" diye şefkat gösterirken başlık sahibi kıs kıs gülüyor olmasın. Siz ne dersiniz? Paranoyak mıyım neyim?kaydirigubbakcemile3
Ya arkadaşlar başlıkların çoğu çok sahici zaten, ne bileyim kadın kaynanasından muzdarip, eşim ilgisiz falan diyor bunlar olası normal, bazen hepimizin yaşadığı dertler ama bazen bakıyorumda "yok artık bu kadarda atılmaz ki kardeşim" diyorum. Benim gibi hisseden var mı merak ettim. Yoksa tek paranoyak üye ben miyim? kaydirigubbakcemile3
Olabilir tabii neden olmasın?
Herşey bir senaryo olabilir, ya da olmayabilir, nerden bilebiliriz ki?
Ama gerçekten senaryo olanlar, ilerleyen sayfalarda genellikle çelişkili yorumlarla ortaya çıkıyor zaten..
Öyle olsa da ne farkeder, yapanlar utansın?
Yani sana vakit ayırıp, yorum yazanlarla eğlenmek gibi bir fantazin varsa, buyur bu da bizden olsun sana.
KK hizmeti..
Yok canım ben neden yorum yazanlarla eğleneyim, tam tersi diğer üyelerle eğlenenlere, senaryo başlıklar karşı bu başlık...
Bazen yorum yapıpta "ya boşuna yorum yazmışım sallıyo bu kadın" dediğim oldu yani
ben iyimserim bu konuda.buraya yazan arkadaşların,yalandan yazdıklarına inanasım gelmiyor.ama her şey de olduğu gibi,mutlaka bir iki tane bu şekilde yalandan yazanlar çıkar,çıkıyordurda tabii.napalım biz de bilemeyiz ki dimi.onların vicdanlarına kalmış artık ne diyelim :)
öyle bile olsa ben çok umursamıyorum bu durumu açıkçası
senaryo bile olsa benim sorunum değil karşıdakinin saçma kişiliğidir ben ne yapayım
denizim güneşim ne güzel söylemiş bu da bizden bir kk himeti olsun
zaten hayal gücü sınırlarını zorlayan bir konuysa da yorum yapmam olur biter
Valla bende eşim ve ailesiyle ilgili bir kaç konu açtım .Çok zor zamnlarımda kk dan akıl aldım.''canım kıymam sana '' diye başlayan cümleler bani okadar rahatlattı ki ben şahsım adına söyleyeyim bişi söliyeceğim zaman tartışacağım zaman sözü 2 değil 3 kere düşünüp öyle hareket ettim. Bana çok yardımcı oldu kk hanımları, ama öle senaryolar yazıp dalga geçenleride vicdanıyla baş başa bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?