evet malesef oluyo başı boş insanların yaptığı bi terbiyesizlik diye düşünüyorum
bi kaçtane rastlamıştım böyle konulara ve hakkaten foss cıktılar
dikkatimi bişi çekti
genelde hep aynı seneryo üzerinden gidiliyo
ve konuyu acan yeni üye ya ilk yada 2.-3. msjı oluyo
Haklısın, bende buna dikkat ettim, yeni üyelere önyargılı bakmak gibi olmasınyerimseniben
ıyi, paranoyak değilmişim,oley!kaydirigubbakcemile3süper bi konuu bende kesinlikle böyle düşünüyorumm:):)
bazıı konuarı sanki hikaye okur gibi okuyorumm... buna 2 kez şahit oldum yanii bilemiyorum ne kadar haklıyım ama bence çok yanlış burda onlarca insan derdine derman olmaya çalışıyo, eğer yapan varsa çok büyük bi haksızlık...
kknın hiç bir üyesine yakıştıramam ben böyle bişeyii:):)
Valla bunu bende hissediyorum, kendi uydurduğu senaryoya o kadar kaptırıyo ki, gerçekten o olayı yaşadığını sanıyor galibakaydirigubbakcemile3Bunları yapan var mıdır ? Bence vardır fakat kimileri zevk olsun eğlensin diye yapıyorlardırda kimileride var çok hüzünlü bir olay yazıyor yazdığı yalana kendiside inanıyor ve bu psikolojinin içine giriyorlar bunalıma dahi girebiliyorlar ve sürekli yalan söylüyorlar farkında olmadan zorunlulukmuş gibi. Bu hastalıktır çok psikoloji alanında kitaplar okuduğum için biliyorum. Böyleleri varsa kendilerini biraz dinlemeleri biraz objektif olmaları yetecektir. Bunun kurtuluşuda var bir psikiyatristten yardım alması yeterli olacaktır. Bunun belirtmemin sebebi burda varolduğunu düşünmem sakın yanlış anlaşılmasın olmayabilirde sadece hislerim varolduğunu söylüyor o kadar.
Bunları yapan var mıdır ? Bence vardır fakat kimileri zevk olsun eğlensin diye yapıyorlardırda kimileride var çok hüzünlü bir olay yazıyor yazdığı yalana kendiside inanıyor ve bu psikolojinin içine giriyorlar bunalıma dahi girebiliyorlar ve sürekli yalan söylüyorlar farkında olmadan zorunlulukmuş gibi. Bu hastalıktır çok psikoloji alanında kitaplar okuduğum için biliyorum. Böyleleri varsa kendilerini biraz dinlemeleri biraz objektif olmaları yetecektir. Bunun kurtuluşuda var bir psikiyatristten yardım alması yeterli olacaktır. Bunun belirtmemin sebebi burda varolduğunu düşünmem sakın yanlış anlaşılmasın olmayabilirde sadece hislerim varolduğunu söylüyor o kadar.
öyle yapanlar öncekendi hallerine acısın gülsünler böyle bi aptallık yaptıklarına göre vahim durumdalar demektir..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?