• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var mı? Gerçekten(!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen öyle arkadaşım....:enbuyukkk::nazar:

Canım başlıktaki diğer mesajlarımı oku lütfen, bu bölüm tabii ki insanların dertleşmesi için var, çoğunada inanıyorum zaten, yani burada daha önce derdini dile getirenler alınmasın, lafım onlara değil. Ama bazı başlıklar senaryo ya da senaryo olduğu sonra ortaya çıkıyo, insan gıcık olmaz mı yani...
Anladınız siz beni işte

senaryo olduğunu hissedilen konu ya gerçekse..
bu durumda konuyu açan arkadaş daha da fazla üzülmüş olmaz mı?
konuya yorum yazmadan sadece atıyorsun demek; sorun küçük veya büyük daha da yaralamaz mı insanı?

eğer sahici gelmiyorsa ya yorum yapılmaz ya da illa yorum yapılacaksa, istenilen yazılıp sonrada dalga geçmeden ben fazla inanamadım dersin.

yoksa girip sadece bu senaryo, sen atıyorsun, ben bu diziyi izlemiştim, kitabın sonu böyle bitiyor demek çok acımasız oluyor bazen..

senaryo yazanlar mutlaka açık veriyorlar bence. çünkü havaya girip ,fazlaca abartıyorlar.sengözlerimebaksanab.. işte, o zaman bir çok kişiden ,tepkiler, başlıyor .
çekirge misali bir sıçrıyorlar 2 sıçrıyorlar 3 cüde ,yakalanıyorlar.
foyaları çıkıyor.:oklava:...............

heh işte onları diyorum ben, vakit harcayıp okuyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sonra sonra bi bakıyoruz ki rol kesilmiş :1shok:

olabilir tabi neden olmasin sonucta sanal bir ortam ama boyle yapmis olabilir bu onun hastalikli ruhudur demek o kadar umutsuz bir ruh hali varki bu yola basvurmus ama iyi niyetle yazilan mesajlari goruyorsa azicik insanligindan yalanciligindan utanir

Burada böyle senaryo yazanların varlığına bende inanıyorum. Zamanında açılmış bir konu vardı, bayan eziyet gördüğünü, elinden hiçbir şey gelmediğini falan yazmıştı. Bende kardeşim internete girebiliyorsun ama demiştim, ara polisi kurtul demiştim. Şimdi bu bayanın doğru yazdığına nasıl emin olayım. İnternette fink atacaksın ama eziyet gördüğünü bizlerden başkasına söyleyemeyeceksin yada buna imkanın olmayacak. Yani inanılır bir durum değil.
Artık ben inanmadığım konulara yorum yapmamaya başladım. Zaten böyle senaryolar yazanlar öncelikle kendilerini kandırıyorlar.

senaryo olduğunu hissedilen konu ya gerçekse..
bu durumda konuyu açan arkadaş daha da fazla üzülmüş olmaz mı?
konuya yorum yazmadan sadece atıyorsun demek; sorun küçük veya büyük daha da yaralamaz mı insanı?

eğer sahici gelmiyorsa ya yorum yapılmaz ya da illa yorum yapılacaksa, istenilen yazılıp sonrada dalga geçmeden ben fazla inanamadım dersin.

yoksa girip sadece bu senaryo, sen atıyorsun, ben bu diziyi izlemiştim, kitabın sonu böyle bitiyor demek çok acımasız oluyor bazen..

Aslında bundanda bi ders çıkarması gerekmez mi insanlar benim başlığımı sahici bulmuyor demekki bende bi gariplik var başka bi pencereden bakmalıyım diyebilir.
bi de bu olay KURTLAR VADıSı ni sevmiyorsan izleme, kumanda elinde gibi bişey değil ki, bire bir iletişim içindeyiz, ve burası KK, yani birbirimizi daha çok sahipleniyoruz. ınsanları aptal yerine koymak hoş değil yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada böyle senaryo yazanların varlığına bende inanıyorum. Zamanında açılmış bir konu vardı, bayan eziyet gördüğünü, elinden hiçbir şey gelmediğini falan yazmıştı. Bende kardeşim internete girebiliyorsun ama demiştim, ara polisi kurtul demiştim. Şimdi bu bayanın doğru yazdığına nasıl emin olayım. İnternette fink atacaksın ama eziyet gördüğünü bizlerden başkasına söyleyemeyeceksin yada buna imkanın olmayacak. Yani inanılır bir durum değil.
Artık ben inanmadığım konulara yorum yapmamaya başladım. Zaten böyle senaryolar yazanlar öncelikle kendilerini kandırıyorlar.

haklısın benimki sadece bu konulara inan üyelere karşı bi sorumluluk hissi sanırım, "yazmayın ya atıyo işte" diyesim geliyor kaydirigubbakcemile3

Hımmm...
Yanlış hatırlamıyorsam 1 defa inanmamıştım ben burada açılan bir konuya..
Abla kardeş beraber kardeşin derdini KK 'da çözmeye çalışıyorlardı..
Kardeşin çektiği sıkıntılar karşısında biz aileye sığınma,boşanmak,polis vs. gibi çözümler önerirken abla sürekli "siz nereden bileceksiniz" gibi ilginç cevaplar veriyordu..
Ayy ne uzamıştı o konu,gündemi bayaa meşgul etmişti zamanında..kaydirigubbakcemile

Ben hiç olamaz inanmıyorum dediğim bi konuyla karşılaşmadım.

olabilir her çeşit insan var bu dünyada ama yapacakta bişeyimiz yok malesef herkesin kendi vicdanı Çok üzgünüm çoook

yalan olsa ne olacak ki..
benim için hiçbirşey değişmez..biz burda insanlık yapıp ona yardımcı olmaya çalışıyoruz
o dalga geçtiğini sanıyorsa o tamamen onun problemi
bizle alakalı hiç bir durum olmaz...

yalan olsa ne olacak ki..
benim için hiçbirşey değişmez..biz burda insanlık yapıp ona yardımcı olmaya çalışıyoruz
o dalga geçtiğini sanıyorsa o tamamen onun problemi
bizle alakalı hiç bir durum olmaz...

Haklısın ya, "seni seviyorsam bundan sana ne" durumu :dilcikar:

kişi kendini kandırır benim mesaj yazmakla elim aşınmazki
ama bende bazen böyle hissediyorum ya birşey yazmıyorum yada söylüyorum hiç inandırıcı değil diye

Buna ihtimal vermek istemiyorum ! bir insan niye uydurmasyon senoryalar kursun ? kursada amaç ne ? :uhm:
yani burada ona destek olmaya çalışan insanların yorumlarına kıskıs gülecek bir insanın beyin yaşı olsa olsa 4 veya 5 olur diye düşünüyorum ! :1closedeyes:
walla uydurmasyon da olsa heralde bunlar hayatın gerçekleri biz de okur tecrübe kazanırız, yorumları okur, bunları beyin notumuza kaydederiz belki ilerde luzum olur.. :1rolleyes:tabi Allah yaşatmasın hiçbirine kötü bişey ! :1no2:

Hayat bu herkesin bir derdi tasası var kendince. Ama bu bölüme bakınca "hadi canım sende" dediğim oluyor bazen. Bazı başlıklar çok senaryo geliyor bana. Siz de bazen öyle hissediyor musunuz? Mesajlar arasında tutarsızlıklar, başlığı açıp günlerce hatta bazen hiç başlığa uğramamalar vs... vs... Bazen biz "ah canım güzelim" diye şefkat gösterirken başlık sahibi kıs kıs gülüyor olmasın. Siz ne dersiniz? Paranoyak mıyım neyim?kaydirigubbakcemile3

kesinlikle vardır böyle yapanlar
hatta uydurma hikaye yazanlar bende düşünüyorum bazı konuları okurken bunu
ama samimiyet bir şekilde geçiyor gerçekleri yazanlardan alıyorsunuz bunu
yapıp gülen varsa da acizliğine gülsün...

bazılarının dert dediği şeyler yüzünden afedersin gözlerini çıkarasım geliyor..geçen gün bir tanesi oğlu ismini beğenmiyormuş diye ben napcam diye feryat ediyordu..oehhhh yuh dedim yani..bu kadar dert sahibine hakaret....:kızgın: umarım çok büyük dertleri olanların ki yalan olsa diyorum ki inşallah hiç yaşamamış olsunlar...öteki türlü sallayıpta dalga geçmek kendi zavallılıkları...

bazılarının dert dediği şeyler yüzünden afedersin gözlerini çıkarasım geliyor..geçen gün bir tanesi oğlu ismini beğenmiyormuş diye ben napcam diye feryat ediyordu..oehhhh yuh dedim yani..bu kadar dert sahibine hakaret....:kızgın: umarım çok büyük dertleri olanların ki yalan olsa diyorum ki inşallah hiç yaşamamış olsunlar...öteki türlü sallayıpta dalga geçmek kendi zavallılıkları...

Ay alemsin valla:roflol::roflol:
Doğru bi de dert diye saçma sapan şeyler yazanda oluyo

Hayat bu herkesin bir derdi tasası var kendince. Ama bu bölüme bakınca "hadi canım sende" dediğim oluyor bazen. Bazı başlıklar çok senaryo geliyor bana. Siz de bazen öyle hissediyor musunuz? Mesajlar arasında tutarsızlıklar, başlığı açıp günlerce hatta bazen hiç başlığa uğramamalar vs... vs... Bazen biz "ah canım güzelim" diye şefkat gösterirken başlık sahibi kıs kıs gülüyor olmasın. Siz ne dersiniz? Paranoyak mıyım neyim?kaydirigubbakcemile3

yok canım paranoyak değilsin bence...a.s
benimde çoğu zaman aklıma geliyor...
bazı konular eğlence amaçlı,ilgi çekme ve yahut ego tatmini için açılıyor...:mymeka:
Anladığım andada dalga geçiyorum yalan değil...
:icecream:

olabilir neden olmasın...
bazı konular bana da inandırıcı gelmiyor...

Amaannn o zaman da bir teşekkür de onlara gelsin. Bizim hayal gücümüzü genişlettikleri için.sırnaşık şey Çok umursamaz gördüm kendimi...:1closedeyes:

Back