- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Gel öpjem. Bende de yok merak. Herkes tarafından kınanıyorum. Kaynanam olacak kadın bir şeyi de merak et diye tripleniyor. Anam olacak kadın ne meraksızsın diye küsüyor.
Gerçi yok ya meraksız değilim, insan hayatları dışında her şeyi merak ediyorum. Bir tek insanlar ne yemiş ne içmiş nereye gitmiş ne zaman sıçmış kim kime ne demiş kısmını merak etmiyorum.
Anam nasıl buldu ki nickini. Ne oldu peki ne dedi? Gizli sekmeden girsenize yahu ben daha bir kez bile normal sekmeden açmadım burayı :)
Tahmin etmiştim bilmediğini, bi şirin bi resmi konuşmalar
Bi gün eşim denen kişi nickimi bulup, hesabımdan yazdığım herşeyi önüme dökünce yeni hesap açtım ben de
Siz gizli mi takılıyonuz?
Benimki biliyor burayı, üyeliğimi falanı filanı.
Hatta son konumda kavga ettikti onu yazdımdı; okumuş buradan, evin içinde sohbetle özürle gönül almaya çalışıyordu. Bi de ona sinirlendimdi "Okuyorsan okuduğunu belli etme la, senle konuşacak olsam sana söylerim, kızlarla konuşuyoruz biz salça olma" diyerekten. Kardeşim de Şukufe'yi okumaya giriyordu hatta. Ülen bir zırnık gizemim kalmamış ailede, yazık kıı.
Yine de yüzünü gözümün önünde canlandıramıyorumValla tanısan hiç sevmezsin ajsjsj. 1.60 boyum var. Cüceden halliceyim. Azıcık etlendim bu ara. Söylemeyeyim şimdi 4 kilo kadar aldım üstünüze afiyet. Kahverengi gözlerim var, saçlarım da küçükken sarıydı ahsjsjs. Gerçekten sarıydı sonra nasıl kahve oldu ben de bilmiyorum. Sonraaa kemerli bir burnum var. İhtişamlı, görenin dönüp bir daha baktığı bir burun. Dudaklarıma ve dişlerime laf ettirmem, çok güzeller Allah'ıma bin şükür ajsjsjsj. Yüzüm de mini minnacık. O yüzden bir beş yaş kadar küçük gösteriyorum.
He ben tipini ne yapayım seni merak ediyorum dersen de, muhabbetim iyidir tevazu gösteremiycem o konuda. Neşem yerindeyse gayet ortamı şenlendirebilirim. Canım sıkkınsa da dünyanın en lanet insanı olabilirim. Altıncı hissim guvvatlıdır. İyi gözlem yaparım. Bu ikisi birleşince tanıştığım insanla ilgili maksimum beş dakikada bir fikrim oluşur. Severim ya da sevmem. Lanet huylarımdan biri de bu. Sevmediysem bir daha da görüşmek istemem. Zamanla sevmek diye bir şey yok bende.
Daha da anlatırım çenem çok düşük bu ara ahsjsjs. Kurduğun tek cümleye pişman olduğunu görür gibiyim :))
Aman ya çok sardım bu ara foruma. Azıcık gidem ben. Bunun sonun ban, hissedebiliyorum cımbızın soğukluğunu ahsjsjs.
Ya bu gece sana güle güle bi hal oldum
Dur şimdi şu et hastasına sarayım az. Diğer konusunu da ciddiye almamıştım ama bunda hepten suyunu çıkarmış. Et de et. Bugün toplu saldırı var siteye hadi hayırlısı :) iyi oluyor gerçi ben eğleniyorum ajsjsj.
Yaa uyarı aldım şimdi iyi mi, inşallah ban yiyerek devamı gelmez
Evet bu akşam topluca gelmişler sabır sınayanlar
Sen uyarı aldıysan sıra bana da gelir hakkını helal et bacım. İyi kötü anılarımız oldu burada. Şunu bilin ki, gerçek dertlere asla geyik yapmadım. Beni yakanlar, vicdanlarının ateşinde yanacaklarasjjsjejed.
Aman ya çok sardım bu ara foruma. Azıcık gidem ben. Bunun sonun ban, hissedebiliyorum cımbızın soğukluğunu ahsjsjs.
Ya bu gece sana güle güle bi hal oldum
Hahahaahh uyarı ateşiymiş, çok korktum gidiyorum zannettim
İnsan bi gel der çağırır.
Burada san'aattt sancıları çeken bir gadın var ve siz gülüyorsunuz. Günahtır.
İnsan bi gel der çağırır.
Burada san'aattt sancıları çeken bir gadın var ve siz gülüyorsunuz. Günahtır.
Demek ki Mahmut tespit edildi. Üye mahmut çıkınca kovmuyorlar siteden. Bir pipili uğruna bizleri yakmazlar, daha neler (ver gazı ahsjsjs)
Idrakın mesajlarını peş peşe aç oku, yeterli gelecektir
Bacım biz faniler boş işlerle uğraşıyoruz. Sanatını heba etmeye değmez. Gerçi sen ev hanımıydın değil mi? Ahsjsjs.
Daha irtibata geçmemiştir sanırım, geçerse bir de sonradan banı yersek
En acısı da o oluyor, unutuyorsun ban açılana kadar ne oldu ne yaptım diye kafayı yiyor insan
idrak kendini aştı bu gece, ironi yapıyor anlaşılmıyor, ironiyi devam ettiriyor konu sahibi triplere giriyorKonu ne ki? :/ Kalite takımlı konu mu?
Dışarıdan 22.30 gibi girdik eve, yenice kçım oturdu pc başına. Plazmayı yazdım işte, şimdi bakıyorum kalite takımlı konu gitmiş.
idrak kendini aştı bu gece, ironi yapıyor anlaşılmıyor, ironiyi devam ettiriyor konu sahibi triplere giriyor
Böyle değişik bi geceydi, her yerde fake diye bağıran konular var, konular birbirinin devamı gibi adeta
Çıkamadım bir türlü eğlenceli geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?