- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Tisikkirlir sipirminBen tarif edeyim, saçları var, iki gözü ve bir burnu.
Sonracığma iki de kulağı var kuvvetle muhtemel. Bir tane ağzı olduğunu düşünüyorum.
Bence yüzü böyledir %90.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tisikkirlir sipirminBen tarif edeyim, saçları var, iki gözü ve bir burnu.
Sonracığma iki de kulağı var kuvvetle muhtemel. Bir tane ağzı olduğunu düşünüyorum.
Bence yüzü böyledir %90.
Daha da merak ettim simdi neden bana bunu yapiyosun ahahahSen de kleopatra, ben diyeyim Adriana Lima. Gören dönüp bir daha bakıyor bacım. Uzun yıllar tecritte kaldım insanlar aşık olmasın diye. Ne acılar çektim bir bilsen ajsjsjsj.
Yok yav kastım tiple alakalı değil. Standart Türk kadınıyım. Ancak fikrim ve kelamlarım, yaşam tarzımla pek örtüşmüyor. Ondan sebep şok geçirme dedim :)
Seni hiç hayal etmedim, esasen prencip olaraktan gadınları hayel etmiyorum bebeim, tercihlerim farklığ.
Daha da merak ettim simdi neden bana bunu yapiyosun ahahah
Bir gün herkes idraki merak edecek. Bu dünyadan bir idrak geçiyor tamam mı ajsksks.
Ben ediyorum
Valla tanısan hiç sevmezsin ajsjsj. 1.60 boyum var. Cüceden halliceyim. Azıcık etlendim bu ara. Söylemeyeyim şimdi 4 kilo kadar aldım üstünüze afiyet. Kahverengi gözlerim var, saçlarım da küçükken sarıydı ahsjsjs. Gerçekten sarıydı sonra nasıl kahve oldu ben de bilmiyorum. Sonraaa kemerli bir burnum var. İhtişamlı, görenin dönüp bir daha baktığı bir burun. Dudaklarıma ve dişlerime laf ettirmem, çok güzeller Allah'ıma bim şükür ajsjsjsj. Yüzüm de mini minnacık. O yüzden bir beş kadar küçük gösteriyorum.
He ben tipini ne yapayım seni merak ediyorum dersen de, muhabbetim iyidir tevazu gösteremiycem o konuda. Neşem yerindeyse gayet ortamı şenlendirebilirim. Canım sıkkınsa da dünyanın en lanet insanı olabilirim. Altıncı hissim guvvatlıdır. İyi gözlem yaparım. Bu ikisi birleşince tanıştığım insanla ilgili maksimum beş dakikada bir fikrim oluşur. Severim ya da sevmem. Lanet huylarımdan biri de bu. Sevmediysem bir daha da görüşmek istemem. Zamanla sevmek diye bir şey yok bende.
Daha da anlatırım çenem çok düşük bu ara ahsjsjs. Kurduğun tek cümleye pişman olduğunu görür gibiyim :))
Ben senin yazdıklarını okumayı hep seviyorum zaten söylemiştim :)
Bu forumda bazı kadınlar var, keşke gerçek hayatta yakınımda arkadaşım olsalar, oturup bir kahve içsek, karşılıklı sigara yaksak dediğim. Sen de onlardan birisin.
Hani ekşisözlük zirveleri oluyordu ya, biz de kk zirvesi yapsak bi gün. Düşünsene herkes saç saça, baş başa giriyormuş bdvde olduğu gibi, 1.KK Meydan Muharebesi
Şu an aşırı kırıldım. Nasıl beni merak etmezsin, nasıl hayalinde canlandırmazsın. Beni beni idrakini.
Aman efendim ne güzel sözler bunlar :) ekşi ya da diğer sözlük zirvelerinde herkes entelektüel yönünü ispat etme derdinde iken, buluşmalarda bir sıkıntı olmuyordu. Bir de bizi düşün. Önceki gün "regl olurken çok pıhtı geliyor" yazıyor kadın, ertesi gün buluşup çay içilecek. Ya da kocam erken boşalıyor diye konu açıyor, buluşmada tüm gözler üzerinde. "yazık tatmin de olmuyor kadın" düşüncesiyle ahahs. O yüzden burada zirve biraz zor. Herkes fazla şeffaf, yüz yüze gelmek istemeyebilir kadınlar.
Aman efendim ne güzel sözler bunlar :) ekşi ya da diğer sözlük zirvelerinde herkes entelektüel yönünü ispat etme derdinde iken, buluşmalarda bir sıkıntı olmuyordu. Bir de bizi düşün. Önceki gün "regl olurken çok pıhtı geliyor" yazıyor kadın, ertesi gün buluşup çay içilecek. Ya da kocam erken boşalıyor diye konu açıyor, buluşmada tüm gözler üzerinde. "yazık tatmin de olmuyor kadın" düşüncesiyle ahahs. O yüzden burada zirve biraz zor. Herkes fazla şeffaf, yüz yüze gelmek istemeyebilir kadınlar.
Benim dnamda merak yok, merak godum bozuk; yaklaşık iki sene önce o geni operesyanlı sezaryenlen aldırdım yerine iç cep diktirdim, köstekli saatimi ora koyuyom.
Hahahahah off bir an düşündüm de hiç iyi olmazmış gerçekten
Zaten ben iyi bi dayak yemeden kurtulamazdım muhtemelen
Sen beni tanımıyorsun gibi geliyor bu arada, tosia ben
Anaaa sen misin yahu. Önceden söylesene, tanımıyor gibi resmi konuşuyorum. Kah kız soğan doğra ahsjsjssjs.
Çay söylendiğinde garsonu çağırıp, "bakar mısınız, çay kaşığını alır mısınız lütfen, ben şeker kullanmıyorum daaaa!!!" diyecek olanları şimdiden görür gibiyim
Aaa sadece o kadar mı. Ben mesela estetik bölümünün müdavimlerini çok görmek isterim. Dolgun meme ve dudaklar, hokka burunlar, çekilmiş kaşlar. Sonra yedinci ciladan sonra uçları yer çekimine meydan okuyan limon sarısı saçlar. Leopar bluz ya da taytla gelenden iyi bir dayak yerim mesela. Çünkü çenem dursa bile bakışlarım ile yüzlerce kelime aktarabilirim ahsjsjs. Zirve olsa yanımda gırgır getiririm ben. Şu meşhur olayı uygulamalı olarak öğrenmek isterim ajsjsjsj.
Tahmin etmiştim bilmediğini, bi şirin bi resmi konuşmalar
Bi gün eşim denen kişi nickimi bulup, hesabımdan yazdığım herşeyi önüme dökünce yeni hesap açtım ben de
Anam nasıl buldu ki nickini. Ne oldu peki ne dedi? Gizli sekmeden girsenize yahu ben daha bir kez bile normal sekmeden açmadım burayı :)
Hiç denemedim evde deme sakın, ben evde kimse yokken denemiştim
Valla denemedim. Twerk denedim bir kere. Kıçım başım dağıldı bel fıtığı olacaktım az kalsın.