Her yer bizimArtık buraya mı çağırıyorsun. Mekan mı değiştiniz
Ahah o nasil oluyor evliliginiz iyi gitmiyor mu yoksa
Yaaaa zahmet olmaZsa linkini atar mısın? Merak ettim. Kaynanam gözlerini devirdi konusundan sonra. İflah olmuyorum eğlenceli şeyler istiyorum.Fortumlu şaşallı konuyu unuttun herhalde
Derdini yidigimHep sonradan aklina gelsin Nana kim ki zaten
Sonrada nana niye dertli, hep bu yüzden offff offff çok derdim var cokkkk
Benim de derdim var etkin korunma yöntemi ariyorum varsa bilen eden yazsin gari, 2 cocuktan sonra yıldım yeminle
Benim de derdim var etkin korunma yöntemi ariyorum varsa bilen eden yazsin gari, 2 cocuktan sonra yıldım yeminle
Ortim başıma be geldi,Derdini yidigim
Ben tek çocuktan sonra yıldım, favori korunma yöntemim sevişmemek
Riske girmemek için yanına bir yöntem daha eklerim büyük ihtimal
Yaaaa zahmet olmaZsa linkini atar mısın? Merak ettim. Kaynanam gözlerini devirdi konusundan sonra. İflah olmuyorum eğlenceli şeyler istiyorum.
Hay Allah ne olacak şimdiOrtim başıma be geldi,Minik Duduklu Tencere etiketine bakayım derken sütun içine tuz attım ya şimdi gitti sütüm
Biraz limon yada sirke sıkarsanız lor yaparsınız , nacizane fikir veriyim dedim , atmayın sütü ,yazık .Ortim başıma be geldi,Minik Duduklu Tencere etiketine bakayım derken sütun içine tuz attım ya şimdi gitti sütüm
Evleri ayırmak???
Ay gülmekten hıçkırık tuttu. Çocukta uyuyor içime içime güldüm. Böyle trollere can kurban.Kaçırmışsınız güzelim konuyuKocamin halan daha altina isemesi
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu...www.kadinlarkulubu.com
O daha riskli! Ayrı kalıp bir gün bir yerlerde denk gelirsek
Ortalık alev alırsonra gelsin ikizler üçüzler
Hay Allah ne olacak şimdi
Biraz limon yada sirke sıkarsanız lor yaparsınız , nacizane fikir veriyim dedim , atmayın sütü ,yazık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?