evet o. o konuyu nasil kacira bildim yaaa. cok uzuldum. Kac gunluk banlandi acaba. donmesini cok isterim. gulduruyor bizi)))Evet sizi banlatan üye değil mi
Iyice çığırından çıkmıştı artık
konusunu ve yorumlari okudum. Neler kacirmisim))) cok uzuldum)))Evet sizi banlatan üye değil mi
Iyice çığırından çıkmıştı artık
l
konusunu ve yorumlari okudum. Neler kacirmisim))) cok uzuldum)))
gelmiycek mi? kac gunluk kovuldu acabaTam banlanmalık konuydu ama iyi ki gitti bence :))
gelmiycek mi? kac gunluk kovuldu acaba
umarim temelli degildir. Ne guzel gulduruyordu bizi))) Bayilirim komik.uyelere)))Bilmiyorum ki belki temelli banlanmistir :)
umarim temelli degildir. Ne guzel gulduruyordu bizi))) Bayilirim komik.uyelere)))
ben o mesaja koptum ))))Bana kes be mal dedi. İncindim. Komik değildi bu ahsjsjjs.
Ama cok acimasizca vurdunBana kes be mal dedi. İncindim. Komik değildi bu ahsjsjjs.
Mirim,nickin altindaki yazi nedir,cerkesce mi,rus alfabesi gibi,ilgimi cekti:)ben o mesaja koptum ))))
O kadar agir yorumlar yapildi gunlerce, kimese agir cevap vermedi. Eltiye taş denilince cinnet gecirdi galiba)))
Ay bende bilemedim ki şimdiİki üye var aslında. Beni sevmiyorlar anlıyor musun shsjsjsj. Ben olsam beni severdim niye böyleler anlam veremiyorum :))
rus alfabesi :)Mirim,nickin altindaki yazi nedir,cerkesce mi,rus alfabesi gibi,ilgimi cekti:)
Mmm peki ne yazıyor?rus alfabesi :)
Kendin ol, diger roller tutulmustur gibi bir sey. Turkcem iyi olmadigi icin birebir tercume etmekte zorlandim bir az )))Mmm peki ne yazıyor?
Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşımız mısınız?Kendin ol, diger roller tutulmustur gibi bir sey. Turkcem iyi olmadigi icin birebir tercume etmekte zorlandim bir az )))
Hayr. Turkiyede yaşayan yabanci vatandaş))Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşımız mısınız?
Mesajı okuyana kadar hiç anlamadım.Hayr. Turkiyede yaşayan yabanci vatandaş))
Ayyy cok sevindimMesajı okuyana kadar hiç anlamadım.
Türkçeniz gayet iyi
Ayyy cok sevindim. Yazarken cok zorluk cekiyorum, dogru kelimeyi bulmak icin bazen ugrasiyorum. Bu yuzden yorumlarim cogu zaman kisa olur. Cok mutlu oldum yorumunuza
Bazı Türk üyelerin yorumlarını okursanız ne demek istediğimi anlarsınızAyyy cok sevindim. Yazarken cok zorluk cekiyorum, dogru kelimeyi bulmak icin bazen ugrasiyorum. Bu yuzden yorumlarim cogu zaman kisa olur. Cok mutlu oldum yorumunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?