- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Var öyle kadınlar. Trol olduğunu sanmıyorum ama bildiğin akıl hastası.Neden insanlar hep beni yaniltiyor
Deme öyle Allah esirgesin korkarım ben. Neyse ben çok güzel bir kadın değilim ama elti taş gibi bence ahhahsjsjs. Kes be mal komik degilsinwww.kadinlarkulubu.com
Var öyle kadınlar. Trol olduğunu sanmıyorum ama bildiğin akıl hastası.
Bence troll yaa, damara basmaya çalışıyor işte neyi amaçlıyorsa :)
Hiç gerçekçi değil böyle aniden birilerinden feyz alıp düzelmesi filan.
Lalemin yeri görünüyortaş gibi eltiden de mahrum kaldık. Yalnız çok güzel bence elti. Lale oku bunları lale.
Ben de bi boşluğa düşmedim desem yalan olur.
Var yine değişik değişik tipler ama bir lale etmiyor. Özledik seni lale, gelirsen 3 kere tahtaya vur :)
Ya eskiden bir doktor kızımız vardı. Aşırı güzel ve doktor. Güzel ve doktor. O kayboldu o da beni çok eğlendiriyordu. Bu ara burada çok zaman geçirmeye başladım zaten kk orucu tutmam lazım.
Ben de işe başlayınca azaltacağım mecburen.
Ama güvendiğim birine numaramı bırakmayı düşünüyorum, değişikler gelince çaldır beni diye :))
Ahahah meraka bak hele :) ben de haftaya spora başlıyorum spor yapınca beynim küçülüyor benim. Okuduğumu anlamaya takatim kalmıyor. Muhtemelen giremem bile :)
Toşyacim lale hangi tipti bı hatirlativersenBen de bi boşluğa düşmedim desem yalan olur.
Var yine değişik değişik tipler ama bir lale etmiyor. Özledik seni lale, gelirsen 3 kere tahtaya vur :)
Toşyacim lale hangi tipti bı hatirlativersenBenim de bir rainym vardı hep bir sevgilisi olmasini isteyen bir kızcağız. coktandir yazmıyor o da...
Kötü de olsa bir iz bırakmış gitmiş lale hatun. Teşekkür ederim canım benim. Konuları görünce hatırladım.Oscarlik oyuncu eltim
Merhaba kk bu benim 2.uyeliğim ve yine bir derdimi anlatip sizlerin yorumlarini dusuncelerini bekliyorum derdim eltim kaynimla 9 ay icerisinde gizlice evlendiler kizi kimse tanimiyor 22 yasinda universite okumamis koca delisi gibi bisey ben ilkte arkadas olmak abla olmak istemistim kim evlenmis...www.kadinlarkulubu.com
Bu ilk konusuydu, hep kendisini haklı zannedip konu açan, tepkileri yiyip yiyip sonra siz haklısınız diyen arkadaş :)))
En son eltisine haksızlık yaptığını anlamıştı, şimdi haklıymışım diye gelmiş :)
Bir de her üyenin konusuna mutlaka burçlar ne? Diye sorardı
Mune tırpanıyla def etti onu
Neden insanlar hep beni yaniltiyor
Merhaba kizlar şuan bu mesajimi nasil yazdiğimi ben bile bilmiyorum sizlere eltimle olan bir sorunumu paylasmistim.Coğu uye beni haksiz gormustu ve benimde haksiz olduğum taraflarim olduğu anlamistim .Gorumcem eltimle bizi baristirmisti aslinda kuste değildik ama bir soğukluk vardi .Bir turlu...www.kadinlarkulubu.com
Bu da son konusu :)
O daha geçen gün konu açtı yine. KaçırmışsınToşyacim lale hangi tipti bı hatirlativersenBenim de bir rainym vardı hep bir sevgilisi olmasini isteyen bir kızcağız. coktandir yazmıyor o da...
Kimmiş o gizemli ve hınzır hatun biraz baktımTatlım beni niye sevmiyorsun sen ahsjsjjs. Dikkat çekmemek için de belli aralıklarla mesajlarıma beğenmedim butonunun o itici kırmızısını attırıyorsun ama çektin dikkatimi seni hınzır ajsjsjsj.
O daha geçen gün konu açtı yine. Kaçırmışsın
Kimmiş o gizemli ve hınzır hatun biraz baktım
Limonsuzum hemen bakacağım canım. Tüh gerçekten kacirmisim.O daha geçen gün konu açtı yine. Kaçırmışsın
O daha geçen gün konu açtı yine. Kaçırmışsın
aaaa o uye banlanmis mi?Oscarlik oyuncu eltim
Merhaba kk bu benim 2.uyeliğim ve yine bir derdimi anlatip sizlerin yorumlarini dusuncelerini bekliyorum derdim eltim kaynimla 9 ay icerisinde gizlice evlendiler kizi kimse tanimiyor 22 yasinda universite okumamis koca delisi gibi bisey ben ilkte arkadas olmak abla olmak istemistim kim evlenmis...www.kadinlarkulubu.com
Bu ilk konusuydu, hep kendisini haklı zannedip konu açan, tepkileri yiyip yiyip sonra siz haklısınız diyen arkadaş :)))
En son eltisine haksızlık yaptığını anlamıştı, şimdi haklıymışım diye gelmiş :)
Bir de her üyenin konusuna mutlaka burçlar ne? Diye sorardı
Mune tırpanıyla def etti onu
Neden insanlar hep beni yaniltiyor
Merhaba kizlar şuan bu mesajimi nasil yazdiğimi ben bile bilmiyorum sizlere eltimle olan bir sorunumu paylasmistim.Coğu uye beni haksiz gormustu ve benimde haksiz olduğum taraflarim olduğu anlamistim .Gorumcem eltimle bizi baristirmisti aslinda kuste değildik ama bir soğukluk vardi .Bir turlu...www.kadinlarkulubu.com
Bu da son konusu :)
aaaa o uye banlanmis mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?