Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Var öyle kadınlar. Trol olduğunu sanmıyorum ama bildiğin akıl hastası.

Bence troll yaa, damara basmaya çalışıyor işte neyi amaçlıyorsa :)
Hiç gerçekçi değil böyle aniden birilerinden feyz alıp düzelmesi filan.

Lalemin yeri görünüyor taş gibi eltiden de mahrum kaldık. Yalnız çok güzel bence elti. Lale oku bunları lale.

Ben de bi boşluğa düşmedim desem yalan olur.
Var yine değişik değişik tipler ama bir lale etmiyor. Özledik seni lale, gelirsen 3 kere tahtaya vur :)

Var yine değişik değişik tipler ama bir lale etmiyor. Özledik seni lale, gelirsen 3 kere tahtaya vur :)

Ya eskiden bir doktor kızımız vardı. Aşırı güzel ve doktor. Güzel ve doktor. O kayboldu o da beni çok eğlendiriyordu. Bu ara burada çok zaman geçirmeye başladım zaten kk orucu tutmam lazım.

Ya eskiden bir doktor kızımız vardı. Aşırı güzel ve doktor. Güzel ve doktor. O kayboldu o da beni çok eğlendiriyordu. Bu ara burada çok zaman geçirmeye başladım zaten kk orucu tutmam lazım.

Ben de işe başlayınca azaltacağım mecburen.
Ama güvendiğim birine numaramı bırakmayı düşünüyorum, değişikler gelince çaldır beni diye :))

Ben de işe başlayınca azaltacağım mecburen.
Ama güvendiğim birine numaramı bırakmayı düşünüyorum, değişikler gelince çaldır beni diye :))

Ahahah meraka bak hele :) ben de haftaya spora başlıyorum spor yapınca beynim küçülüyor benim. Okuduğumu anlamaya takatim kalmıyor. Muhtemelen giremem bile :)

Ahahah meraka bak hele :) ben de haftaya spora başlıyorum spor yapınca beynim küçülüyor benim. Okuduğumu anlamaya takatim kalmıyor. Muhtemelen giremem bile :)

Küçülünce daha mutlu olursun bence, boşver küçülsün. Olumsuz şeylere yer kalmaz belki. :)

Tam aklimlda su lale geciyodu bi baktm sizde onu konusuyosunuz bende sadece kendimi saniyodum onu dusunen

Tatlım beni niye sevmiyorsun sen ahsjsjjs. Dikkat çekmemek için de belli aralıklarla mesajlarıma beğenmedim butonunun o itici kırmızısını attırıyorsun ama çektin dikkatimi seni hınzır ajsjsjsj.

Toşyacim lale hangi tipti bı hatirlativersen Benim de bir rainym vardı hep bir sevgilisi olmasini isteyen bir kızcağız. coktandir yazmıyor o da...

Toşyacim lale hangi tipti bı hatirlativersen Benim de bir rainym vardı hep bir sevgilisi olmasini isteyen bir kızcağız. coktandir yazmıyor o da...

Bu ilk konusuydu, hep kendisini haklı zannedip konu açan, tepkileri yiyip yiyip sonra siz haklısınız diyen arkadaş :)))
En son eltisine haksızlık yaptığını anlamıştı, şimdi haklıymışım diye gelmiş :)
Bir de her üyenin konusuna mutlaka burçlar ne? Diye sorardı
Mune tırpanıyla def etti onu

Bu da son konusu :)

Kötü de olsa bir iz bırakmış gitmiş lale hatun. Teşekkür ederim canım benim. Konuları görünce hatırladım.

O daha geçen gün konu açtı yine. Kaçırmışsın
Tatlım beni niye sevmiyorsun sen ahsjsjjs. Dikkat çekmemek için de belli aralıklarla mesajlarıma beğenmedim butonunun o itici kırmızısını attırıyorsun ama çektin dikkatimi seni hınzır ajsjsjsj.
Kimmiş o gizemli ve hınzır hatun biraz baktım

aaaa o uye banlanmis mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…