• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Ama gerçekten anlaşılmıyor
Ben sizi Türk vatandaşı zannediyordum, şu an öğrendim :KK57:
Malum bdv de öyle konular okuyoruz ki hangi dil olduğu belli değil :KK70:
Bence çok güzel Türkçeniz.
Haklisiniz, bazi konulari okudugumda kendime şukur ediyorum)))
Cok mutlu oldum bunlari duyduguma:KK22:
Ben de yorumlarimi okuyanlar turkcemle dalga geciyor dusunuyordum.

Haklisiniz, bazi konulari okudugumda kendime şukur ediyorum)))
Cok mutlu oldum bunlari duyduguma:KK22:
Ben de yorumlarimi okuyanlar turkcemle dalga geciyor dusunuyordum.

Ben zannetmiyorum çoğu kişinin anladığını bile :)
Hem niye dalga geçilsin, ana diliniz olmayan bir dili bu kadar iyi konuşmak ve yazmak büyük bir beceri kutluyorum sizi 😘

Bazı Türk üyelerin yorumlarını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız 🤣🤣🤣🤣
Bazıları anadillerini düzgün kullanamazken siz Türkçeyi sonradan öğrenen birisi olarak gayet başarılısınız. 👏👏👏👏
ALLAH razi olsun cok mutlu oldum.
Surekli konulardaki yorumlari okur, kelimelerin duzgun yazilisini aklimda tutmaya calisirim.
Bilmediyim cok seyi burdan ogrendim.

Surekli konulardaki yorumlari okur, kelimelerin duzgun yazilisini aklimda tutmaya calisirim.
Sizden de Allah razı olsun. Gece gece dua ettiniz bana 🤭🤭

Anadili Türkçe olmayan birine göre çok iyi yazıyorsunuz, hatta yorumlarında gayet güzel cümle kuran birinin " ğ "kullanmaması dikkatimi çekmişti.

Onu da hallederseniz hiç anlaşılmaz. ( bilmediğim, eğlenmek, beğenmek, beğendiğim gibi)

Anadili Türkçe olmayan birine göre çok iyi yazıyorsunuz, hatta yorumlarında gayet güzel cümle kuran birinin " ğ "kullanmaması dikkatimi çekmişti.

Onu da hallederseniz hiç anlaşılmaz. ( bilmediğim, eğlenmek, beğenmek, beğendiğim gibi)
Haklisiniz. Hangi kelimelerde g ve ğ kullanildigini bilmiyorum. Oyuzden surekli g ğ yazilan kelimelere dikkat etmeye calisiyorum yazilan yorumlarda. Tesekkur ederim.:KK36:

Az kalmış çocuğu rahatlıkla bırakacağın bir yer var üzülme. Bence çok iyi olacak ♥

Evet çok şükür, öyle de olmasaydı sanırım şu an daha çok gerilirdim.
Şimdi uykusunu biraz düzene sokmaya çalışıyorum, erken kaldırıp erken yatırmaya çalışıyorum.
Zaman çok çabuk geçti, bir sürü işim var işe başlamadan yapmam gereken :)
Bakalım hayırlısı olsun inşallah iyi olur dediğin gibi ❤️❤️

Back