Haklisiniz, bazi konulari okudugumda kendime şukur ediyorum)))Ama gerçekten anlaşılmıyor
Ben sizi Türk vatandaşı zannediyordum, şu an öğrendim
Malum bdv de öyle konular okuyoruz ki hangi dil olduğu belli değil
Bence çok güzel Türkçeniz.
Haklisiniz, bazi konulari okudugumda kendime şukur ediyorum)))
Cok mutlu oldum bunlari duyduguma
Ben de yorumlarimi okuyanlar turkcemle dalga geciyor dusunuyordum.
ALLAH razi olsun cok mutlu oldum.Bazı Türk üyelerin yorumlarını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız
Bazıları anadillerini düzgün kullanamazken siz Türkçeyi sonradan öğrenen birisi olarak gayet başarılısınız.
Cok tesekkur ederimBen zannetmiyorum çoğu kişinin anladığını bile :)
Hem niye dalga geçilsin, ana diliniz olmayan bir dili bu kadar iyi konuşmak ve yazmak büyük bir beceri kutluyorum sizi
Söz güzelmişKendin ol, diger roller tutulmustur gibi bir sey. Turkcem iyi olmadigi icin birebir tercume etmekte zorlandim bir az )))
Sizden de Allah razı olsun. Gece gece dua ettiniz banaALLAH razi olsun cok mutlu oldum.
Surekli konulardaki yorumlari okur, kelimelerin duzgun yazilisini aklimda tutmaya calisirim.
Bilmediyim cok seyi burdan ogrendim.
ALLAH razi olsun cok mutlu oldum.
Surekli konulardaki yorumlari okur, kelimelerin duzgun yazilisini aklimda tutmaya calisirim.
Bilmediyim cok seyi burdan ogrendim.
Güzel şeyler bulursan hortlat biz de bakalım kızGünaydın.
Bdv nin yıllanmış konularını tek tek okuyasım var bu sabah. Deli miyim neyim
Hı hı tabi canım Mune abla da öyle diyorduGüzel şeyler bulursan hortlat biz de bakalım kız
Anaa yasakmı kız iyi ki söyledinHı hı tabi canım Mune abla da öyle diyordu
Yasak diyollaaaAnaa yasakmı kız iyi ki söyledin
Haklisiniz. Hangi kelimelerde g ve ğ kullanildigini bilmiyorum. Oyuzden surekli g ğ yazilan kelimelere dikkat etmeye calisiyorum yazilan yorumlarda. Tesekkur ederim.Anadili Türkçe olmayan birine göre çok iyi yazıyorsunuz, hatta yorumlarında gayet güzel cümle kuran birinin " ğ "kullanmaması dikkatimi çekmişti.
Onu da hallederseniz hiç anlaşılmaz. ( bilmediğim, eğlenmek, beğenmek, beğendiğim gibi)
Burası serbest bölge değil miydiGünaydın.
Bdv nin yıllanmış konularını tek tek okuyasım var bu sabah. Deli miyim neyim
Az kalmış çocuğu rahatlıkla bırakacağın bir yer var üzülme. Bence çok iyi olacakİyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın?
Henüz başlamadım, 31 Ekim de başlıyorum
Az kalmış çocuğu rahatlıkla bırakacağın bir yer var üzülme. Bence çok iyi olacak ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?