- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
I inessa armand kuzum arkadaş sana sesleniyorTosia ise mi basliyosun,ne işi? Bebeğe kim bakacak? Eşinle baristin mi? Kafamda deli sorular
Hayriniza tosia yi bir etiketleyiverin,etiketlemeyi bilmiyorum
Tosia ise mi basliyosun,ne işi? Bebeğe kim bakacak? Eşinle baristin mi? Kafamda deli sorular
Hayriniza tosia yi bir etiketleyiverin,etiketlemeyi bilmiyorum
Oh sukur,hiç sesimi duyuramayacam sanmıştım. Çok sevindim,hep mutlu ol.Hahahahah alemsin sen yaaa :))
Eşimle barıştık sayılır canım evet, tekrar denemeye çalışıyoruz bakalım hayırlısı
Devlet memuruyum ben, ücretsiz izindeydim. 31 ekimde başlıyorum tekrar inşallah. Kızıma babaannesi bakacak :)
Oh sukur,hiç sesimi duyuramayacam sanmıştım. Çok sevindim,hep mutlu ol.
Canımsın.
Morportakal,senmisinAyyy cok sevindim. Yazarken cok zorluk cekiyorum, dogru kelimeyi bulmak icin bazen ugrasiyorum. Bu yuzden yorumlarim cogu zaman kisa olur. Cok mutlu oldum yorumunuza
Hayr o degilim. İlk gunden nikim bu. Hic degismedimMorportakal,senmisin
Rus fakat ulkemizde yasiyor o arkadasimiz da.
Hayr o degilim. İlk gunden nikim bu. Hic degismedim
Tebrik ederim o zaman,eger azeriyseniz biraz daha kolay olabilir ama diger türlü oldukca güç bir is basarmissinizHayr o degilim. İlk gunden nikim bu. Hic degismedim
Noldu bu siteye yaSite düzeldiyse sinyal ver kk
Dün gece en son açılan bi konuda sayfa sayısı yok bütün mesajlar alt alta sıralı bende 3 mesaj yazmışım sadece bi tanesi görünüyor tam düzelmemiş sanırımNoldu bu siteye yaSimdi duzeldi heralde
Site düzeldiyse sinyal ver kk
Teşekkürler Mune düzeldi
Bugün siteye giriş yapmadan evvel cihazınızın net geçmişini sildiniz mi? Net geçmişlerini silip tekrar deneyin, dün gece sizler gibi bende sorun yaşadım, ilerleyemediğimden siteden çıkış yapmıştım ama bugün şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?