Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
90 lar laneti o.
Çıkamıyorsun bir türlü o dönemden.
Bugün oğlanlara aya benzer yüreğim dansı yapıyordum.
En son topuğumun üzerinde dönünce gözlerindeki korkuyu gördüm.
Ben de küçükken sevdiğim yabancı şarkıyı küçükken nasıl anladıysam öyle söylüyorum kaç gündür...
Vıcı vokkinlet di moninayt
Ama ceysın just the doooor.
She is volkin ay, ay sun go
Ooo vaççi voneyy
İsin a jason aaa aaa
....
Daha var söylim miii
Bi de bu şarkı hangi şarkı bilseniz.. Nassssı benzetmişim siz de hak verirdiniz...
Ahsjsjs ben de urfalı Zeyno türküsü ile halay çektim sen yine klas bir duruş sergilemişsin ahsjsjs. Benim sıpa da "anne öyle oynama dur" dedi. Halayımı beğenmedi haspam.
Ya aslında hiç öyle sobada mandalina kabuğu kokutur, üşüyen ayaklarımızı Quartz soba ile ısıtır, leblebi tozu ile Yusuf derdik insanı değilim ama yine de özlüyorum. Dönemden çok kendimi, o zamanlardaki aptal halimi özlüyorum. Hala amerikan ajanları tarafından keşfedilmedim mesela. Bu ne kadar da değişik bir insan deyip inceleyeceklerdi beni. Ev hanımı oldum sjsjejdkdmd.
Andırıyor valla şöyle bi düşününce hahahha.. Ben oturup bi de bunu böylece yazıp ezberler, orda burda havalı havalı söylerdim.. Bi kere bu yılların ace of base - all that she wants :)))Cenderme şarkısı değil mi bu ahsjsjjs. Aa ben o kadar kontrolcü bir manyaktım ki birebir aynısını söyleyemem ya da her kelimeyi anlamam diye yabancı şarkı dinlemezdim.
Ahajdjjskfjd idrak ya.
Ben mütevazı imisim demekki.
Ruhum ezik, hayalini bile kuramamışım, kim niye kesfetsin beni
Ben de özlüyorum ama aptalligimi mi çocukluğumu mu bilmiyorum.
Bazı zevklerim zamanda dondu ve benimle gelmedi.
Bu arada ev hanimligi candir. Ben ise basladim da ne oldu.
Gecen hafta evi de taşıdım, ev caminin karşısında şu an en büyük hayalim en küçüğü caktırmadan cami avlusuna bırakmak.
Kapıyı açsam emekler gider bence.
Andırıyor valla şöyle bi düşününce hahahha.. Ben oturup bi de bunu böylece yazıp ezberler, orda burda havalı havalı söylerdim.. Bi kere bu yılların ace of base - all that she wants :)))
Daha ne şarkılarım var böyle.. Bi arkadaşımın da asmalı konak melodisini ' hımbalayi yeee hımbalayi yeeeeoooo ' diye yazıp ezberlediğini hatırladım şimdi.. Kız melodideki anlamsız sesleri yazıyordu.. Ne hasarlı kafalar yahu.. Benimki yine iyiymiş bak
Enem işe mi başladın. Sabi sübyan nerede bakıcı mı idare ediyor? Valla benim sıpa doğduğundan beri işe geri dönücem diyerek depresyondan depresyona sürüklenen ben, bu yıl tam gün okula başladığı için işe dönme arzumu kaybetmek üzereyim :)
İstediğim gibi kitap okuyor, yazı yazıyor, alışveriş yapıyor ve dahi kahve bile içebiliyorum. Hayat ne güzelmiş ajjsjks. Ödüm patlıyor yanlışlıkla hamile kalıcam diye. Düşün fakirlik bile etki etmiyor bana. Yaşıyorum bu hayatı ahsjsjs.
Sorma benim hayaller çok fenaydı. Hepsinin ortak noktası keşfedilmek. Nasadan bile gelmediler bari onlar gelseydi. Sütçü geldi gele gele. Apla alıcan mı bu hafta diyor. Sütçü tarafından keşfedildim. Evde yoğurt yapma yeteneğim olduğunu biliyor. Belki sütçüler birliğine haber verir de şanım yürür. Ölüp gidicem böyle keşfedilmeden.
Bak şey geldi aklıma. Çelik albümüm şu kadar satarsa dongi dongi ne anlama geliyor açıklayacağım demişti. Satamadı. Türk milleti olarak dongi donginin gizemini çözemedik bu yüzden. Hala içimde bir yaradır.
Sorma benim hayaller çok fenaydı. Hepsinin ortak noktası keşfedilmek. Nasadan bile gelmediler bari onlar gelseydi. Sütçü geldi gele gele. Apla alıcan mı bu hafta diyor. Sütçü tarafından keşfedildim. Evde yoğurt yapma yeteneğim olduğunu biliyor. Belki sütçüler birliğine haber verir de şanım yürür. Ölüp gidicem böyle keşfedilmeden.
Bakıcı işi kurdum, duzeni oturttum derken nasil olsa onu birakamam artik diye astronomik bir maaş hayal etti.
Kendini matmazel, beni de firdevs yoreoglu ile falan karıştırdı.
Hesap edemediği iş kurduğum için 5 kuruş param kalmadığı oldu.
Aklımı kaçıracağım az kaldı çocuklar ne olacak diye..
Birini bulama kadar en küçük benimle, 2 oğlana babaanne anneanne dönüşümlü bakıyor.
Zaten 3 gün çalışıyorum.
Birini bulursam 1 numara okula, iki küçük evde bakıcıya.
Valla analitik geometri problemi olduk.
Bir de taşınma, iş kurma ve istanbul un bütün cinsleri beni bulunca,
Hunim vardı şurada bir yerde,.onu bulayım ben.
Ve sen kitap okumak, kahve içmek diyorsun.
OyH.
Çocukluğumdan beri hayalim dünyayı gezmek.
Şimdi avrupa yakasından anadoluya geçemiyorum.
Giderek de uzaklaşıyorum hayali kurmaktan.
Ama nasıl vizyon varmış, 7 yaşında da 32 yaşımda da aynı şeyi istiyorum
Aradaki fark önceden umudum vardı, şimdi gerçeklerim.
Dur sakin ol. Oturur elbet zamanla ama üç çocukla iş kurmak bile deli cesaret ister tebrik ediyorum :) sorması ayıp iş ne üzerine? Sormadı ayıp değil de söylemek istemezsen anlarım :)
Kahveme laf etme karşim. Dört yılın sonunda kahve içmeyi başardım öyle ki suyunu çıkarıp sürekli içiyorum.
En küçük bebe yanında duruyor mu sakince bari. Ben benim oğlanı işe götürsem iflas ederim ikinci gün zaten.
Ahjsjdjjodjd.Gezersin yahu ütopik bir hayal değil ki bu. Sıpaları büyüt rahat rahat gezersin :) kenara para at kenara ajsjsjajs. Her ay bir çeyrek at kenara çocuklar ergenliğe girince Tekirdağdan başlarsın gezmeye.
Ahjsjdjjodjd.
O zamanlar dövizi bilmiyordum.
Sanırım mutlulugumun bir sebebi de oydu.
Cehalet cidden mutluluk.
Sen şey yap. Kitap falan okuma. Boşver.
Kızkardeşim diyetisyen, ben fizyoterapist, sağlıklı yaşam merkezi adı ama sen kısaca günümüz güzellik algısına hizmet sektörü de diyebilirsin.
Tek olsam olmazdı, birbirimizi idare ediyoruz
Aklımda yoktu, kardeş hatrı kıramadım ama böyle olacağını bilsem kalkışmazdım.
Tek avantaj, anne, kayinvalide, ev, iş hepsi birbirine 5 dk yürüme.mesafesi.
O yüzden şimdilik elimizde patlamadı. Günü kurtarıyoruz:))
Olacak olacak hemen gardını düşürme. Çıktın bir kere ev denen kara delikten dönüş yok :)) hayırlı uğurlu olsun darısı başıma diycem de kahve içmek çok güzel akwkekee.
En çok koyan şu zamana kadar kimseye eyvallah etmeden gelmişken şimdi hepsine birden muhtaç kaldım.
Bulayım birini de bitsin bu çile.
Valla gard falan düşmesin artık, sil baştan donup duramam
3 ayda 12 kilo verdim ise başlayacağım diye.
Tek atımlık kursunum vardı. Elimde iş kurma ihtimalim olan tek sermayemi tükettim.
Cocuklari bir öyle bir böyle de yapamam.
Ne diyorduk,
Sana sarı tangalar aldım, salı pazarından..
Bende bu saatte dis fircayla derz fircalayim