- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
Onu da yaptim.Derz kalemlerimi dersin ,derz macunumu..Basa cikamadim yine karariyo bahce kati ya.Bende gozume batan yerleri oyle seyettim :))Sıkı dur.
Derz boyası.
Git al, feraha er. Fırçalayacağina kapat üstünü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da yaptim.Derz kalemlerimi dersin ,derz macunumu..Basa cikamadim yine karariyo bahce kati ya.Bende gozume batan yerleri oyle seyettim :))Sıkı dur.
Derz boyası.
Git al, feraha er. Fırçalayacağina kapat üstünü.
Kimsecikler yazmamış boş kalmasın bari
Ne sıkıcı bi gün
Aynen ya valla acilinden bi ekşınlı konu lazım yoksa ben gidip adamla birlikte maç yorumları dinliycemNedendir bilmem Pazar akşamları hep böyle sıkıcııııı sevemedim bir türlü☹
Banyo günü , forma hazırla , ödev kontrolü falan filan .Aynen ya valla acilinden bi ekşınlı konu lazım yoksa ben gidip adamla birlikte maç yorumları dinliycem
o kadar yokluk ta bi gün
Kız ben Kazenin profiline girdim orda babalar gününü kutlamış isabel anaaa erkekmiş dedim eşi de isabelmiș bir daha anaaaa dedim
Sen terapiye gitmesen mi ki acep? orda da sisirmisler seni idrakDuyar duyar duyar. Çok duyar hep duyar. Hassasiyet önemli tabi. Empati daha da önemli. Kadın dediğin kırılgan canlı zaten. Aşırı kırılgan böyle hep empati yapmalı. Empati önemli demiş miydim?
O kadar tiksiniyorum ki bu kadın kırılgandır kalıbından, grup terapisinde bile aşırı hassas kızı dövesim geliyor. Her on cümlesinden biri ben alınganım, ben kırılganım. Ben çok hassasım. Otur evde anacım, aman kırılma. Böyle cam gibi ol ağzını kırdığım. Gencecik kızsın hayat akıp gitsin sen kırıl ancak.
Hep annem yüzünden he. Yıllarca duygusalım hassasım ay bayıldım ay sinir krizi geldi diye diye kadın bu konuya karşı öfkeli olmama sebep oldu. Kırılgan kadın görünce dövesim geliyor. Hayır merak ediyorum neden erkekten daha kırılgan ve hassas olalım ki. Doğum yapıyoruz la biz. Koca insan çıkıyor içimizden. Bunu bile yapıyorsak hiçbir şey etkilemez diyeceklerine ay çok hassasız. Ot var çünkü hassaslıkta.
Bugün de duyarlı ve hep iyi niyetinden kaybeden insanları kabul günümmüş onu anladım. İçim şişti. Yazayım dedim, rahatladım.
Sen terapiye gitmesen mi ki acep? orda da sisirmisler seni idrak
Ben yaparim,ben güçlüyüm,tamam hallederim,yok sorun değil,neden uzuleyim diyen dilimin ta ....... ..... ...... ..... Koca bazayi kaldiracam diye belini feda ettim be,çit dedi,kocam akşam geldi iyi misin,neyin var dedi. İyiyim dedimden sonrası icimden ağır küfürler silsilesi yazmayayım.. Kırılgan olacam,hassas olacam aydi bakiyim.Duyar duyar duyar. Çok duyar hep duyar. Hassasiyet önemli tabi. Empati daha da önemli. Kadın dediğin kırılgan canlı zaten. Aşırı kırılgan böyle hep empati yapmalı. Empati önemli demiş miydim?
O kadar tiksiniyorum ki bu kadın kırılgandır kalıbından, grup terapisinde bile aşırı hassas kızı dövesim geliyor. Her on cümlesinden biri ben alınganım, ben kırılganım. Ben çok hassasım. Otur evde anacım, aman kırılma. Böyle cam gibi ol ağzını kırdığım. Gencecik kızsın hayat akıp gitsin sen kırıl ancak.
Hep annem yüzünden he. Yıllarca duygusalım hassasım ay bayıldım ay sinir krizi geldi diye diye kadın bu konuya karşı öfkeli olmama sebep oldu. Kırılgan kadın görünce dövesim geliyor. Hayır merak ediyorum neden erkekten daha kırılgan ve hassas olalım ki. Doğum yapıyoruz la biz. Koca insan çıkıyor içimizden. Bunu bile yapıyorsak hiçbir şey etkilemez diyeceklerine ay çok hassasız. Ot var çünkü hassaslıkta.
Bugün de duyarlı ve hep iyi niyetinden kaybeden insanları kabul günümmüş onu anladım. İçim şişti. Yazayım dedim, rahatladım.
Ben yaparim,ben güçlüyüm,tamam hallederim,yok sorun değil,neden uzuleyim diyen dilimin ta ....... ..... ...... ..... Koca bazayi kaldiracam diye belini feda ettim be,çit dedi,kocam akşam geldi iyi misin,neyin var dedi. İyiyim dedimden sonrası icimden ağır küfürler silsilesi yazmayayım.. Kırılgan olacam,hassas olacam aydi bakiyim.
Sabah pek sevgili görümcem uğradı,rüyasında ben ölmüşüm. Bildiğin karşımda hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Dinledim,dinledim bunda ağlanacak ne var la,Didim. Hepimiz olecez napalim. Aynı görümcem kızını okuldan aldi,çantasını ve okul formalarını bana birakti,kocasını aradı akşam uğra x den çantayı al diye. Niye çünkü çanta ağır,evi 10 dakika mesafe ama goturemez ağlar yoksa.En son ne zaman ağladığımi hatirlamiyorum. Olsun be paşa gonlumuz sağolsunBen de çok sakatlıyorum kendimi. Tamam bu dozda ben yaparım hali de aşırı, kendimi de eleştiriyorum ama tüm gün hassas kadına maruz kalıp akşam haberlerinde de "kadın mı daha duygusaldır erkek mi" şeklinde sokak röportajı yapan muhabire verilen cevapları da dinleyince tak etti canıma artık :) nedir bu hassasiyet merakı anlamıyorum ki.
Hele bir tanesi ağladı bugün. Ağlama sebebi de diğer kadının gözlerinde hüzün görmüş. Eğildim baktım ben göremedim.
Sabah pek sevgili görümcem uğradı,rüyasında ben ölmüşüm. Bildiğin karşımda hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Dinledim,dinledim bunda ağlanacak ne var la,Didim. Hepimiz olecez napalim. Aynı görümcem kızını okuldan aldi,çantasını ve okul formalarını bana birakti,kocasını aradı akşam uğra x den çantayı al diye. Niye çünkü çanta ağır,evi 10 dakika mesafe ama goturemez ağlar yoksa.En son ne zaman ağladığımi hatirlamiyorum. Olsun be paşa gonlumuz sağolsun
Saglam insanin da psikolojisini bozarlar desene :) Sakasi bir tarafa da kim bilir neler yasadilar ay onlara da hak vermek lazim bir taraftanSorma ya yazsan kitap olacak tipler var. Hepsi de yaralı. Tam olarak böyle dedi bir tanesi. Hepimiz yaralıyız. Yaralı Ceylan'a bak, bana da bulaştıracak öz hakiki dramını. Dram aktı paçalarımdan.
Amaan ben eskiden pek aglaktim. Sonra bir ara duruldum Uzun zaman sonra gecenlerde bi agladim. Onda da kizim hasta oldu. Yedigini kusuyordu. Yavrum ilk kez kustugu icin kucagima atlayip sarildi bana o agladi ben agladim. Ama ne aglama yani. Bu kadar mi beceremem Aglamayi unutmusum yani.Sabah pek sevgili görümcem uğradı,rüyasında ben ölmüşüm. Bildiğin karşımda hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Dinledim,dinledim bunda ağlanacak ne var la,Didim. Hepimiz olecez napalim. Aynı görümcem kızını okuldan aldi,çantasını ve okul formalarını bana birakti,kocasını aradı akşam uğra x den çantayı al diye. Niye çünkü çanta ağır,evi 10 dakika mesafe ama goturemez ağlar yoksa.En son ne zaman ağladığımi hatirlamiyorum. Olsun be paşa gonlumuz sağolsun
Oy kuzum,Allah bağışlasın. Ben de kızım uyumuyunca sinirden ağlayacak gibi oluyorum. Hik mik diyorum olmuyor. Bir ara bu ağlama işine bir çalışalım,kırılgan olmaya karar versdimde bugün söylemesi ayıp.Amaan ben eskiden pek aglaktim. Sonra bir ara duruldum Uzun zaman sonra gecenlerde bi agladim. Onda da kizim hasta oldu. Yedigini kusuyordu. Yavrum ilk kez kustugu icin kucagima atlayip sarildi bana o agladi ben agladim. Ama ne aglama yani. Bu kadar mi beceremem Aglamayi unutmusum yani.
Kirilganken iyiydi valla. Kavanozu bile kocama veriyordum acsana benim elim acidi diye Sonra ilahi bir guc geldi bana birden guclendim. Tek basima koltuk kaldirir oldum O gun bugundur hayattan bezdim cok yoruluyorum Calisalim aglamaya bence deOy kuzum,Allah bağışlasın. Ben de kızım uyumuyunca sinirden ağlayacak gibi oluyorum. Hik mik diyorum olmuyor. Bir ara bu ağlama işine bir çalışalım,kırılgan olmaya karar versdimde bugün söylemesi ayıp.
Saglam insanin da psikolojisini bozarlar desene :) Sakasi bir tarafa da kim bilir neler yasadilar ay onlara da hak vermek lazim bir taraftan
Bence de aşırı.Tamam bu dozda ben yaparım hali de aşırı,