Bir de benim evimi görün bakalım kızlar (latifeelif)

cok güzel evin var canim güle güle iiyi günlerde agiz tadiyla otur cok hos yapmissin gercekten mutfain holün misafir odan oturum odan yatak odan hepside cok hos cok begendim canim...

canım evin çok güzel tek tek saymama gerek yok heryerini çok beğendim allah huzurla oturmayı nasip etsin mutluluğunuz daim olsun inşallah

evin çok güzelmiş canım.bayıldım.ağız tadıyla ,mutlulukla, huzurla ve tez zamanda inşallah gelecek olan bebişle çooooook güzel bir hayatınız olsun bu evde.

çok güzel dekore etmişsin güle güle otur canım bu arada salondaki orta sehpana bayıldım nerden almıştın :uhm:

çok güzel dekore etmişsin güle güle otur canım bu arada salondaki orta sehpana bayıldım nerden almıştın :uhm:

canlarım sitelerde mobilyacılar var biliyosunuz ordan almıştım ama aldığımız mobilyacı mağazasını kapattı o yüzden isim versemde işinize yaramayacak.. ama marka vermemin bi sakıncası varmı bilmiyorum tepehome'un modellerini taklit ettiklerini söylemişti mağaza sahibi aklınızda buluunsun...ayrıca salon takımını eşim beğenmişti bana çok koyu enk gelmişti ne yalan sölim.

butun odalarin ayri guzel canim ,saglikla,mutlulukla oturun iyisallah........laf aramizda mutfagina ayri bayildima.s.

Evine bayıldım çok güzel canım,allah huzur ve mutluluk içinde bir ömür oturmayı nasip etsin... ...Günün birinde banada böyle güzel bir ev nasip olur inşallah ama bu kafayla zor gibi:roflol: ;tabi en önemlisi huzur içinde oturmayı nasip etsin yoksa eşyada bazen anlam ifade etmiyor...Ömür boyu kahkalarınızın o güzel salonda çınlaması dileğiyle...

canımcım evin çok güzelmiş bayıldım,,,Allah güle güle oturmak nasip etsinn ve enkısa zamanda o koltukların tepesinde gezecek bir çocuk nasip etsinn:1hug:a.s.

Eviniz şirinmiş,Salondaki iki siyah berjamin koltuğu, neden, diğer koltukların arasını sıkıştırmışsınız,resim için mi yoksa hep mi öyle?Eğer hep öyleyse,salonun estetikliğini bozmuş.

ASLINDA ONLAR SİYAH DEĞİL KAHVERENGİ AMA FOTOĞRAFTA ÇOK BELLİ OLMAMIŞ. SALONU BAŞKA ŞEKİLDE DİZAYN EDEMEDİK.. SIĞDIRAMADIK BAŞKA TÜRLÜ.. ama öneriniz varsa seve seve alabilirim.. çünkü arada bi değişiklik çok iyi oluyor .. yorumunuz için çok teşekkür ederim:) kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…