• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir de benim evimi görün bakalım kızlar (latifeelif)

Güle güle otur canım.Allah huzurunu hiç bozmasın bu güzel yuvanda

güle güle otur canım
evin cok güzel
mutfağın cok kullanıslı ve güzel yerimseniben

canım çok hoş ve sıcak bir evin var.allah güle güle oturmayı nasip etsin.bol bol bebiş versin eee artık biraz da dağılsın canım.kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

eviniz çok güzel Allah huzurla mutlulukla güle güle oturmayı nasip etsin

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın
salonun süslü püslü
yatak odan sade ve dingin
mutfağın ferah ve geniş oh oh mis gibi...

bi arkadaşımız oturma odamdaki halının markasını sormuş ama sanırım marka vermek burada yasak...

bence halı mağzalarında katologlara bakmak isterse kesin bulursun...

cookk guzel cnmcım Allah gule gule otumak nasıp etsın..bu arada darısı basıma bende bu gunlerı gorebılecekmıyım yaa..
cnm bıde buzdolabın bızım aldıgımızın aynısı bulasık senın kaç programlı ve memnunmusun ben nısandan sora alıcam camasır bulasık o yuzden soruyorum cnmcım

güle güle oturun, evin genişmiş ne güzel. Allah ağzınızın tadını bozmasın. mutluluklar......

çok güzelmiş eviniz... güle güle mutlu günlerde oturun inşallahh....

cookk guzel cnmcım Allah gule gule otumak nasıp etsın..bu arada darısı basıma bende bu gunlerı gorebılecekmıyım yaa..
cnm bıde buzdolabın bızım aldıgımızın aynısı bulasık senın kaç programlı ve memnunmusun ben nısandan sora alıcam camasır bulasık o yuzden soruyorum cnmcım

canımcım bulaşık makinem 4 programlı memnunum ama programların süreleri çok uzun ekonomi programı tam 2 saattte yıkıyor ekspres ise 1,5 satte kısa programı 30 dakikada yıkayıp bitiriyor ama o da benm içime sinmiyor...teknoloji ilerledikçe benim beklentilkerimi karşılamıyor sanırım..

beyaz eşyalarımın hepsi aynı marka ve orbital serisi özelliklede metalik renkli aldık benim çok hoşuma gitmişti:)))))))))))))hihoyyyt

Back
X