Bir de benim evimi görün bakalım kızlar (latifeelif)

canlarım daha önce evimin resimleri koymuştum ama .. mutfaktaki oturma grubumun şeklini değiştirdimm...

eşim beğenmedi.. ama sizlere dasnışmak istiyorum nasıl olmuş acaba?

birde mutfaktaki halım küçük kaldı.. fırının önü ve mutfağın girişi fotoğraflarda gördüğünüz üzere çok çıplak kaldı.. oraya nasıl birşey serebilirim? fikirlerinize ihtiyacım var...

önceki mutfağım

oturma grubunun şeklini değiştirdikten sonraki hali: ) fırının önü çıplak kaldı sanki :bbo:

bu arada amerikan servislerimide yeni aldım..eski masa örtüsüne göre daha güzeller gibi geldi bana

fikirlerinizi bekliyorum kızlar

bence gayet güzel olmuş..boşluk var,fayansların güzel öylede kalabilir ama benim gözüm alışmaz böyle içim ısınmaz diyorsan çok güzel shagy paspaslar var..veya altı jel tabanlı envai rengi modeli olan ve istediğin kadar kestirebileceğin halılar var onları düşünebilirsin..başkada ne olur fikir yürütemiyorum aklıma gelirse yazarım yine:jeyyar:

Bence böyle daha güzel olmuş
ilk başlarda boş gibi gözükebilir fırının önü
ama alışınca sende görüceksin ki çirkin durmuyor
bence böyle iyi birşey alma derim beyaz örtü de açmış iyice mutfağı daha şık durmuş
buda benim fikrim tabi sana kalmış :1hug:

bencede canım böyle daha güzel olmuşşş.benim fikrimcede ki benim mutfağımda öyle ben büyük halı sevmiyorum dekoratif ve küçük tercih ettim görmüşsündür sanırım...açık kalması daha güzel gereksiz halı bence çok göz yoruyor ama yinede sen bilirsin hayatım.........

bence böyle güzel olmus.ben haliyi pek sevmiyorum ama biz bayanlarin vakti sürekli mutfakta geciyor,e malum kista geldi ayaklarimiz üsümesin yani..öyle düsünürsen bilemicem,belki o haliyi tamamen kaldirip ince bir yolluk firindan tezgahin sonuna kadar serebilirsin..ama böyle daha ferah yani..
güle güle otur canim

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar...her ne kadar eşim beğennmesede bende çok beğendim...

shagy paspası il defa duyuyorum canım nasıl birşey acaba?

elifcim adresi ver
o mutfakta kahve içmeye gelicem bacım
ilk ben kirletem :jeyyar:

çok güzel canım bence eskisinden daha sıcak olmuş, güle güle yemekler yap mutfağında

eski hali daha iyi cnm..dönme koltuk kısmı kapı tarafında olması bogmuş bence..ikisi arasında çok bi fark yok ama...eski hali daha ferah geldii

Canım onceki fotodada mutfagını cok begenmistim am a masa ortun ordaki ambiyansı bozmustu.yeni masa ortusu kullanmıssın ama oda mutfagı acmamıs bence dolaplarının renginden musamba tarzı olmayan metreyle satılan masa ortuleri var ondan alırsan daha hos olur simdi ben ondan kullanıyorum.halıya gelince benimde mutfagım seninki gibi buyuk ve kosem oturma masası var yani aynı durumdayız ben 6 m halı kullanıyorum cunkü nfırının ve tezgagın ononun acık olmasını sevmiyorum.silme derdi .ama bunlar benim fikrim,

benim mutfağım öyle küçükki bu mutfak saray gibi geldi bana. çok şık olmuş. ama ben olsam yuvarlak bir halı tercih ederdim. en azından kalan boşluklar göze çarpmazdı. veya seni rahatsız etmezdi. şimdi çok güzel yuvarlak halılar çıktı.

Bence bir hali yeter daha fazl doldurma mutafgini cok büyk degilki zaaten.
Ne gerek var bogacaksin ortaligi?
Masa örtüsünüde düz birsey sersen daha güzel olur.

her tarafı kaplayan 4-5 metrekarelik bi halı sersen daha güzel olur bencee...bi söz söyleyimm evi gösteren halıı kadını gösteren altın bilezikk kaydirigubbakcemile3
yani ben bölee mutfakta büyük halıları seviyorum ondan dedim sen bilirsin tabiiii

mutfağını rengine ygun küçük bi paspas koyabilirsin lavobonun önüne bu arada mtfağın cok sirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…